Džekeris

Telltale Games: Game of Thrones

Rekomenduojami pranešimai

Pasimokiau su The Wolf Among Us ir The Walking Dead - palauksiu bent trijų epizodų ir season pass paimsiu su nuolaida, nes būtent tada ji ir buvo su minėtais žaidimais.

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man ta cell shaded grafika jau pabodo. Trys serijos ant to pacio sukasi, jei dar ir ketvirta butu tai naciort.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu fps lygio grafikos adventure zaidime nori? Ir gal mes video skirtingus ziurejom arba tu blogai kaip ps2 grafika atrodo atsimeni?

Man grafika kaip tik tinkama, labai svelniu brushu, primena aliejinius paveikslus. Paskaicius review, ne man vienam.

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasimokiau su The Wolf Among Us ir The Walking Dead - palauksiu bent trijų epizodų ir season pass paimsiu su nuolaida, nes būtent tada ji ir buvo su minėtais žaidimais.

aš palauksiu dėl to, kad ir su TWD ir TWAU man buvo lygiai tokios pačios problemos, kai išeidavo 5 epizodas žaidimo save failas tapdavo corrupted (ant ps3) ir vualia, eik lošk iš naujo arba žaisk 5 epizodą kaip parinko kūrėjai. plius po paskutinio epizodo maždaug praėjus mėnesiui visada duoda 30%-40% nuolaidą ir free pirmą epizodą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Thetruth o ko negaliu norėt geresnės grafikos? Pvz animacijos tikrai šiurkščios ir medinės. O cell shading grafika tokį serialą/knygą daro vaikiškesniu kažkiek.

Tai galima noret daug, bet praktika rodo, kad tokio zanro zaidimo nei vieno grafika nebuvo pagal tu laiku standartus. Kiek skaiciau butent del grafikos niekas nesiskunde.

Del cellshaded nesupratau tai gerai, kad nera tau ar blogai :) nes toks jau tas game of thrones, nevaikiskas. Aisku nevaikiskas ir wolf ir walking, bet jie abu is komiksu tai stilius ten buvo netgi labai.

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu abiems. Šiaip labai smagus šis grafinis dizainas, TWD ir TWAU tiko puikiai, atspindėjo komiksų dvasią, bet GoT nėra komiksas. Su šiuo žaidimu tikėjausi kiek kitokio dizaino, kad labiau atspindėtų GoT.

Tačiau jei pateisins mano milžiniškus šio projekto lūkesčius, tuomet praleisiu tai pro akis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet nebe ps2 laikai, kad taip grafika atrodytų. Tai kas tada kad grafika nebuvo pagal standartus. Nebūtinai reiškia,kad dabar taip turi atrodyt. O cell shading TWD ir TWAU, ir Tales from Borderlands tai tinka. Šitam GOT nelabai. O dėl GOT grafikos mačiau visi daug kabinėjasi ir šaipos komentaruose youtube, gamespote ar kitur.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.