T0shis

PSN / PS+ / PSN Wallet card

Rekomenduojami pranešimai

tik skambinti, nes per e-mail tau jie nepadės, jei tau brangu skambinti, prašyk pažįstamu kurie gyvena UK aišku teks duoti visus savo duomenis acc 

nes gali paprašyti bet kokiu tavo duomenų
Manes prašė tada e-mail (būtina), pašto kodo tik, vardo ir gimimo datos 
Kitam draugui prašė e-mail, pilno adreso su paštu kodu, vardo pavardės, gimimo datos ir turėjo atsakyti į slapta klausima 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikės kažkaip tą slaptą klausimą atsiminti :D

Aš ir primiršęs esu, bet maždaug žinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu situacija maždaug tokia, kad gal ir veltui aš čia pradėjau parintis. Ką tik dar kartą pabandžiau įvesti papildymo kodą, ir ką - pavyko. Tai čia arba iš jų pusės serveriai vakar lagindavo, arba po mano e-mailo jie kažką sutvarkė. Kaip ten bebūtų, ačiū dievui viskas išsisprendė, nes tikrai gaila būtų prarasti pirktus žaidimus, trofėjus ir investiciją į PS+. Dėkui atsakiusiems :) Phew, lyg akmuo nuo širdies :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu situacija maždaug tokia, kad gal ir veltui aš čia pradėjau parintis. Ką tik dar kartą pabandžiau įvesti papildymo kodą, ir ką - pavyko. Tai čia arba iš jų pusės serveriai vakar lagindavo, arba po mano e-mailo jie kažką sutvarkė. Kaip ten bebūtų, ačiū dievui viskas išsisprendė, nes tikrai gaila būtų prarasti pirktus žaidimus, trofėjus ir investiciją į PS+. Dėkui atsakiusiems :) Phew, lyg akmuo nuo širdies :D

O ką aš sakiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Senai domejausi kaip situacija su tiesioginiu pirkimu is PSN store su Lietuviska credit/debit kortele. Radau naujiena kad dabar galima pirkti per Paypal. Gal kas bandet? 

Red1:

PayPal is available for US, Canada, Mexico, Chile, and Argentina consumers.

Panasu kad nieko nebus. Tai PrePaid kortele vienintelis budas pasipildyti/pirkti?

Redagavo Chuck Norriss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Chuck Norriss Paypal turi but registruota ten pat kur ir kortele registruota tos pačios šalies 
jei kortelė UK tai ir paypal turi būti UK ir PSN ID irgi UK, taip pat ir su kitom šalies acc
Tik aišku LT nepatenka į ta sąrašą 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš net nepergyvenu, kad tiesiogiai negalima. Su papildymais net pigiau viskas gaunasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikuriau nauja PayPal acc su UK adresu, pridejau savo kortele, ir leido atsiskaityti. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkas čia irgi bandė su PayPal papildyt, tai rezervavo pinigus, o vėliau atmetė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, perkant iš cdkeys.com PNC be registracijos reikia nurodyti išgalvotą uk adresą ar realų Lietuvos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, perkant iš cdkeys.com PNC be registracijos reikia nurodyti išgalvotą uk adresą ar realų Lietuvos?

Pas mane įrašytas realus. Pirkau jau keletą kartų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vis tiek man keistas Jų prašymas atsiųsti dokumento foto...

Nieko keisto. Dažnai mačiau, kad prašo kai kurių patvirtinti tapatybę. Tiesa, manęs neprašė. Aš iš karto užsiregistravau ir pirkau per PayPal.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iš čia gali pirkti https://www.g2a.com/ bet jie tau skambina ir paklausę keliu klausimu, pirma karta kai pirkau neskambino jie man bet kai pirkau po 10min vėl tai tada paskambino ir paklausė ką pirkau ir koks tavo e-mail, ir po keliu min. gavau koda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.