rakzoras

[Naujokas] Pagalbos!

Rekomenduojami pranešimai

Labas vakaras žaidėjai, vartotojai, norėjau pasiteirauti ir įgyti šiek tiek patirties XBOX LIVE, esu žalias ant live, nes kadangi pas mane atrištas XBOX 360 Slim, neatsimenu koks ten ryšimas buvo, bet žodžiu tarkim aš noriu žaisti XBOX LIVE tai turiu pasijungti ir tiesiog įjungti žaidimą ? Ar iš viso man eis jį žaisti ? Nes meginau tarkim GTA 5 online, tai tipo rašo reikia uninstall ir vėl instaliuoti, biški nesupratau, nes buvo xbox atnaujinimas kažkoks tai naujinau ir gal dėl to ? Ir šiaip puse žaidimų nebeveikia, turbūt po to naujinimo ir kartais būna, kad GTA 5 nustoja veikti, išmeta lentute ir rašo restartuoti konsole, nes diskas nustojo veikti. O dėl to LIVE tai sakė atrišėjas kur rišo, kad galėsiu žaisti LIVE, na žodžiu jeigu kam nesunku ir turit laisvo laiko, gal galėtumete atsakyti į šiuos užduotus klausimus ? Dėkingas:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmiausiai norint žaisti live reikia gold'ą pirkti tada tiesiog isijungi žaidima ir eini online žaisti jeigu konsolė dar nebaninta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmiausiai norint žaisti live reikia gold'ą pirkti tada tiesiog isijungi žaidima ir eini online žaisti jeigu konsolė dar nebaninta.

O kaip sužinoti banned ar ne ? Be goldo įmanoma ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiog prisijunk prie interneto , su silver naryste turietu leisti siustis demos ir updates , jei negausi prieigos prie live isoks lentele su textu , kad konsole banned.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba taip:

Ir jei nerasys, kad konsolė baninta viskas gerai reiskiasi

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na xbla su banu neveikia kaip ir viskas kita.bet banai jau praejas dalykas. reikia suzinot kokius updeitus galima daryt o kokiu ne jai jau turi flashinta, o ne daryt viska ka praso o po to klaust. gerai kad pasiseke ir nieko nenutiko aisku,bet geriau daugiau susizinok , paciam bus geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na xbla su banu neveikia kaip ir viskas kita.bet banai jau praejas dalykas. reikia suzinot kokius updeitus galima daryt o kokiu ne jai jau turi flashinta, o ne daryt viska ka praso o po to klaust. gerai kad pasiseke ir nieko nenutiko aisku,bet geriau daugiau susizinok , paciam bus geriau.

Dėkui, na mat aš klausiau pas vieną veikėją, nenustebk, kad tipo man mes naujinima, tai sako naujink, tai va ir atnaujinau ir viskas veikia, dabar tik reikės pasižiūrėti dėl banno kaip minėjo čia:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na xbla nereikia goldo ir nereikia nieko moket kad pasijungt i xbla. Jei ten jungias tai viskas ok. Jei neveikia o pries tai veike tai gal ir banas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai susikuriau tą XBOX LIVE account, prisijungiau prie jo, ten rodo, kad gali pirkti žaidimus ir panašiai ? Ir ką toliau daryti ? Reiškias aš ne banintas ar kaip ? Nes aš prisijungiau man viską rodo ir panašiai. O dabar photo numesiu kaip ten pratestavau, bet aš jau buvau seniau prisijungęs prie live, bet be goldo, o dabar irgi va pasižiūrėjau, tai va ką rašo :  (Ką dabar reikia man daryti, taprasme, aš banintas ar ne ? Ir dar čia kaip minėjote kaip ten pratestuoti ten tą demo ? Ar čia nereikalinga ?) O prie xbox live tai aš prisijungiu su profiliu laisvai

a219bcc8524de4bd898862cb227d42ca743.jpg

Redagavo rakzoras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai susikuriau tą XBOX LIVE account, prisijungiau prie jo, ten rodo, kad gali pirkti žaidimus ir panašiai ? Ir ką toliau daryti ? Reiškias aš ne banintas ar kaip ? Nes aš prisijungiau man viską rodo ir panašiai. O dabar photo numesiu kaip ten pratestavau, bet aš jau buvau seniau prisijungęs prie live, bet be goldo, o dabar irgi va pasižiūrėjau, tai va ką rašo :  (Ką dabar reikia man daryti, taprasme, aš banintas ar ne ? Ir dar čia kaip minėjote kaip ten pratestuoti ten tą demo ? Ar čia nereikalinga ?)

nebanintas esi ,man atrodo  jei banintas tai jau darant test conection parašo ,kad banned.

Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebanintas esi ,man atrodo  jei banintas tai jau darant test conection parašo ,kad banned.

Turiu dar klausimą, o jeigu tarkim dabar noriu xbox live lošti, tai man būtinai reikia pirkti goldai kitaip neis su kitais žaisti ? Ir kviestis į draugus ir panašiai ? Ir ar įmanoma gauti Gold demo kokį pameginti pažaisti ?

Redagavo rakzoras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu dar klausimą, o jeigu tarkim dabar noriu xbox live lošti, tai man būtinai reikia pirkti goldai kitaip neis su kitais žaisti ? Ir kviestis į draugus ir panašiai ? Ir ar įmanoma gauti Gold demo kokį pameginti pažaisti ?

Nu būna ant naujo xbox 3 skirtingiem accountam po 1 mėnesį gold trial,tai jeigu neišnaudoti gali bandyt panaudot . Draugus kviesti be gold galėsi ,bet negalėsi su jais kalbėti ir žaisti multiplayer .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu būna ant naujo xbox 3 skirtingiem accountam po 1 mėnesį gold trial,tai jeigu neišnaudoti gali bandyt panaudot . Draugus kviesti be gold galėsi ,bet negalėsi su jais kalbėti ir žaisti multiplayer .

O kaip dabar tą Gold trial pajungti ? Nes aš ten buvau kur tipo xbox live free, tai ten tik redeem code ar kažkas panašaus buvo ir dar buvo 2 punktai, bet juos neleido pasirinkti. P. S Dėl ko aš tarkim žaidžiu GTA 5 ir išmeta šitą lentute :19a1686b8443211bf48e5db71a360283793.jpg

O kaip dabar tą Gold trial pajungti ? Nes aš ten buvau kur tipo xbox live free, tai ten tik redeem code ar kažkas panašaus buvo ir dar buvo 2 punktai, bet juos neleido pasirinkti. P. S Dėl ko aš tarkim žaidžiu GTA 5 ir išmeta šitą lentute :19a1686b8443211bf48e5db71a360283793.jpg

Padėkit! Nes dažniau jau pradeda mėtyti ..

Redagavo rakzoras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.