Zaliasvergas

Išviso keistas klausimas :D

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi, gal jau atėjo metas mesti tuos visus geimus? nes nei vienas nebetraukia lošiu dabar bf3 tai palošiu biški ir atsibosta labai greitai, lošiau uncharted 3 irgi net nevilko išviso, seniau prisimenu lošdavau prieš kokius 3-4metus su ps2 geimus vilkdavo taip, kad į lauką neišlysdavau, o dabar nebevelka, turbūt atėjo metas surimtėti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nori loši, nori neloši. Tavo pasirinkimas ir manau neverta klausti, kad kiti nusprestų už tave. Pats irgi kažkaip mažiau bežaidžiu. Užeina kaip seniau būdavo, kad pragrajini, bet vistiek, ne tie laikai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nori loši, nori neloši. Tavo pasirinkimas ir manau neverta klausti, kad kiti nusprestų už tave. Pats irgi kažkaip mažiau bežaidžiu. Užeina kaip seniau būdavo, kad pragrajini, bet vistiek, ne tie laikai :)

Žiaurų čia iš tikro klausimą uždaviau, tik taip įdomiai, šiaip tai kažkiek jau gailiuosi, kad nusipirkau naują ps3 nebėra kur dėti, parduot nebent, bet išeisiu į nemažą minusą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Duok man. Pralošiu ekskliuzyvus, atiduosiu atgal :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Losk ta, kas patiks, atsibodo - zaisk senus, nostalgija kelencius zaidimus. As tai geiminu nuo vaikystes ir niekad taip nebuvo, nors daug, tikrai daug zaidziusiuju "isaugo". Man tai didziule pramoga ir ilgai dar to nemesiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uz Tave dabar nuspresti ar tau losti ar ne? Su tokiais "klausimais" tik demesio trukuma rodai

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uz Tave dabar nuspresti ar tau losti ar ne? Su tokiais "klausimais" tik demesio trukuma rodai

Ne, tai gal yra kam buve nebepatinka, parekomenduoja žmonės matai, lošk senesius mėginsiu gal patiks labai, o taip ir numest nenoriu tos konsolės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma, nereikėtų šio dalyko sieti vien tik su vaikų žaidimais. Tai tik užsiėmimas, laiko praleidimas.

Kaip ir kitas bet kuris pomėgis gali prarasti žavesį.

Jei taip nutinka, tuomet laikas ieškoti kitų dalykų, kuriais galėtum užsiimti. Naujovės visada tik į naudą.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastoviai taip būna. Tik aš kitaip tai vadinu. Man kartais šauna ir sėdžiu nolaifinu prie žaidimų, kartais užsitęsia keliems žaidimams, kartais tik vienam. Tada kažkaip noro nėra jungti, persijungiu į filmus, serialus. Po to vėl prie žaidimų. Būna, kad lyg ir turi ką žaisti, bet kažkaip netraukia, nėra noro, o po kelių dienų jau norisi. Čia priklauso tikriausiai nuo dienos, nuotaikos, galbūt nuo mėnulio fazės. Žodžiu, tai normalu. Man nė karto nebuvo šovusi mintis visiškai mesti žaidimus, nėra tokio dalyko kaip "išaugai". Čia logika iš sovietinių laikų sugalvota tėvų, kad vaikai mažiau žaistų :D Tas pats kai sakydavo: užteks žaisti, nes teliką sugadinsi :D

• Patinka 8

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaiciau posta, taip ir nesuprantu kur klausimas :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausima reikejo suprasti is pirmo posto, bet jei nesupratai, tai klausimas daugmaz skambetu taip: Ar jum nebuna kad norite mesti visus zaidimus, nes jie nebetraukia, nebeydomu zaisti taip kaip buvo ydomu losti pries 3-4 metus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne isaugama is zaidimu, o tiesiog augant keiciasi pomegiai, as pries kokius 10-15m nenulipdavau nuo kompo, vien prie duke nukem 3d, priject igi, hitman, carmageddon ir kitu to laiko zaidimu kiek prasedeta,  nu db tiesiog nera tokio susidomejimo, zaidimai nebeitraukia, tiesiog kiti dalykai pirmenybe paeme, namuose yra pora koncoliu bet su viena vaikas dar zaidzia kita tik dulkes renka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man, kaip ir visiems būna, kad žaidžiu mažiau, žaidžiu daugiau, išvis kurį laiką nelošiu, bet žaidimų niekada nepamirštu ir po kurio laiko prisėdus būna gera grįžti. Tik kiek pastebiu dažnai bėda būna ta, kad iš žaidimų neaišku ko reikalaujama. "Nebesėdžiu kiek anksčiau, nors seniau lošdavau visą dieną", "palošiu kelias h ir išjungiu". Na tai ir gerai, pasipildė pomėgiai, liko mažiau laiko tai ir žaidi mažiau, prie ko čia įsitraukimas. Aš dažniausiai per diena 1-2h pažaidžiu ir labai smagiai laiką praleidžiu.

Kažkodėl žaidimas irgi liko toks durnas įsitikinimas, kad jei turi tai turi pliekti per dienas, arba vadinasi jau nebeįdomu. Arba jei nusipirkai konsolę tai jau reikia pliekti, kad ji atidirbtų. Kažkaip nepastebėjau to su kokia žvejyba, kad jei patinka kažkam tai, kad sakytų, b***** jau nebežvejoju visą savaitgalį kaip anksčiau, nebepatinka, gal nebežvejot. :)

Tas pats kai sakydavo: užteks žaisti, nes teliką sugadinsi  :D

Šitą pamenu, man dar neleisdavo lošti su spalvotų tv, nes sakydavo, kad spalvas sugadins.  :lol2:

Redagavo Thetruth
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būna žaidžiu labai mažai, bet būna kad žaidžiu labai daug, priklauso nuo nuotaikos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tokiais klausimais temos nelabai reikėtu kurti, nes tai Tavo asmeninis pasirinkimas ir kitas žmogus nenuspres už Tave ar Tau reik žaist ar ne. Bet tas pats dalykas buvo ir man, nusipirkau Xbox'a 360, nuo to prasidėjo mano didysis nolife'inimas, atsibodo žaist, pakeičiau į PS3, atsibodi vėl, pakeičiau į Xbox'a ir dar kartą tas pats, bandžiau žaisti ir dėti į YouTube, bet patyngėjau toliau tai testi ir laiko pradėjau gailėti, pardaviau viską ir baigiau žaidimus, nes atsibodo, susiradau kitų veiklų, darbas, mokslams daugiau laiko skyriau ir žinoma draugams, tūsams ir kolkas net netraukia tos konsolės manęs, karts nuo karto ant PC kažka sumetu ir tiek, nes tai kolkas nebedomina manęs. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.