Zaliasvergas

Išviso keistas klausimas :D

Rekomenduojami pranešimai

Rekomenduociau padaryti ilgesne pertrauka, kokiu puses metu, po to galbut vel noresi grizti prie zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip.. Ateina toks laikas, kad zaidimai praranda susizavejima. Tas pats ir man. Anksciau galima buvo losti ir losti. Dabar jau kazkas ne taip. Dabar labiau traukia ne pats zaidimas, bet detales apie ji, kaip buvo kurtas, kas jame gero bus ir t.t. Kartais tu detaliu ir uztenka. Nors visi auga ir viskas keiciasi, bet nemanau, kad reikia kaltinti vien tik pasikeitimus savyje. Manau ir zaidimai jau nebe tie. Daug kas (ne visi gal) pamena senesnius zaidimus ir ju zavesi. Dabar gaunam gera grafika, daug naudingu dalyku zaidime, istobulejima, bet pats zaidimas netraukia. Gali buti ir taip, kad is 100 zaidimu vienas ir atitiks ta skoni ir gera pasisedejima su konsole.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pradėjau dirbti, ir kuo toliau tuo mažiau žaidžiau. Bet nebuvo kilus mintis parduoti viso savo "turto" ar dar kažko. Pažaidi trumpam kokia pusę valandos iki pirmos mirties ir ai nafik einu ką kitą daryti. Buvau pasinešęs ant filmų, seralų. Vėliau tiesiog taip valandas stūmiau, naršydamas po puslapius ar "sportuodamas" namuose lengvai. Dabar atostogauju ilgiau kaip mėnesį, aišku nepuoliau žaisti, pasidariau vonios remontą, o paskui "lengvai" užsikabinau ant žaidimų. Per pora savaičių surinkau 4 paltinas ir pagal trofėjų statistiką mušu visų metų rekordus (nuo 2008m) :D Pasibaigs atostogos, tai tikriausiai vėl nebeturėsiu jėgų ir noro aš juos žaisti. Kaip ir dauguma sako, nuo daug ko priklauso, nuotaikos, dienos ir t.t. Taigi jeigu reikia pinigų parduok, jeigu nereikia tegul stovi juk neprašo valgyti, gal užsinorėsi po ilgesnės pertraukos vėl malti viską iš eilės kaip, kad man dabar yra :D

Redagavo Agnusas
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pradėjau dirbti, ir kuo toliau tuo mažiau žaidžiau. Bet nebuvo kilus mintis parduoti viso savo "turto" ar dar kažko. Pažaidi trumpam kokia pusę valandos iki pirmos mirties ir ai nafik einu ką kitą daryti. Buvau pasinešęs ant filmų, seralų. Vėliau tiesiog taip valandas stūmiau, naršydamas po puslapius ar "sportuodamas" namuose lengvai. Dabar atostogauju ilgiau kaip mėnesį, aišku nepuoliau žaisti, pasidariau vonios remontą, o paskui "lengvai" užsikabinau ant žaidimų. Per pora savaičių surinkau 4 paltinas ir pagal trofėjų statistiką mušu visų metų rekordus (nuo 2008m) :D Pasibaigs atostogos, tai tikriausiai vėl nebeturėsiu jėgų ir noro aš juos žaisti. Kaip ir dauguma sako, nuo daug ko priklauso, nuotaikos, dienos ir t.t. Taigi jeigu reikia pinigų parduok, jeigu nereikia tegul stovi juk neprašo valgyti, gal užsinorėsi po ilgesnės pertraukos vėl malti viską iš eilės kaip, kad man dabar yra :D

Gal ir tavo tiesa, reikia neparduoti, užeis noras palošiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki taigi, gal jau atėjo metas mesti tuos visus geimus? nes nei vienas nebetraukia lošiu dabar bf3 tai palošiu biški ir atsibosta labai greitai, lošiau uncharted 3 irgi net nevilko išviso, seniau prisimenu lošdavau prieš kokius 3-4metus su ps2 geimus vilkdavo taip, kad į lauką neišlysdavau, o dabar nebevelka, turbūt atėjo metas surimtėti :)

Metas pereiti prie kitokio tipo žaidimų :) Taipogi lošti su draugais jei yra bendraminčių kieme. Aš dažniausiai tingiu arba neįdomu žaisti vienam. Kol dirbau su draugais tai po darbo koki 7-iese lošdavom MMORPG arba MOBA žaidimus. Tikrai visai kitas žaidimas, tada ir noro atsiranda ir įdomu. Čia turbūt priežastis kodėl beveik nebelošiu SP žaidimų. Netgi tas pats MP be draugų nežaidimas. Vien žo po MMOPRG man beveik visi kiti žaidimai mirę :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
:npoker:  Labai trūksta KypuTeTpaBy posto šitoje temoje ...
Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

:npoker:  Labai trūksta KypuTeTpaBy posto šitoje temoje ...

Kad koki bairi skeltu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada buvo geru zaidimu ir nelabai. Kam lost kas nepatinka. As galiu menesiais nelost nieko . O nuo 2008 m galo pvz nelosiau ne vieno konsoliu zaidimu , juos palosiau tik siemet . Tai buvo ka lost. Bet dabar vel nebera , o ir nuotaika neta. Uzejo noras lost kazka ant smarto nes tam buna tinkamas laikas ir vieta , bet paimsim dat ir konsole, nors labiau noretusi vel su pc pradet lost. Seniau losdavau su pc dar pries ps1 isigijima. Po to valde sony konsoles. O xbox vien del nulauzimo galimybes ir patogaus pultelio. Ir aisku mes augam , randam kitu pomegiu bet kad ir kiek uzaugau vistiek dar yra likes tas pats geimeriskas noras. Kas patinka muo mazens to jau neatimsi. Laukiu nauju budu vaizdo gavimo nauju valdymo butu . Laukiu dar ateities ka ji atnes bus idomu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai buvo dinges noras zaist, kai vien ant Sp sedejau, atrodo nauja zaidima isirasai bet 5min ir ai tingiu zaist... Taciau perlipes ant MP iskarto vel patapau noliferiu porai geru men nors ir zaidimas buvo tragiskas(cod bo2) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

temos autorių iš dalies suprantu, man pvz per darbą, šeimą, žaidimi irgi apstojo rūpėti. Jau savaitė kaip nejungiu konsolės,reikės gal šiandien pakurt (scalman įspūdingesnė statistika jei kelis metus nejungė :D  ) Bet jaučiu kai next gen paimsiu,gal padidins mano susidomėjimą naujovės, online ir t.t.., čia gal kaip sportui ar darbui, reikia tik poilsio,nuotaikos,motyvacijos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi tokių periodų kartais būna, kad nesinori žaisti tiesiog, tačiau nė už ką (tfu, tfu tfu) savo technikos ir žaidimų neišparduosiu, nes it always comes back ir krenti į sofą ir žaidi su didžiausiu malonumu. Tiesiog užeina periodai, kai norisi geimint, užeina kablys, pereini kažkiek žaidimų, kai real-life turi laiko ir niekas nespaudžia. O paskui vėl atsiranda reikalų ir nebežaidi. Taip ir eina ciklais. :)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi tokių periodų kartais būna, kad nesinori žaisti tiesiog, tačiau nė už ką (tfu, tfu tfu) savo technikos ir žaidimų neišparduosiu, nes it always comes back ir krenti į sofą ir žaidi su didžiausiu malonumu. Tiesiog užeina periodai, kai norisi geimint, užeina kablys, pereini kažkiek žaidimų, kai real-life turi laiko ir niekas nespaudžia. O paskui vėl atsiranda reikalų ir nebežaidi. Taip ir eina ciklais. :)

Galit rakinti temą administratoriai, dėkui už įvairias nuomones visų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.