T0shis

PSN / PS+ / PSN Wallet card

Rekomenduojami pranešimai

Na pas mane yra tokia problemėlė, kad bandant pirkt kažką iš PSN rašo the funds could not be added to your wallet. Bet kas juokingiausia, kad perku žaidimą kuris kainuoja 8 svarus, o piniginėj yra 10 svarų. Kame šaknys gali būt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal vakar bandei, kai tie visi maintenance vyko? dabar arba veliau pabandyk

Kad visa diena bandziau, parasiau ps support'e, tai pasirodo ne man vienam sita beda iskilus :/ Svarbu sutvarkytu kol rockstar deal'as yra, abydna pramazint butu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki tagi pilnai neperskaiciau visu komentaru , bet klausimas koki vis del to regiona geriausiai rinktis US ar UK?. Kaip supratau US biski pigesnis , bet turi minusu su DLC?. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki tagi pilnai neperskaiciau visu komentaru , bet klausimas koki vis del to regiona geriausiai rinktis US ar UK?. Kaip supratau US biski pigesnis , bet turi minusu su DLC?.

Tiesiog DLC nepanudosi su skirtingais regionais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai tarkim as nesiruosiu pirkti tu DLC , bet noresiu uzsisakyneti is Playstation Store zaidimus. Kuris butu geriau ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai tarkim as nesiruosiu pirkti tu DLC , bet noresiu uzsisakyneti is Playstation Store zaidimus. Kuris butu geriau ?

Aš turiu JK (UK), JAV ir dairausi kur pigiau, bet pagrindinį naudoju JK. Čia su ps3. Jeigu rasi pigių dolerių papildymui, tai kurkis JAV. Aišku, kad pigiau pastarasis regionas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su ps3 tai tiko skirtingi regionai,DLC pirkau su suomisku acuontu,naudojau uk regione :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausymas. Susikuriau abu userius, US bus kaip pagrindinis. Dabar pavyzdziui noriu preordinti FIFA 15 Ultimate Team Edition is 
http://www.game.co.u...262&catGroupId=  (

Ar veiks jis man ant US userio?.Nes nelabai suprantu ar tai skaitoma kaip zaidimo DLC. Nes skiriasi nuo standart version.

Redagavo Bandinho

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bijau prisišnekėt, bet eis lošt ant visų akountų esančių tavo konsolėje. DLC irgi turi būt iš to paties regiono. Nors gal kiti regionai ir negalės naudotis season pass...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausymas. Susikuriau abu userius, US bus kaip pagrindinis. Dabar pavyzdziui noriu preordinti FIFA 15 Ultimate Team Edition is 

http://www.game.co.u...262&catGroupId=  (

Ar veiks jis man ant US userio?.Nes nelabai suprantu ar tai skaitoma kaip zaidimo DLC. Nes skiriasi nuo standart version.

Nu turi veikti, nės nėta regiono apribojimu. Ir čia yra pilnas žaidimas su kažkokais priedais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cdkeys.com matau tik uk acc pildytis (arba nerandu us kortelių) Amazon.com prie kotelės yra prierašas

Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

nors ir parašyta [Digital Code] Tai ir velnias žino gaučiau aš jį ar ne? :huh:

Kur jus perkat US papildymus?

Pažiūrėjau tai kainos neblogai skyriasi tarkim Watch Dogs:

UK 59.99£

US 59.99$ skirtumas net 102lt o čia jau nebloga kapeika 

Redagavo Rschumacher

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.