lauriksas

klaida flashinant su C4EVA_XTRM-HITACHI_v2_4_Stealth

Rekomenduojami pranešimai

Tai va,dandziau nuflashint savo v0078 FK drive su C4EVA_XTRM-HITACHI_v2_4_Stealth ir gaunu error. Raso sitaip:WARNING! A required XTREME file is missing! NOTE: Please get the latest release of this package and unpack ALL the files into a directory,and then rerun the file. Nesuprantu kas blogai...viskas parsiusta per xbins ir ispakuota. Gal yra kokiu nors minciu ar patarimu,galbut naudoti kita fw? Man svarbus kiekvienas pasisakymas i tema. Aciu. P.S. drive i modeB buvo pervestas sekmingai ir atpazintas PC. ACIU!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kodel i toki sena firmware flashini? parsisiusk iXtreme1.4_Hitachi_C4EVA_rev1 ir tada bandyk.

Aciu uz patarima.Supranti man seip jokio skirtumo kuria fw deti,svarbu,kad tik pasileistu naujausiu zaidimu backup'ai.

Parsisiunicau iXtreme1.4_Hitachi_C4EVA_rev1. O yra koks nors skirtumas kokiu speed rasyti fw ? Ten yra 2x 5x 8x 12x greiciai. Ir ar tikrai ji palaiko v0078 FK draiva?

Redagavo lauriksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz patarima.Supranti man seip jokio skirtumo kuria fw deti,svarbu,kad tik pasileistu naujausiu zaidimu backup'ai.

Parsisiunicau iXtreme1.4_Hitachi_C4EVA_rev1. O yra koks nors skirtumas kokiu speed rasyti fw ? Ten yra 2x 5x 8x 12x greiciai. Ir ar tikrai ji palaiko v0078 FK draiva?

Kuo letesnis greitis - tuo tyliau dirba draivas. Zinoma to pasekme letesnis zaidimu skaitymas. As asmeniskai naudoju 8x. Dirba tikrai tyliau o ir tas suletejimas beveik nesijaucia. 78 draiva tikrai palaiko. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nesiseka man....Su ixtreme 1.4 nuflashint nepavyko,tai parsisiunciau maximus 4.6 fw tool box,kur taip pat komplektuojamas ixtreme 1.4 fw. Atlikau viska pagal tutoriala ir gavau error bandant sugeneruoti faila. Tools-->smart hack patcher. Ieinu ten nustatau output faila kur buvo issaugota originali fw ir spaudziu generate file pasirinkes flashint su ixtreme 1.4 for 0078. Vietoj to, kad rasytu succes meta stai toki error :rolleyes: ERROR "Not all variables were resolved, cannot continue".. Yra kokiu ideju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ak tu bedziau bedziau nesiseka ane?
Vesk pas Edma arba Dima ir fsio :rolleyes: arba bandyk ju klaust (beveik garantuoju kad sakys atvesk ir nuflashinsiu :D Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei kaip tu sakai kad draivas tikrai sekmingai pereinai mode B, tai problema gali buti nebent SATA controlleryje. O tas fw tool box'as man paciam gyvenime normaliai neveike. Net nezinau ka cia tau patart. Naudok ta .bat faila kur su iXtreme buna ir bent jau manes jis nei kart dar nenuvyle :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar pagalvojau...tame iXtreme1.4_Hitachi_C4EVA_rev1 faile kuri israrinau yra dar 2 rarai fwpack ir toolpack. Tai gal juos taip pat reikia israrinti tame paciame folderyje??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.