Impaler

PlayManija.lt aptiktos klaidos po atnaujinimo

Rekomenduojami pranešimai

Cia man vienam tokia problema su postu rasymu ir redagavimu? :) Kazkoks papildomas langas ir is kokio 5 refresho galima tik irasyti kazka..

781f01a801287d6d17e19824c6cc1fc8687.JPG

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siandien jau norejau dekoti kaledu senio padejejui ( @Impaler ) uz GALBUT kazka pakeisto, patvarkyto, nes diena buvo lyg ir viskas gerai jau. Po to pagalvojau, kad pats kompas, kaip dazniausia ir buna, susitvarke. Na, bet beda vis dar islikusi kazkodel.. Issitraukiau archajiska IE 11 narsykle ir su ja lyg ir viskas tvarkoje. Reiks naudotis kol reikalai susitvarkys. Nes problema kazkokia mistine del kazko..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu persiprasyti del minetos klaidos kuri siandien pagaliau dingo. Vis del to tai buvo is "mano puses". Del kokios priezasties taip ir liko neaisku. Jeigu ne i tema, jauciuosi siandien truputi isd** teo firmos.. Atejo zmogelis, kaip dazniausia mano gyvenime nutinka, sake, kad jam toks atvejis pirmas ir t.t. Turejau keleta salutiniu irenginiu kurie rode viska taip pat. Prijunges savo plansete patikrino, PAS JI RODE GERAI, bet finale apkaltino routeri, po to virusus, kuriu mano kompiuteryje nebuvo, nes OS perinstaliavau ne karta. Zodziu paaiskinti konkreciai kur problema negalejo pasakyti tad beliko mineta routeri ir virursus apkaltinti.. Ko pasakoje prie menesines interneto sask. Prisides grazus 24 eurai uz neaisku ar is mano puses kalte. Tad viskas ok dabar rodo kaip priklauso nes ir su kitais tinklalapiais turejau problemu.

Siaip kainos lietuvoje kaip uzsieni gyvenant. Idomu ar Dubajuje kokiame ne pigiau aptarnauja..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dubajuje manau viskas nemokamai eina :)

Tai čia tai gerai kad tik 24€ bet čia manau iš tavo pusės bus, bet jei nežinai kur buvo problema (net jei meistras nežino) tai žiūrėk kad neatsinaujintu ta pati problema, pas mane jei butu iš mano pusės tai 129£ (ačiū kad neįkarto ne rado pas mane problemos visada lauke rasdavo)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien jau norejau dekoti kaledu senio padejejui ( @Impaler ) uz GALBUT kazka pakeisto, patvarkyto, nes diena buvo lyg ir viskas gerai jau. Po to pagalvojau, kad pats kompas, kaip dazniausia ir buna, susitvarke. Na, bet beda vis dar islikusi kazkodel.. Issitraukiau archajiska IE 11 narsykle ir su ja lyg ir viskas tvarkoje. Reiks naudotis kol reikalai susitvarkys. Nes problema kazkokia mistine del kazko..

ar būna dar tau taip?

- prie atnaujinimų, pakoreguotas hostingas, paspartintas CPU, sklandesniam darbui. Buvo kažkaip paskutiniu metu pradėję pastebimai laguoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas ir rašė, bet tingiu tikrint :D
Kainas rodo litais (daugiau nei 1m esanti klaida :D), kai žiūri prekes per žmogaus profilį (skelbimu skiltyje jas rodo eurais)

zOnqvVW.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai kazkuria diena pradejo neleisti paspausti ant sienoje esanciu irasu komentavimo laukelio. Paspaudus neatsidaro komentarai, o tiesiog numeta i tinklapio virsu. Android Opera 34.0.2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui, bet tokių bugų kaip su Opera vargu ar bus taisoma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dede @Impaler, norejau paklausti ar paieska veikia kokiu nors principu? Siandien sukuriau tema: Now You See Me  2. Ivedus i paieska nieko neranda. Bandziau ir be skaiciaus 2. + sugalvojau per google paziureti ir radau, kad Narkata yra sukures tema apie pirma dali, paieska ir to nerado. Tad klausimas, paieska Torch ar pasigaileti? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Magnitas prikolas yra tame, kad šios variklio paieškos versija, nesugeba tinkamai ieškoti, kai yra ilgiausias žodis 3 raidžių - now you see, o apskritai kur 1-2 simboliai juos išmeta tiesiog iš paieškos. Vaistų šioj versijoj nėra. :( O kai 4+ simbolių tada viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Impaler, idomiai idomiai. Na, galvojau uz aptika klaida gausiu kazkokia premija, kaip kad windows sumokejo hakeriui ( http://thehackernews.com/2016/04/microsoft-bug-bounty.html ) bet pasirodo, kad apie sita buga/klaida jau zinojai. :(:D

O rimciau, niekis. Bus sunku, bet reiks kazkaip susitaikyti ir gyventi toliau. (juokauju)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.