lileikiss

PS3 zaidimu pirkimas

Rekomenduojami pranešimai

Kazkoks tu atsilupes, negi sunku atsidaryti ta nuoroda ir pasiziureti. Aiskiai parasyta kad zaidimas naujas, jau 35 vienetus pardave ir turi dar daugiau negu 10. Plius nurodyta, kad standartinis siuntimas i Lietuva nemokamas. Kas tau dar neaisku? Nors ir tokios kainos as nemokeciau, pavyko aukcione priciupti nauja Beyond two souls special edition uz 21 svara..

Redagavo minde84

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sutinku, kiekvienas renkasi pagal save. Taciau kam moketi daugiau, jeigu galima nusipirkti uz daug mazesne kaina. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniškai EBAY vienareikšmiškai. Dėvėti žaidimai, aukcione visad perku už gerą kainą trigubai mažesnę, nei Lietuvoje ar kur kitur. Kam pirkti naują žaidimą, jei galima palaukti, kol atslūgs populiarumo banga ir dvigubai ar trigubai pigiau nusipirkt. O lietuviai kartais juokina savo suplanuotom kainom, kai parsisiųsdamas sumoku iš užsienio dvigubai pigiau. Dėl to rinką stebiu ir matau kiek už vieną ar kitą žaidimą galima gaut ar parduot :) kai pvz Mass effect 3 nusipirkau už 17.90 LT su siuntimu, o lietuviai skelbimuose patalpinę kainą 50-60 LT :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniškai EBAY vienareikšmiškai. Dėvėti žaidimai, aukcione visad perku už gerą kainą trigubai mažesnę, nei Lietuvoje ar kur kitur. Kam pirkti naują žaidimą, jei galima palaukti, kol atslūgs populiarumo banga ir dvigubai ar trigubai pigiau nusipirkt. O lietuviai kartais juokina savo suplanuotom kainom, kai parsisiųsdamas sumoku iš užsienio dvigubai pigiau. Dėl to rinką stebiu ir matau kiek už vieną ar kitą žaidimą galima gaut ar parduot :) kai pvz Mass effect 3 nusipirkau už 17.90 LT su siuntimu, o lietuviai skelbimuose patalpinę kainą 50-60 LT :)

numesk nuoroda i ta zaidima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet cia kaip pasiseka toki rasti ane? :)

Labai paprastai, ne vieną žaidimą už gerą kainą nusipirkau aukcione :) tiesiog matai ten kainų tendencijas ir žinai , kiek už tą žaidimą galima gaut ir pan. dabar pvz ir GTA V, LAST OF US abu žaidimai ~80 LT kainuoja, o lietuviai kosmines kainas kelia :D net juokas ima, kuo geresnis tas GTA brangesnis nuo panaudoto iš užsienio? (nebent SEALED tipo visiškai naujas, bet jokios reikšmės)

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&LH_Auction=1&_nkw=mass+effect+3+ps3&_sop=1

užeini į paiešką, išsifiltruoji Auction ir ending soonest ir žiūri, stebi kaip bidinimai vyksta ir panašiai, jei ne pigiau ar taip pat, tai keliais svarais brangiau, bet vistiek pigiau gausis nei LT :)

Redagavo Rivaldoo21

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&LH_Auction=1&_nkw=mass+effect+3+ps3&_sop=1

užeini į paiešką, išsifiltruoji Auction ir ending soonest ir žiūri, stebi kaip bidinimai vyksta ir panašiai, jei ne pigiau ar taip pat, tai keliais svarais brangiau, bet vistiek pigiau gausis nei LT :)

O kaip su shipingu į lietuva?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip su shipingu į lietuva?

dėl shippingo aš turiu sugalvojęs kaip išsiverst pigiau, gal tai mano privalumas, bet kitavertus radus tarkim WORLDWIDE vistiek gaunas pigiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėl shippingo aš turiu sugalvojęs kaip išsiverst pigiau, gal tai mano privalumas, bet kitavertus radus tarkim WORLDWIDE vistiek gaunas pigiau.

Pasidalink savo atradimu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kiek tam zmogui kainuoja issiusti zaidima is UK y LT? nes dauguma buna free UK shipingas, o world wide ten 3-4 svarai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.