D3iv1s

Kolonele su 3.5mm jack'u

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu as dar nuo tarybiniu laiku sony muzikinio centro 2 didelias koloneles, jos y centra jungiasi su raudonu ir juoduu laidu, gal galetumet pasiulyt ir nusimanot siuose dalykuose? Noreciau ta kolonele prijungti prie telefono, o veliau gal prie kokio kompiuterio ar dar kazko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikriausia jos be ampu o jungesi is stipriako tai nieko neispesi reikia jom stipriako liaudiskai tariant.

Tarybiniu laiku sony muz centras. Is kur tais laikais toki stebukla turejai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip tarybiniu :D Joms jau kiek 15+- metu, palyginus man tai daug jos atlaike. Tai sakai nieko negalima su jomis padaryti? Nes stovi tos kolonkes nejudinamos o tas muz centras sugedes, tai ar taip ar anaip neturiu kur ju kist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jom reikia stipriako sakau. Nei pc nei kiti irenginiai ju nepaves jei jos padorios. Jei jos universalios tai pasimi koki stipriaka naudota ten uz kokia 150 pinigu ir pasijungi. O tada jau prie to gali jungt ir kompus ir konsoles , telefonus ir pan. Jei jos turi modeli savo tai gali numest cia , pazesim kas per vienos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Centro pavadinimas Sony RX88, koloneles specifiniu ,,Vardu'' neturi.

:D :D :D tokioms kolonelems nieko galingo nereik cia kaip pavizdy http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-Hi-Fi-Stereo-Power-2-CH-Audio-Amplifier-MP-3-4-CAR-MOTORCYCLE-AMP-in-W-Watt-/251312435170?pt=UK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers&hash=item3a83636fe2 toks š**** jauciu dar butu per galingas, gali kiek silpnesni pigiau gaut...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kaip toki daikta visa pajungt? Nesmerkit nesu elektronikos meistras. Matau ten kur tuos raudona ir juoda sudet, o kaip pajungti prie kokio kompiuterio?

Redagavo D3iv1s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rx88 cia tikrai 15 metu senumo ? :\ nu tokios tai jo nereikalauja kazko tada. Bet kazko vistiek reikia ir kad tembras reguliuotusi. Ir siaip is kur zinai kad jos veikia normaliai. Tokiu centru devetu papigiai paimtum.

Is kompiuterio garso plokstes tiesiai tai nebent skarbonkes jungt bet gali pamegint aisku. Reiks lituot jei nori pasidaryt kistuka arba su perejimais gali jungt jei ten jau yra tulpes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Issitryne visi postai, galite vel paaiskinti ka reiketu lituoti http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-Hi-Fi-Stereo-Power-2-CH-Audio-Amplifier-MP-3-4-CAR-MOTORCYCLE-AMP-in-W-Watt-/251312435170?pt=UK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers&hash=item3a83636fe2  sitame? As noriu ideti ta 3,5mm jack'a kad veiktu is telefono, o ir esant butinybej is kompiuterio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko lituot nereikia, paprasciausiai nupjauni esama kistuka nuzievini galiuka laido ir tame AMP galie yra input (tulpes) ten jungsi garso saltini o kiti raudoni/juodi lizdai yra isejimai, raudomas pliusas juodas minusas paspaudus ikisi ta nuzievinta laiduka ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal netaip supratai, pas mane jau yra tie laidai, raudonas ir juodas, o as noriu padaryti kad jis butu su 3,5mm jack'u kad galeciau ta kolonele prijungti prie telefono.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Telefonas nepaves tokiu koloneliu . Taskas. Reikia tlf I resiveri ir tada jau per kolonkes. Arba tiesiog pc kolonkes jungt is tlf kurios papildomai uzsimaitina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su kokiu nors stipriaku . Bet tokios kolonkes kurios eina komplektuose tai ir buna skirtos butent su tuo naudot. O tokie centrai pilnai gerai groja is tlf padoriai. Bet vien tik koloneles yra tik koloneles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos