rakzoras

[Naujokas] Pagalbos!

Rekomenduojami pranešimai

Susikuri acc pirma karta ant tos konsoles ir gauni ta gold .apie nesvarius diskus meto del netinkamo disku irasymo , del nusilpusio xbox lazerio ar del prasto rekorderio , arba del keliu priezasciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikuri acc pirma karta ant tos konsoles ir gauni ta gold .apie nesvarius diskus meto del netinkamo disku irasymo , del nusilpusio xbox lazerio ar del prasto rekorderio , arba del keliu priezasciu.

Na iš tikro pradžioje viskas normaliai buvo, nemėtė kol pradžioje, bet va pastaruoju metu pradėjo mėtyti ir būtent ant GTA 5, o ant kitų game viskas kaip ir normaliai, ką patartum padaryti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaisk ne is disku. Daryk install. Ir tada zaidima tik paleis is disko bet po to kraus is hdd. Siaip nepadarysi jau nieko, gali idemiai paziuret i disko ta puse kuria skaito lazeris gal atsirado keli pabraizymai va tau ir priezastis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaisk ne is disku. Daryk install. Ir tada zaidima tik paleis is disko bet po to kraus is hdd. Siaip nepadarysi jau nieko, gali idemiai paziuret i disko ta puse kuria skaito lazeris gal atsirado keli pabraizymai va tau ir priezastis.

Na nieko tikrai tam diskui nėra, bet va nežinau, o kaip ten iš hdd paleisti ? Nes pas mane 4gb xbox ir aš į 16gb flashą rašiau tą GTA 5, tai nežinau kaip čia ir padarisu, nes sakau į flashą instaliavau GTA 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, as kadangi irgi naujas veikejas sioje grupeje ir apskritai xbox 360 gyvenime, tai susiduriau irgi su klausimu. Temas kitas perskaiciau ir nelabai as suprantu ta visa sistema XBL, kaip ten kas veikia ir pns.Atsiprasau jei kazka sunervosiu su savo vaikiskais (jusu galva) klausimais. 
Pradesiu nuo to kad nusipirkau tokia konsole su visais priedais kaip cia raso: http://www.skytech.lt/xbox360s250halo4tr-console-250gb-halo4tomb-raider-xbox360e-microsoft-p-167201.html 

Iskilo klausimas jungiantis i live, ten ta bonus menesi gold gavau nachaliavai kartu ir tomb raider intiku parsivaryt. Viska ten susipildziau duomenis, ir man nei goldo aktyvacijos kodo nepriima, nei zaidima siustis leidzia. Ar cia gali buti kad nuo regiono priklauso kad pas mane LTU visu parinkta? ar cia jau man neveikiancius kodus dave? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.