TotalNoob

Beda su Network-Connection Xbox 360 slim jtag

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi turiu šiokia toke bėda. Seniau buvau neatsirišes Xbox ir iškart Wi-Fi buvau pasijunges. Kada atsirišau viskas normaliai veikė tas Wi-Fi bet buvo taip kad iš FSD (Freestyle Dash) Išėjau i orginalu xbox 360 dash, nuėjau į "System Settings" ir netyčiom paspaudžiau "Initial Setup" Ten viska per naujo užpildžiau ir priartėjau prie paskutinio beroc "Network Conncetion" Nu pasirinkau savo Wi-Fi ir ivedžiau WPA2 tada kai suvedžiau ir paspaudžiau "toliau" pradėjo testinti connection. Tada krovėsi keles ten minutes, sustojo ties pirmu tentuo kur būna "Xbox 360 - (Interneto pavadinimas) ir meta "X" Tipo negali prisijungti. Po to aš nuėjau į "Configure Network" Ir viskas buvo taip 

"Wireless Mode - Not connected
Network Name (SSID) - (Neto Pavadinimas)
Network Type - Infrastructure
Wireless Security - WPA2

Ip settings - Automatic
Ip Addres - 0.0.0.0
Subnet Mask - 0.0.0.0
Gateway - 0.0.0.0

DNS settings - Automatic
Primary DNS Server 0.0.0.0
Secondary DNS Server 0.0.0.0"

Poto pabandžiau viska padaryti ant "Manual" suvedžiau visus duomenis kuriuos reikėjo. Pabandžiau prisijungti vėl tas pats.
Nežinau kas čia yra. Po to "Initial Setup" nebegalėjau prisijung Wi-Fi prie Xbox 360. Bet Wi-Fi ant telefono ir ant laptopo veikia pukiai
Taipat bandžiau ten perkrauti modema, vistiek tas pats

Gal žinote kame problema?
Dėkui iš anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.