Makaronas123

Ar apsimoka pirkti ps3 2013 metais?

Rekomenduojami pranešimai

Registravaus prie UK regiono. PSN+ prenumeratą, kaip ir visus PSN Wallet kodus, perku iš game.co.uk. Pasirinkau UK vietoj US, nes dažniausiai žaidimus perku iš UK online parduotuvių. Todėl jei norėčiau pirkti žaidimui DLC kokį nors - problemų nebūtų. US žaidimai ir UK DLC nesuderinami, ir atvirkščiai. Palyginus visus žaidimus, gautus iš UK, ir žaidimus iš US Playstation Plus, tikrai nesigailiu turėdamas UK accountą. Labai dažnai, sakyčiau beveik visada Europos PSN turėdavo geresnius nemokamus žaidimus nei Amerika.

daznai uzsuki i si portala? kai gausiu konsole, noreciau kad padetum registruotis psn ;D tai esu dares tik per psp ir jauciu psp acc netiks ant ps3 ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

daznai uzsuki i si portala? kai gausiu konsole, noreciau kad padetum registruotis psn ;D tai esu dares tik per psp ir jauciu psp acc netiks ant ps3 ;]

Kasdien čia lankaus :)

PSP acc turėtų tikt, nes Sony turi vienio acc sistemą, t.y. ant visų įrenginių užtenka vieno vartotojo. PSP, PSVita, PS3 ir PS4. Ir PS+ prenumerata reikalinga tik viena visiems įrenginiams. Labai patogu ir naudinga :)

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kasdien čia lankaus :)

PSP acc turėtų tikt, nes Sony turi vienio acc sistemą, t.y. ant visų įrenginių užtenka vieno vartotojo. PSP, PSVita, PS3 ir PS4. Ir PS+ prenumerata reikalinga tik viena visiems įrenginiams. Labai patogu ir naudinga :)

laukiu nesulaukiu kada galesiu ismegint ir parasysiu ar tikrai veikia psp acc, dabar vis raso ps3, ps4 ir psv o psp niekur nepamini kai kalbama apie psn ;]

beto adresas(street,city ir t.t) bet koks gali but?  tai nedaro itakos psn naudojimuisi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laukiu nesulaukiu kada galesiu ismegint ir parasysiu ar tikrai veikia psp acc, dabar vis raso ps3, ps4 ir psv o psp niekur nepamini kai kalbama apie psn ;]

beto adresas(street,city ir t.t) bet koks gali but?  tai nedaro itakos psn naudojimuisi?

Tikrai veikia. Pats kuriaus ant PSP ir veikia ant PS3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai veikia. Pats kuriaus ant PSP ir veikia ant PS3

tai vadinasi mano acc veiks ir ant kito ps3, jei tarkim dabartinis sugestu. tad manau uzsisakysiu psn+ ir nepirksiu zaidimu dezutese , taip labiau apsimoka pagal mane, tik bijau kad po ps4 pasirodymo neuzdarytu ps3 networks, kaip microsoft atjunge xbox live ant abox pirmojo... 

Redagavo lileikiss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vadinasi mano acc veiks ir ant kito ps3, jei tarkim dabartinis sugestu. tad manau uzsisakysiu psn+ ir nepirksiu zaidimu dezutese , taip labiau apsimoka pagal mane, tik bijau kad po ps4 pasirodymo neuzdarytu ps3 networks, kaip microsoft atjunge xbox live ant abox pirmojo... 

Gali jau dabar per Playstation puslapį prisijungti. Gali panaršyti jų parduotuvėj store.sonyentertainmentnetwork.com. O serverių dar kelis metus tikrai neuždarys, gal net visai nesiruošia uždarinėti. Kas ten žino. Truputi kvailoka būtų nutraukti priėjimą prie pirktų žaidimų. Aš juos pirkau, jie mano, ir noriu net po 10 metų juos žaisti. Lazda su dviem galais tie skaitmeniniai žaidimai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.