scalman

Uncharted 4: A Thief‘s End / The Lost Legacy

Rekomenduojami pranešimai

Baigiau siandien losti. Pabaigiau per 17 val. Zaidimas labai patiko, story, dialogai, mechanika. Ko man pritruko siek tiek tai susisaudymo scenu. Grafika - tai atskiras chapteris, geriausia ka maciau siam momentui, its just blew my mind.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pala cia tikrai toks palyginimas. Cool . Ne nu ziauriai noretusi sito gerio . As buvau apsales ka jie pasieke po u3 su tlou . Kazkas nerealaus buvo ir sukosi ant ps3 .

O cia jau isvis ... :) na kada nors ismeginsii

Ir kai pagalvoji koks ps4 stovi APU. Niekuo negalingas , bet kokie geriai pasiekiami. O jei rimtai dar isleis pagerinta ps4.5 ir naujas tlou 2 ji palaikys. Eh laukia geri laikai kai jau jau zaidimu kokybe siekia isvajotus levelius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na stai, pabaigiau as si geri. Uztrukau 17 val 44 min ant HARD.

Kas pereojt zaidima, kaip jum pabaiga? Kova su Rafe buvo tokai Mehh... Va su Lazarevichium antroi daly, ten tai kova buvo. o cia, du mygtukus laiku mygti......
Epilogo pradzia labai primine TLoU pradzia, Ypac muzika. Mergaite, viena namie, jiesko tevu.. :D O dar tas posteris ant sienos.

Jei ir bus Spin-off zaidimo, manau, kad bus su Cassie. Su tokaiis tevais. Lara tures konkurente. Cassie Drake. Remenber that name :trl:

Overal zaidimas labai geras, be ne tobulas. Susisaudimai vangoki. Per daznai uzkliuvo "Hey, come here, I'll boost you up" ir dezes su ratukais tampyma,

Jeigu nekreip demeso i grafika, manau antra dalis duotu i kaulus ketvirtai. Man si pasirode toks miksas visu, ir kartais kildavo mintys "kur as tai maciau?"

Dabar reik viska apgalvot ir megint rinkt Platina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Publisher Sony Interactive Entertainment has revealed that worldwide sales during the game’s first week of release topped a hefty 2.7 million copies.

Uncharted in real life13260204_1212030465487495_66051092343323

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau išbandžiau ir aš (vakar nusipirkau) tai iki 10 chapter praėjau šiandien 
Ir tikrai patiko, reik ryt vėl pas draugą varyti toliau žaisti :) aišku trofėjų nerinksiu tiesiog tik pareisiu pati žaidimą ir viskas 

Tada jau busiu visas Uncharted dalis praėjęs 

Pastebėjau kad pačiam žaidime labai daug ir reklamos Sony Xperia
Aišku patiko su PSone žaisti Crash Bandicoot deja surinkau tik 2504 tašku jame :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su U4 dar tikrai nebaigta. single player DLC dar laukia. 

During a livestream currently being hosted by Naughty Dog, Director of Communications Arne Meyer gave an update on Uncharted 4: A Thief’s End‘s upcoming single player DLC. Meyer mentioned that the DLC is still coming, but it won’t be soon.

“It’ll be a while before we’ll give new info. we didn’t even start working on the single player DLC until the game launched, so as you can imagine it’ll be some time for us to work on it, but we’ll reveal it as soon as we’re able to give more Info.”

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma karta gaus SP dlc, to dar nebuvo ant uncharted dalių

Iskirus ant the last of us

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip dauguma U4 ir lygina labiau su LOU nei praeitais U. surimtejo zaidimas , maziau shootinimo, daugiau visokiu scenu , pokalbiu. o man LOU butent del to ir issiskyre ir nepalyginamai buvo idomiau uz U3 savo laiku. 

smagu kad dar ir veliau isigijusiems U4 , lauks ir kazkas naujo is SP puses. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau ir as nusipirkau PS4 ir vakar isbandziau U4. Pradzia pacia dar tik isbandziau. Gal koki pora chaptetiu. Bet pradzioje buvau nustebes nemaloniai. Prisiziurejau visokiu tech demo ir klipuku ankstyvu ir tikejausi grazesnes grafikos. Galutiniam variante ziuriu detaliu sumazino ir viska pablurino gerokai. :( Nepajutau tokio grafikos suolio kaip iki siol su naujom kartos konsolem. Aisku gal as perdaug gilinuosi i detales ir aisku zaidimas nusimato buti geras kaip visi kiti ju kuriniai. Bet kam uzkelti zaideju lukescius su visokiais tech demo ispudingais jeigu zaidime visko to pilnumoj nebus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Luigi mažiau reikėjo žiūrėti tuos tech demo, aš bandau tokius dalykus labai mažai žiūrėti, kad nesusigadinti žaidimo sau

kokius 2/3 video pasižiūriu kokio nors žaidimo ir man užtenka, daugiau nežiūriu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau ir as nusipirkau PS4 ir vakar isbandziau U4. Pradzia pacia dar tik isbandziau. Gal koki pora chaptetiu. Bet pradzioje buvau nustebes nemaloniai. Prisiziurejau visokiu tech demo ir klipuku ankstyvu ir tikejausi grazesnes grafikos. Galutiniam variante ziuriu detaliu sumazino ir viska pablurino gerokai. :( Nepajutau tokio grafikos suolio kaip iki siol su naujom kartos konsolem. Aisku gal as perdaug gilinuosi i detales ir aisku zaidimas nusimato buti geras kaip visi kiti ju kuriniai. Bet kam uzkelti zaideju lukescius su visokiais tech demo ispudingais jeigu zaidime visko to pilnumoj nebus?

Palauk kol atviros vietovės prasidės :). Man asmeniškai grafika buvo įspudinga, tokio detalumo tekstūrų ant pc žaidimų su ultra nustatymais nelabai pamatysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.