aRaven

x-box one live gold mebership

Rekomenduojami pranešimai

Parasiau suportui. Po valandos paziurejau atsakymo nebuvo. Ant bajerio dar pabandziau ta koda praskanuoti su kinektu ir... SUVEIKE... Stebuklas. Aciu Piruvatas uz palaikyma ir patarimus. Kazkaip jauciu kad suportas kazkokia klaida nueme ar ka. 

Liux, smagu kad suveike. Beje netycia gavau antra BF4 kopija, jei ka parduodu uz 150 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi tai mano pirmoji konsole tai man vis dar issukis saudykles su dziostiku zaisti.

Kad koki kita zaidima tai tikrai paimciau bet bf4 nereikia. Turiu COD. Uztenka tokio zanro bent siai dienai. Supratau kad nera mano megstamiausiais zasnras. Keliems vakarams smagu kol compaining baigiasi.  Prisijungiau kelis kartus online. Net pamatyti nespeju is kurios puses  o jau i debesis ziuriu. Nervai neislaike tai ir guli dabar lentynoje.

Redagavo aRaven

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi tai mano pirmoji konsole tai man vis dar issukis saudykles su dziostiku zaisti.

Kad koki kita zaidima tai tikrai paimciau bet bf4 nereikia. Turiu COD. Uztenka tokio zanro bent siai dienai. Supratau kad nera mano megstamiausiais zasnras. Keliems vakarams smagu kol compaining baigiasi.  Prisijungiau kelis kartus online. Net pamatyti nespeju is kurios puses  o jau i debesis ziuriu. Nervai neislaike tai ir guli dabar lentynoje.

Viska suprantu. As kai dvi kopijas turiu tai va viena vis bandau lost bet palosiu 20 min ir susinervinu, taikymasis su joysticku belenkaip sunku, kai tik su pele zaisdavau. :)

Redagavo Piruvatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vis suprantu as kai dvi kopijas turiu tai va viena vis bandau lost bet palosiu 20 min ir susinervinu, taikymasis su joysticku belenkaip sunku, kai tik su pele zaisdavau. :)

Man tas pats buvo kai buvau iprates su pele zaist bet dabar net netraukia su pc zaist kai prie joysticko pripratau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pvz as golda perku per xbox.com pasidares regiona US ir pavertus y lt beveik gaunasi tas pats kas lietuvoj nusipirkt.. taip kad galvos nesuku del to, baigesi laikas , uz 10$  dar menesy pratesi ir viskas... 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar xbox one gold nariai taip pat gauna 2 nemokamus zaidimus per menesi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar xbox one gold nariai taip pat gauna 2 nemokamus zaidimus per menesi ?

Siuo metu - Ne. 

Artimoje 2014 ateityje - Taip 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man cia leido atsisiust ta killer instinct ir kinect rivals. Uztai klausiu ar yra zaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man cia leido atsisiust ta killer instinct ir kinect rivals. Uztai klausiu ar yra zaidimai.

Sitie nesiskaito. Killer instinct yra nemokamas vienas herojus. Nori daugiau mokėti reikia. O rivals tent tik demo versija. Pilna versija iseis kovo menesi ir jos nemokamai niekas neduos.

o jums www.xbox.com normaliai veikia? Man jis nerodo didžiosios dalies informacijos. Nerodo activity. Ir apie draugus meluoja. Raso kad isviso turiu tik viena drauga, nors tikrai daugiau ju yra. Ir tas vienas draugas activity raso ka dare tik su xobx 360 viska ka veikia su xbox 1 neraso. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ir ta pati beda, nera atnaujinta softas speju :) Viska ka darau su xbox one, tai net nerodo, o ka darau su 360 ta rodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.