narkata

Kalėdinis 2013 PlayManija.lt super konkursas #29

Rekomenduojami pranešimai

Apetitas auga bevalgat :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu ir kalėdos , įsijungiu šiandien ir pyst , Wii u laimėjau, kai pakėlėt ir taip gerą nuotaiką. Ačiū chebrai už dovaną. P.S aš ne lenkas, o Lietuvis :DD geresnio niko nesugalvojau. :D.Šaunu ,kad galėsiu prisijungt prie šio forumo turėdamas jau konsole, nes prieš tai tik domėjausi apie ps3  ,nes žadu ją įsigyt :) ,nes tuoj ir gimtadienis, tai kai turėsiu dvi konsoles, sudie gyvenime :DDD   .Visiem gerų likusių švenčių ir dar ateinančių.

Redagavo deividytw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DEKUI srnr uz tai kad savo priza kuri dovanoja? tuoj suzinosim burtu keliu kam PS VITA ZAIDIMAS ATITENKA Tii

Labai dekui uz dovana bei perleidima :) Resistance zaides, taciau gailiuosi pardaves senokai, nes MP tikrai kabino. Bus proga pazaisti vel tikrai ;)

Taip pat labai dekingas del Monster Hunter be galo! Senai as ji nusiziurejes, bet niekaip neprisiruosdavau nusipirkti suzaidimui, vis koks kitas zaidimas issokdavo is Jp :))

Dekui dar karteli, linksmu svenciu bei sveikinimai kitiem laimetojam! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai šaunus konkuras, sveikinu kas laimėjot. Aš deja nieko, bet galbūt dar narkata kažką padovanos, sveikinu dar kartą visus kurie laimėjo. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na idomu kada Narkata atsigaus ir savo konkurso dali praves :D Impalerio,kadangi jo gimtadienis siandien,tai tikriausiai pora paru nematysim :troll:

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ooo,good good  :grt:  :santa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam pranesei, pradejau jaudintis :DD joke

Redagavo lileikiss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik ta video pamatysite po kokiu ~4val. o gal ir greičiau, prakeiktas UK internetas 

o jei dar koks error bus su youtube tai dar teks laukti :)

youtube rašo kad video bus įkeltas už 308min 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kitur nekeliu aš, tik į youtube
Jei ir kelčiau kitur ta pati problema butu, šita jau aš žinau (senai išbandyta ir patikrinta buvo)
Jau sakiau čia yra problema man su upload, ypač kai neturiu dar šviesolaidžio interneto (bus greitai ,iki Kovo mėn. turėtu jau būti)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.