@WirmiS, taip galima diskutuot be galo ir kiekvienas bus savaip teisus. Manau norėjai pasakyti kad turi "pomėgį" rinkti konsoles (tiesa geras pomėgis, man patinka), kitaip dar tiktu žodis "manija". "Fobija" ne apie tai☺️ Peace🤝
Kapec. Jausman kai gryzau is mokyklos, kuprine i sona ir pasineriu I Tamriel. Oblivion man kazkas tokio.. pirmas susitikams su TES.
Morrowindui buvau per mazas tada, anglu nelabai supratau, o dar visus dialogus skaityt reikojo...
Aš turiu tokia kaip ir fobija rinkti konsoles (neturiu tik ps1 ir nintendo wiiu). bet iš sony tai tik ps4 buvo ta su kurią tikrai praleidau daug laiko, nes ten tikrai buvo exlusivų, o kas dėl ps5. tai sony nebeturi "exlusivų" dėl kurių būtu vertą ją rinktis jei šiuo metu pirkčiau konsolę. Šią tema galima būtu ilgai diskutuot ir kiekvienas bandytu įrodyti savo tiesą. Mano situacija ta, kad ps5 renka dulkes, viskas ka žaidžiu eina xbox arba pc. Viena iš priežasčių tai gamepass, o kita, kad ps5 nebeturi exlusivų
Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.