pspgamer

Renkuosi isorini HDD

Rekomenduojami pranešimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis 3.5, nepatogu nesiotis, kaina irgi panasi gaunasi

Redagavo pspgamer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl kainos ,ir sutaupai kažkiek ir sutaupai kančios,nes jeigu kadanors norėsi kaip vidinį naudoti tai gailėsies.Kaip aš dabar :D ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei noresiu kaip vidini naudot, tai kaip tik reikia 2.5 nes pas mane laptopas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl kainos ,ir sutaupai kažkiek ir sutaupai kančios,nes jeigu kadanors norėsi kaip vidinį naudoti tai gailėsies.Kaip aš dabar :D ..

Tai jeigu perki isorini tai naudoji kaip isorini, o jei reik vidinio perki vidini, ir nereik galėtis vėliau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kitas dalykas 3.5 daug mažiau atsparus smūgiams,tiek veikiant tiek ne.Todėl tik 2.5(nebent jis ir turi stovėti prie kompo. tada 3.5 nes jie paprastai greitesni.)

tas dėklas iš ebay tikrai nieko stebuklingo, korpusas vien iš aliuminio turbūt, jei kristų tai tas pats kaip hdd be dėklo. Reiktų rimtesnio manau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skyteche maciau uz 399 western digital 2,5 colio 2tb isorini. pasiemiau ir pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na uz tiek tai apsimoka as uz 1tb seagate palikau gal 220 lt nesenai cia. Bet neisivaizuodju kuom jo bent puse galima uzpildyt tai puse xbox rgh atidaviau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na uz tiek tai apsimoka as uz 1tb seagate palikau gal 220 lt nesenai cia. Bet neisivaizuodju kuom jo bent puse galima uzpildyt tai puse xbox rgh atidaviau

Filmais, serialais ir t.t. Pats per 6 metus, jau n kartų valiau savajį 1TB, nes užsikiša per pusmetį. O šiaip HDD renkantis tai nežinau ką net ten rinktis, nebent pagal greitį, dizainą ir kaina. Čia panašiai kaip kad iš krepšelio obuolių išsirinkti vieną patį skaniausią... imi vieną ir nesuki galvos kurį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmais na perziuri ir viskas. Suprantu foto kolekcija laikyt tai jo bet tom uzteks ilgam va kai as filmais nei serialais neuzkisu tai mano pustustis ir dar x360 apie 40 zaidimu ideta. Nzn per daug vietos dar man. Gaila moket uz tai ko nenaudosi realiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol kas apsistojes ties siu variantu http://www.kilobaitas.lt/Isoriniai_kietieji_diskai/A-Data/Isorinis_diskas_Adata_HV620_2/AHV620-15TU3-CBK/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_639&ID=525892 . 

1TB tikrai butu mazai. Dabar laptope is 750 GB (realiai apie 697 GB) laisvos vietos maziau nei 100 GB

Dar radau toki: http://www.skytech.lt/stshxm201tcb-isorinis-diskas-samsung-hdd-usb3-2tb-juodas-p-170014.html

Kaip A-Data kokybe?

Redagavo pspgamer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai prisikrauk visko tai aisku uzsipildys. Pasakykit kam laikomi matyti filmai? Plius leciau veikia, ilgiau skaito ir pan bedos. Na kaupikam aisku per mazai tikriausia. Tada mokam 2x ir imam 2x talpos. O koki imt cia kaip jau sake pagal skoni. Blogu ju nera. Na isorinis man svarbu ir dizainas jo todel emiau segate o ne samsunga del isvaizdos. Dabar visi palaiko usb 3.0 tai renkames dezutes isvaizda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.