Impaler

PlayManija.lt aptiktos klaidos po atnaujinimo

Rekomenduojami pranešimai

Persiprasau kolegos. :) Vis del to viskas gerai. Problema buvo idetuose paveiksleliuose. Ju adresa pasiemiau tiesiai is tinklalapio ir kazkodel tema nepavyko sukurti.

Idejus juos i talpykla, problema susitvarke. /// Beje, Impaler, taip. Viska dariau per pc

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atrodo, kad problema dėl kodo neišsisprendė. Kai redagavau temą, susidūriau su šia klaida. Naudoju Windows 8 ir Chrome. Beje, kai spaudžiu "redaguoti", viska pradeda rodyti gerai. 

P.S. apačioj nuotrauka, ne tekstas(jei neatskirtumėt :D).

8e1f6be0917214650993b981ea6b1cb8635.png

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai nori paminėti žmogų, vėliau išsidarko viskas. Naudoju Opera Mobile.

Vel tas "t-" tagas, kaip ir "t-color", "t-quote" ir t.t. Labai nervina. 2014 plm rinkimu tema redagavau gal 5 kartus-vis tiek atsikuria problema...

Kiek pastebėjau, ši klaida atsiranda kažkam palike'inus pranešimą. @Mantinijo pranešimas irgi palike'intas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vel tas "t-" tagas, kaip ir "t-color", "t-quote" ir t.t. Labai nervina. 2014 plm rinkimu tema redagavau gal 5 kartus-vis tiek atsikuria problema...

Kiek pastebėjau, ši klaida atsiranda kažkam palike'inus pranešimą. @Mantinijo pranešimas irgi palike'intas.

Naudojau Chrome ir Firefox per tabletą irgi susidūriau su tokiu pat bespridielu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

irašiau senesnę tapatalk versiją, kur to bug'o dar nebuvo. dabar jau viskas tam kartui. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai per profilį žiūri nario skelbimus, kainos ten visdar litais. Jau buvau apsidžiaugęs monitorium už 99Lt :D

778e9de614.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip del "Steam profilis" info? Neatsinaujina jau beveik metus? Pataisoma?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia man vienam ar ir kitiems sunkei (ilgai) krauna PLM jau antra diena

Kitus LT puslapius tikrai greičiau krauna negu PLM
Nes man UK/US puslapius tikrai greitai krauna 

Tikrinau greiti viskas normaliai pas mane
Tai man tik belieka mintis kad PLM servas pavargo :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jau kurį laiką pastebėjau, jog lėčiau veikia negu kitur. Galvojau, kad gal tik man taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mazyte smulkmenele, is forumo nera nuorodos i pagr. puslapi http://www.playmanija.lt (ne foruma http://www.playmanija.lt/forumas/).

Plius kaip su profilyje Steam profilio info? Iseina pataisyt, kad info atsinaujintu, ar refresh koks mygtukas butu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi kelios dienos PLM veikia daug lėčiau.

@ReiKaz , kai paspaudi navigacijoj namelį, lyg ir išmeta pagrindinį puslapį (nebent buvo kitaip, bet Impaler sutvarkė).

Beje, pastebėjau, kad blogai nustatyta svečių laiko juosta. Jeigu esi neprisijungęs, visos datos yra valanda mažesnės.

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man jau savaite taip gal žinot kame bėda? nerodo galerijos nuotraukų pagr. forumo puslapyje. čia man vienam taip ? :DTDjToyO.png

Redagavo MykisXp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur pažymėjau pele užvesk ,ir atsiras + simbolis, paspausk ir tada matysi galerija, tai pat gali ir paslėpti ir kitas skiltis PVZ Administracija / Sony Konsolės / Microsoft Konsolės ir t.t.

DIBdvSh.png

@MykisXp

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įkeliant nuotrauką išmeta klaidą. Bandžiau su kitą naršykle ir kitu įkėlimo būdu, bet nepaėjo. Taipogi bandžiau ir naują albumą sukurti, bet visgi nepadėjo. Tikiuosi čia laikina bėda, bet gal ir koks bug'as.3r1ThZJ.png

Na ir kvailas aš. Pasirodo pati nuotraukas per daug užima. Tačiau, ateičiai turiu patarimą: pakeiskite klaidos tekstą, nes laai sunku suprasti kas blogai. (pakeisti į pvz: per didelis failas).

Redagavo mariusgar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.