scalman

Uncharted 4: A Thief‘s End / The Lost Legacy

Rekomenduojami pranešimai

Turėjo tau ta depozita gražinti ant tavo acc game.co.uk

Taip man biški geriau kai esu UK 

Tai kai pirma kart cancellino grazino depozita. Bet as and draugo is UK antra kart preorderinau(ten pipec koks hypas buvo) ir po keliu dienu amazon.de pasirode. tai is ten vistiek pigiau gaunasi.

O pies Game preorderi buvau amazon.fr paemes, bet susigundziau Bubbleheadu ir T-shiru.

Redagavo bigisk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su PipBoy manau gerai užsidirbsi, tik reiks palaukti po išleidimo kokius 2-3men tada galima daugiau uždirbti 

Tas pats ir su Uncharted bus 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su PipBoy manau gerai užsidirbsi, tik reiks palaukti po išleidimo kokius 2-3men tada galima daugiau uždirbti 

Tas pats ir su Uncharted bus 

Tu ir dar kolega mano ukretet mane su kolekcinem pakuotem. Pies penkis metus nesupratau kaip galima is vis uz zaidimus moket(buvau juodas piratas). Tada persikrauciau i Austria ir kadangi esu uzkietejas zaidejas nusipirkau ps3, kaip tik pataikiau ant to momento kada ji nulauze. Taip ir gyvenau nesuprasdamas kaip uz zaidima galima 60eur moketi(nusipirkau tik Skyrim nes esu didelis TES fanas). Tada atejo Ps4. Teko imti PS+. Isirasiau OFW. Uzkabino trofeju rinkimas. Tada pamaciau kolegos ir tavo kolekcijas ir prasidejo. Turiu kolkas(Cia surinkta per lygiai vienus metus) https://goo.gl/photos/brNn8pjdrrkpi8J9A

Ir laukiu Fallout, Just Cause ir Uncharted collectors editionu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hėbra jums reikėjo lošti Dota 2 and PC (steam nemokamas). Čia tas geimas kur Esports finale kelintus metus išdalina milijonus dolerių, o šiemet net 18+ mln. O čempionai gavo net 6,5+ mln USD berods. Čia vat paskutinio čempionato prizinės vietos atrodė taip (matosi žemiau nuorodoje)...

O norėjau sakyti, jog šiemet buvo naujiena. Čempionai kiekvienais metais gauna vietoje statulos ar medalių tokį AEGIS padarytą, kuris yra žaidime. Tai naujiena buvo tame, kad žaidžiant dota perki "Compendium 2015" (tvarkaraštis viso čempionato) ir ten yra visokių navarotų, žaidimui daiktų, keli leveli bonusams ir t.t... Tai padarė taip, kad jei pakeli iki 1000 lvl, tada tau atsiunčia po čempionato iškalta aliumininį Aegis'ą. Grubiai keliant tą "Compendium" tik už pinigus, išeina apie ~400 eurų, galima ten paskui mahlevot, bandyt parduoti gautus itemus ir t.t... Kažkiek atsiperka. Vat įdomu tik kiek tas aegis kainuos ebay... Nors čia jau reikia iš tirko būt nesveiku dota manjaku.

Tai va tiek būtų offtopico iš mano pusės :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hėbra jums reikėjo lošti Dota 2 and PC (steam nemokamas). Čia tas geimas kur Esports finale kelintus metus išdalina milijonus dolerių, o šiemet net 18+ mln. O čempionai gavo net 6,5+ mln USD berods. Čia vat paskutinio čempionato prizinės vietos atrodė taip (matosi žemiau nuorodoje)...

O norėjau sakyti, jog šiemet buvo naujiena. Čempionai kiekvienais metais gauna vietoje statulos ar medalių tokį AEGIS padarytą, kuris yra žaidime. Tai naujiena buvo tame, kad žaidžiant dota perki "Compendium 2015" (tvarkaraštis viso čempionato) ir ten yra visokių navarotų, žaidimui daiktų, keli leveli bonusams ir t.t... Tai padarė taip, kad jei pakeli iki 1000 lvl, tada tau atsiunčia po čempionato iškalta aliumininį Aegis'ą. Grubiai keliant tą "Compendium" tik už pinigus, išeina apie ~400 eurų, galima ten paskui mahlevot, bandyt parduoti gautus itemus ir t.t... Kažkiek atsiperka. Vat įdomu tik kiek tas aegis kainuos ebay... Nors čia jau reikia iš tirko būt nesveiku dota manjaku.

Tai va tiek būtų offtopico iš mano pusės :D

Pričiom čia prie unharted žaidimo???? Trink komentara ne šiukšlines čia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pričiom čia prie unharted žaidimo???? Trink komentara ne šiukšlines čia.

Ką tu čia nervojies. Net parašyt kaip žmogus nesugebi. Prašiau prie pokalbio temos, nors nevisai uncharted. Buvo paminėti ir kiti trofėjai tai parašiau jiems apie dotą.

O dabar gali lįst į savo šiukšlinę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką tu čia nervojies. Net parašyt kaip žmogus nesugebi. Prašiau prie pokalbio temos, nors nevisai uncharted. Buvo paminėti ir kiti trofėjai tai parašiau jiems apie dotą.

O dabar gali lįst į savo šiukšlinę.

Eik tik cia isvis jei nesugebi i tema rasyti. Man ant tavo pasiteisinimo gylai p..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata Galvoju CE tik viena pirtkti, del saves, nes kiek jau laiko ir amazone ir gamestope ir game.co.uk vis dar on stock. Gal ND gamins +- tiek kiek bus preorderiu? Tada resail value bus vos ne minusins. Ka manai? Ar vertra dropinti viena preorderi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš surizikuosiu, nors kad atgauti nuo vienos tuos pačius pinigus bus gerai, nors ne minusas bus, o su antra tai pereisiu pas draugą ir parduosiu ta žaidimą o statulele pasiliksiu
Bet jei parduosiu viena už kokius 200£ tai bus labai gerai, galima sakyti atsipirksiu, plius turėsiu statulele ir dar pažaidęs žaidimą, o dar pardavus žaidimą dar atsigriebčiau pinigu ir bus tada pliusas aišku tik nereik panaudoti tu DLC

O jei susvilsiu tai susvilsiu, čia jau nieko nepadarysiu aš, aišku visada norisi geriau, bet surizikuosiu 

Bet tau pasiseks manau gerai ant Fallout 4 ten manau palaukus gali ir kokius 300 gauti ar net daugiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš surizikuosiu, nors kad atgauti nuo vienos tuos pačius pinigus bus gerai, nors ne minusas bus, o su antra tai pereisiu pas draugą ir parduosiu ta žaidimą o statulele pasiliksiu

Bet jei parduosiu viena už kokius 200£ tai bus labai gerai, galima sakyti atsipirksiu, plius turėsiu statulele ir dar pažaidęs žaidimą, o dar pardavus žaidimą dar atsigriebčiau pinigu ir bus tada pliusas aišku tik nereik panaudoti tu DLC

O jei susvilsiu tai susvilsiu, čia jau nieko nepadarysiu aš, aišku visada norisi geriau, bet surizikuosiu 

Bet tau pasiseks manau gerai ant Fallout 4 ten manau palaukus gali ir kokius 300 gauti ar net daugiau

Na jo, pasiimsiu abu preorderius, vienas amazono kitas gamestopo. vienas 150 kitas 160 USD, Jei viena  parduosiu bent uz 160 EUR kai pas mus jie 199eur tai liksiu patenkintas. :)

Redagavo bigisk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas dėl kurio planuoju įsigyti PS4, tikrai atrodo labai smagiai ir kupinas veiksmo, bet iš kitos pusės norėčiau ir Tomb Raider'į naują išbandyti, bet galiu garantuoti, kad kai išeis jis kitais metais ant pc tai tikrai nepaveš jo...todėl yra noras ir XONE imti, plius dar Halo 5...niekaip negaliu apsispręsti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.