Fisherman

Jūsų geimingo pradžia?

Rekomenduojami pranešimai

Kai turiu kažką gero pažaist, tai būna, kad eina nafik kaip žaidžiu. Jei dar tuo metu išeiginės ar atostogos, tai į dieną laisvai dešimt valandų kartais pažaidžiu (priklauso ar geras žaidimas). Taip pat būna, kad nežaidžiu pora savaitę visiškai nieko, nes labai išrankus esu žaidimams ir bet ko nežaidžiu, tai būna, kad reikia gan ilgai ieškoti žaidimo, kurį aš žaisiu.

Kalbant apie žaidimo rėžimus, tai nemėgstu žaisti internete kartu su kitais, kartais užeina kažkas, tai pažaidžiu pusvalandį kokį, bet šiaip offline visada. Labiausiai žaidžiu RPG žaidimus, tačiau jei žaidimas yra geras, tada nesvarbu koks jo žanras, svarbiausia, kad būtų gera istorija ir patenkinamas valdymas. :)

Redagavo D96

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zaidziu tada kai neturiu ka veikt.. ~ 2 - 12h per para, na zodziu ivairiai, buna, kad isvis nezaidziu 3-4dienas. O siaip visada pirmiausia pereinu SP o tik tada MP (aisku jaigu MP man geras).. o apie SP tai priklauso nuo game.. pvz bulletstorm, crysis 2, ir panasius gerus game as pereinu vienu prisedimu.. (prie bulletstorm SP praleidau 8.5h su kas ~1-2h pertaukelem parukyt ir kavos pasidaryt :thumbsup4: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nestabiliai. Būna, kad tiesiog visą dieną tik ir žaidi, tai susidaro turbūt daugiau negu 12h, būna, kad šiaip kažką truputį, tai kokias 2h pažaidžiu, o būna, kad ir iš vis nežaidžiu. Priklauso nuo nuotaikos ir ar turi ką lošt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nuobodu ir nėra daugiau jokios kitos veiklos, ir pakliūna įdomus žaidimas, tai galiu truputį kelias valandas užsisėdėti. ;)

Bet nepalyginsi su PSone ir PS2 laikais, kai su draugeliais per naktis pažaisdavome. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal nuotaika. Buna paraso kas nors, kad trophy reik padet surinkt - prisijungiu, negaila. Su ps3 minimaliai zaidziu palyginus, laiko per darbus nera, bet Vita viesajam transporte daznai isijungiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per atostogas 2-4h per dieną žaidžiau, o dabar kažkaip nėra noro, tai ir nežaidžiu, o jei darbo dienom, tai apie 1h praleidžiu, savaitgaliais daugiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darbo dienom labai retai zaidziu gal kokia valanda praliaudziu daugiausiai o savaitgali ar per atostogas pazaidziu kokia 3-4 valandas :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, kaip ir nurodo tema:

.Kokia jūsų geimingo pradžia ir evoliucija?

.Kokie ankstyvieji mėgstamiausi žaidimai?

.Kokie overall mėgstamiausi žaidimai/personažai/serijos?

Manau bus įdomu pakalbėti ne vien apie žaidimus,  bet ir apie pačius žaidėjus,pasižiūrėti kaip skiriasi skirtingų kartų pirmi bandyti žaidimai, bandytos platformos ir t.t

Pats pradėjau geiminti gana senai, kokiais 1991m. kai gavau pirmą NES kloną su Super Mario ir Laser gun žaidimu kur reikia šaudyti lėkštes, nuo tada ir užsikabinau. Labiausiai įsiminė aišku tradicinė Contra, Darkwing Duck, Chip and Dales serija ir nemažai kitų kurių pavadinimų net nebeprisimenu, tik malonius prisiminimus.

Vėliau atradau SEGA, pirmas matytas žaidimas buvo Comix zone, kuris iki dabar išliko vienas mėgiamiausių žaidimų. Atsimenu alpau nuo Comix zone, Road rash grafikos ir galvojau, kad čia jau atrodo kaip realybė beveik. :) O iš segos laikotarpio žaidimu labai daug. Tie patys Road Rash  ir Comix Zone, Mortal Combat III, Zero Tollerance, Boogerman, Battletoads ir t.t

Vėliau sekė PS one era, pats jo neturėjau, bet buvo galimybė eiti į underground kompiuterinę kuri buvo įsikūrusi bute, tad ir pats geimingas buvo kaip namie dėl visos aplinkos, o ne kaip tradicinėje pilkoje kompiuterinėje. Iš to laikotarpio įsimintinų žaidimų irgi daug, Resident evil serija, Crash Bandicoot. Final fantasy VII, ir pan.

PS 2 erą galima sakyti praleidau, nes kažkodėl perėjau žaisti ant pc, tuo metu jau norėjosi kažko rimtesnio nei tradiciniai action žaidimai tad su pc geimingu atradau tokius žanrus kaip TBS, RPG, RTS. Fallout serija (1,2 ir Tactics), Ice wind Dale, Balldurs gate, Planescape Torment, Arcanum, Age of empires, Heroes of might and Magic 3, Deus ex. Bet su laiku kažkaip aistra vis blėso ir mažėjo, kol galima sakyti išvis nustojau žaisti iki pernai pabaigos, kai draugas parodė vieno kolekcionieriaus iš youtube video (alphaomegasin), pamačiau kiek aistros turi žmogus žaidimams, kokį malonumą patiria žaisdamas ir rinkdamas žaidimus ir vėl susidomėjau pats. Kalėdoms pasidovanojau PS3, nusipirkau Red dead redemption ir sugrįžau, buvo labai gerai :) ir buvau laimingas grįžti su tokiu žaidimu. Nuo to laiko perku vien originalus, ar naujus, ar padevėtus, bet vien dėl malonumo turėti originalią kopiją, su artworku, pasižiūrėti kaip tai atrodo lentynoje, man tai yra gražu ir suteikia tikrai geras emocijas.  :yes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mano pradžia buvo gan paprasta, tėtukas pats pripratino mane prie žaidimų, nupirkdamas Sega man rodos konsolę(žodžiu geltonos kasetes), bet ji ten gesdavo ir gesdavo kas savaitė tai ilgai aš su ja terliojaus, bet buvo smagu. Na tuo metu nebuvo dar tokio žaidimu pasirinkimo tad kiekviena savaitgalį į turgų ir ieškot nors vieno žaidimo atvešto...Praėjus kaškiek laiko, draugas atsivežė PS1 va ten tai aparatas tuo metu buvo... Ir aš aišku zyziau per kiekvienąs kalėdas jį gaut, bet tikriausei kad buvau blogas negavau  :trl:  Taip pat atsitiko ir su PS2 dede nusipirko dar uzsieni ir aisku kai pamaciau uztrotino mane... Prasiau ir tos ilgai ir nuobodziai bet nieko... Veliau sedau ant PC. Prie pc sedejau ilgiausiai bet poto gavau PSP na ji gerai pakankinęs ir pardaves nuspirkau X360 slimą kuri po nepilnu 2metu pardaviau. Delko dabar gailiuosi. 

Thats all from me. :npoker:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Tema gera, ir autorius gerai viską parašė, tik tokia bėda, kad atrodo tokia tema jau buvo :D Gal moderatoriai perkels į tą temą, kuri anksčiau sukurta buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano geimingas prasidejo nuo seno seno zhilitono laiku. Isimintiniausi zaidimai buvo Chip and Dale ir Duck Hunt. Pamenu Chipa su Deilu zaidziau pats su mama :acc:  aisku, tada buvau dar mazas tai pastoviai mamai reikejo man aiskinti. Duck hunt paskutini karta zaidziau prie koki puse metu, tai labai buvau patenkintas prisiminti vaikyste. Toliau as nusipirkau PS2, kuri kankinau Dbz serijos zaidimais, LOTR ir daug kitu. Na o sia vasara gavau xbox 360 su kuriuo manau neissiskirsiu dar labai ilgai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geiminti pradėjau, Kai labai senai gavau kompą su geltonom disketėm (pavadinimo nepamenu, man rodos Sega), mėgstamiausias žaidimas buvo Adventure Island 3 berots kur gauni kortas čirvų korta ugninis drakonukas būdavo, kiek pamenu dar ruonis su kuriuo greit po vandeniu varydavai, žalias kažkoks ir mėlynas. tai pat Chip and Dale. Felix ir buvo vieni iš mėgstamų

Tuomet po kelių metų įsigijau PS kurį kankinau WWF SmackDown. NBA, FIFA bei Final Fantasy žaidimais. dar po metų įsigijau PS2 kuriuo praktiškai lošiau tuos pačius ir naujesnius žaidimus, kol galiausiai prieš metus įsigijau X360 kurį planuoju laikyti iki 2016 m. :)

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:working: senai senai ...kai kiti dar ir gime nebuvo ..nu labaaaaaaai senai ..as gavau paciupint pirma karta ZX spectrum basic varianta 48k su krovimu is mago kaseciu .. :sweet:  man kokia 11-12 tikriausia buvo. nuo tada ..done :sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tema gera, ir autorius gerai viską parašė, tik tokia bėda, kad atrodo tokia tema jau buvo :D Gal moderatoriai perkels į tą temą, kuri anksčiau sukurta buvo

Ne į temą

Sujungiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geiminti pradėjau, Kai labai senai gavau kompą su geltonom disketėm (pavadinimo nepamenu, man rodos Sega), mėgstamiausias žaidimas buvo Adventure Island 3 berots kur gauni kortas čirvų korta ugninis drakonukas būdavo, kiek pamenu dar ruonis su kuriuo greit po vandeniu varydavai, žalias kažkoks ir mėlynas. tai pat Chip and Dale. Felix ir buvo vieni iš mėgstamų

Tuomet po kelių metų įsigijau PS kurį kankinau WWF SmackDown. NBA, FIFA bei Final Fantasy žaidimais. dar po metų įsigijau PS2 kuriuo praktiškai lošiau tuos pačius ir naujesnius žaidimus, kol galiausiai prieš metus įsigijau X360 kurį planuoju laikyti iki 2016 m. :)

Adventure island 3 užmiršta klasika, nuostabus NES laikų plaformeris tikrai rekomenduočiau visiems.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.