Makaronas123

Ps3 zaidimu klausimas.

Rekomenduojami pranešimai

Tai tikiu,bet jei zmogus nori LT parduotuveje,tai va jam ir sprendimas,o siaip tai visada pigiausia pirkt is uzsienio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tiesa, iš nevilties kas belieka. Bet geriausia būtų rasti draugų ar pažįstamų su PayPal ar pnš. Va pvz. game.co.uk turi kaip tik akciją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tiesa, iš nevilties kas belieka. Bet geriausia būtų rasti draugų ar pažįstamų su PayPal ar pnš. Va pvz. game.co.uk turi kaip tik akciją.

Aš turiu mastercardą jaučiu ten galima, bet man nepatikimai iš tu užseniu viskas angliškai surašyta dar kas nors netaip :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patikėk, jei adresą gerai surašai ir kortelė tinkama, viskas ten gerai, juk ne kartą aš ir kiti pirko. Nebent su anglų k. nekažka, tai tada gal ir sunku, nežinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš turiu mastercardą jaučiu ten galima, bet man nepatikimai iš tu užseniu viskas angliškai surašyta dar kas nors netaip :D

Visada gali klausti, jei kas neaišku bus perkant iš užsienio. Visada padėsime.  ;) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu gal geriau tuos pinigus investuok į anglų kalbos kursus. Po velnių, ką šiais laikais vaikai veikia per anglų kalbos pamokas ??? :open:   Ikimokyklinio lygio užrašų nesupranta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu gal geriau tuos pinigus investuok į anglų kalbos kursus. Po velnių, ką šiais laikais vaikai veikia per anglų kalbos pamokas ??? :open:   Ikimokyklinio lygio užrašų nesupranta.

Suprantu aš tą anglų kalbą. Tik vat koks panašus atsiuntimo mokestis prie sumos dasideda į lt siunčiant iš game.co.uk šito tinklalapio? ir ar dėkim perku 2game kokius tokspats? nes ten rašo apie 3.00 svaro? ir ar už kiek vieną atskirai?

Redagavo Makaronas123

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ivairiai, bet dauguma atveju prisides prie kiekvieno zaidimo po £3 siuntimo mokestis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.