aRaven

x-box one live gold mebership

Rekomenduojami pranešimai

Daugeliui si tema tokia banali ir savaime suprantama kad internete yra sunkumu susirasti kaip lietuveje nusipirkti ta koda. Arba reikia perksaityti tonas blevyzgu apie visokius banus, atrisimus cheetinimus. Paskaitinejau valandele, ir nutariau geriau paklausti nei ieskoti. Gal si tema pravers dar kamnors.

As pirma karta isigijau konsole todel man viskas nauja, nors kai kurie jusu jau gal pries desimt metu tuos klausimus issisprende.

Pirma. Ar Xbox one naryse lygu Xbox 360 (kiek spejau rasti atrodo kad, naryste ta pati. Tik labai keista, kodel prekybininkai, tame tarpe ir tarptautiniai, neskuba pakeisti prekes aprasymu. Raso kad tinka tik isskirtinai xbox 360).

Antra. Tarkime pirmas punktas viskos ok. Perkame xbox 360 naryste eu regionui ir tikimes kad veiks musu xobox one. Veiks ar reikia dar kanors zinoti. As is vieno puslapio nusprendziau prikti, bet paskutine minute pastebejau toki uzrasa "! Atkreipiame dėmesį, kad kodas galioja tik sukūrus "accountą" su realiu UK adresu".  Povelniu ka reiskia tas uzrasas ir tas realus UK adresas. As kai kuriausi savo acaunta manes paprase tik regiona nurodyti. Jokiu adresu neprase jai gerai pamenu.

Trecia. Patarimai, pasiūlymai kur jūs perkate tuos kodus. Gal kokiu akcijus ar siaip naudingu pasiulymu zinote. 

Nesinori ismesti 100+ litu. Todel prie pirkdamas noriu pasiteirauti. Nors jai negausiu atsakymu vistiek teks bandyti isigyti ir tuomet parasysiu kaip man sekesi. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei tu registravaisi ant UK tada patariu pirkti iš čia ta GOLD http://www.game.co.uk/en/games/xbox-live/subscriptions/?attributeName1=Catalog_GameSalesCatalog_EN_GB&sortColumn=popular&sortTypeStr=DESC&inStockOnly=false&attributeValue1=4294965767&sortBy= atsiskaitai ir tiesiai gauni į e-mail GOLD kodą

Patikima 100%, būna kartais kad užtrunka su tuo Kodu, bet vistiek gauni, kodą kartais gauni ta pačia minute kai tik sumoki , bet buvo viena karta teko laukti beveik ~24val. bet jau senai taip buvo kad tektu taip ilgai laukti 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasinaudojau tavo nuoroda narkata. Isigijau ta naryste atsiunte ta pacia minute. Parodziau ta koda savo kompui. Jis ta koda atpazino, bet kai paspaudziau ,suscribe, ismete pranesima 'Somethig went wrong. Sorry about that. Plaese try again later.' Tai va ivyko tai ko labiausiai bijojau. Kad kazko nezinau ir ismesiu pinigus ibala. Gali kas pakomentuoti kodel man taip ivyko ir kaip pogalais tos narystes lietuve aktyvuojamos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aRaven, parasyk playmanams Piruvatas; Shaokan; GorDo; kazkuris is ju turi Lietuvoje xbox one, ir tikrai gales padeti del live aktyvavimo klausimu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as tai perku is ebay,amazon ar tiesiai is xbl gold'a,problemu niekad nebuvo. realiai dar ant xbox one neteko pirkt/redeem'inti gold'o,nes persikele su gamertagu nuo xbox 360.

svarbiausia,kad kodas butu skirtas tavo regionui,o daugiau ten apribojimu jokiu kaip ir nera. gold statusas yra perkamas gamertagui o ne konsolei,tad su kokia konsole juo naudosies skirtumo taip pat nera.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jokio skirtumo suprantu nera is kur pirkti. Kazkur kitur yra problema. Gal kai kuriau acaunta gal dar kazkur klaidele isivelus. Bet man nedave aktyvuoti to gold acaunto. Kai pirkau kompa demo dvi savaites buvo ideta kortele. Tai ja prieme be jokiu problemu. Dvi savaites baiges baiges ir mano goldas.  Kazkur esu praleides kokia smulkmenele kuri kisa koja. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jokio skirtumo suprantu nera is kur pirkti. Kazkur kitur yra problema. Gal kai kuriau acaunta gal dar kazkur klaidele isivelus. Bet man nedave aktyvuoti to gold acaunto. Kai pirkau kompa demo dvi savaites buvo ideta kortele. Tai ja prieme be jokiu problemu. Dvi savaites baiges baiges ir mano goldas.  Kazkur esu praleides kokia smulkmenele kuri kisa koja. 

o tai bandei po to dar pakartot suvest koda? nes siaip ismeta kartais panasiu klaidu net paprasciausiai bandant parsisiust koki app'a ar dar kazka. pati sistema kartais biginasi ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per pati xbox.com nes nezinojau kad yra tokia galimybe. Reikes pabandyti. Ir taip bandziau kelis kartus skirtingom dienom, rezultatas taspats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pirkau kartu su xbox one is anglu internetines pardes shopto.net, gavauvisa komplekta ir kortele su barkodu, parodziau kinect ir uzskaite...,

Man rodos tavo problema yra uzsiregistravime - tai yra accounto susikurime. Kai registruojiesi pridek savo kreditine, (jie gasdins kad kai baigsis tavo gold -automatiskai nuskaiciuos litus nuo kreditines pratesimui, bet cia nereik bijot nes tiesiog bet kada, gali to atsisakyti.) tada toliau registracijoje, kai reikai rasyti adresa ir pasto kodus, daryk taip: eik i googla ir rasyk "uk postal codes" susirask kokio londono pasto koda, tada eik i google maps i paziurek betkokia londono gatve ir adresa, ir ji ivesk. vardus pavardes gali rasyt savo, nes jos turi sutapti su kreditines informacija. Tai kad kreditines adresas nesutaps su tuo anglisku, nieko tokio...

Visur rasant "kreditine" turiu uomenyje diebetine su internetiniu pirkimu (cia tuo atveju jei kreditines neturi o turi diebetine, kaip ir as)

Sitaip as dariau, ir manau kad tai kokybiskiausias fake adreso irasymas, ir man viskas veike is pirmo karto. 

Pasibandyk jei ka rasyk i skaipa, mano nick: Laststance

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pirkau kartu su xbox one is anglu internetines pardes shopto.net, gavauvisa komplekta ir kortele su barkodu, parodziau kinect ir uzskaite...,

Man rodos tavo problema yra uzsiregistravime - tai yra accounto susikurime. Kai registruojiesi pridek savo kreditine, (jie gasdins kad kai baigsis tavo gold -automatiskai nuskaiciuos litus nuo kreditines pratesimui, bet cia nereik bijot nes tiesiog bet kada, gali to atsisakyti.) tada toliau registracijoje, kai reikai rasyti adresa ir pasto kodus, daryk taip: eik i googla ir rasyk "uk postal codes" susirask kokio londono pasto koda, tada eik i google maps i paziurek betkokia londono gatve ir adresa, ir ji ivesk. vardus pavardes gali rasyt savo, nes jos turi sutapti su kreditines informacija. Tai kad kreditines adresas nesutaps su tuo anglisku, nieko tokio...

Visur rasant "kreditine" turiu uomenyje diebetine su internetiniu pirkimu (cia tuo atveju jei kreditines neturi o turi diebetine, kaip ir as)

Sitaip as dariau, ir manau kad tai kokybiskiausias fake adreso irasymas, ir man viskas veike is pirmo karto. 

Pasibandyk jei ka rasyk i skaipa, mano nick: Laststance

Labai didelis aciu uz issamu atsakyma. Taip jokiu adresu ir kreditiniu manes nei prase nei as pririsinejau. Kaip minejau tai pirma mano konsole todel elementaus zingsniai man nera aiskus.

Nusipirkau konsole pasijungiau. Paklause ar turiu akaunta, jai neturiu pasiule susikurti nauja. As paspaudziau kurti nauja, paprase tik sugalvoti naujo el.pasto adresa slaptazodi, regiona ir nicka. Daugiau manes nieko neprase. To pakako pradziai ir koda prieme nemokamo dvieju savaiciu goldo. Gaila siuo sventiniu laikotarpiu neplanuoju buti namie ir negalesiu pasinaudoti tavo patarimai. Kai galesiu butinai pranesiu kaip sekesi ir jai kils daugiau klausimu tau leidus pasinaudosiu tavo skype pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va po švenčių gryžau namo. Pabandžiau pasinaudoti "Piruvatas" patarimais dėja prasitesti goldo vistiek neduoda. 

Prisijungiau prie xbox.com prisirišau savo tikrą kreditine. Irasiau savo varda pavarde. Adresa ir pasto koda irasiau draugu gyvenanciu anglijoje. Telefona taip pat irasiau angliska. Po situ proceduru ir xbox.com bandziau vesti Gold koda rezultatas tas pats. 

Iskilo keletas smulkiu klausimuku. Vedant varda pavarde reikia lietuviskas raides naudoti ar ne. Kitas dalykas vendant telefona neduoda + padeti, tai kaip teisingai irasyti telefono numeri. Ir ar galima lietuviska telefono numeri rasyti.

Kito dalyko noriu paklausti del pacio www.xbox.com puslapio. Kokia informacija ten turi rodyti ir kokios ne. Man rodo tik dali informacijos. Pvz. rodo kad turiu tik viena drauga. Ir dar nerodo jokiu "Acticity" kurie susije su xbox one. Vaikstant po xbox one zaidimus, kai kuriuos rodo kad turiu isigijes o kai kuriuos siulo isigyti per naujo nors juos tikrai turiu. 

Redagavo aRaven

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl lietuviškų raidžių, manau nebūtinybė, nes aš irgi susivedęs be LT simbolių. Kas dėl mobilaus telefono vietoj + naudok 00 tai tarkim jei (+447xxxxxxx  -> 00447; +370xxxxx -> 00370xxxxx)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del raidziu tikrai nereik LT, o as telefona ivedziau tiesiog be +. Na o kodel neleidzia net nzn. Seip patarciau susisiekt su support. Manau geriausia tieiog surast kur galima jiem tiesiogiai parasyti. pvz .:

http://support.xbox.com/en-gb/contact-us?xr=shellnav#0:3:4

Cia net yra pasirinkimas tiesiogiai pabendrauti. Jei anglu kalba ne problema, tai manau mandagus ir kantrus bendravimas gali padaryt stebuklus.  Gal jie pvz gales patikrinti tavo koda xblive, ar jis dar galioja ar jau panaudotas , gal bus aiskiau kur problema.

parasyk kaip sekes, idomu kaip viskas baigsis :)

Redagavo Piruvatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parasiau suportui. Po valandos paziurejau atsakymo nebuvo. Ant bajerio dar pabandziau ta koda praskanuoti su kinektu ir... SUVEIKE... Stebuklas. Aciu Piruvatas uz palaikyma ir patarimus. Kazkaip jauciu kad suportas kazkokia klaida nueme ar ka. 

Redagavo aRaven

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.