berete

mintis skaitanti kate

Rekomenduojami pranešimai

turejo tikrai gerai atspet,bet as jau perpratau sistema,tai jeigu neiseina tai zinoki kazka blogai suskaiciavot,o mus gaudo vien del to kad ten daug tu paveiksleliu,bet jei idesit pastabumo turetumet suprast

Redagavo berete

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su tais skaičias ten eina apskaičiuoti, bet man labiau įdomu, kur būna tos programos, kai pagal atsakymus į klasimus pasako apie ką galvoji. Ten tai va nesuprantu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su tais skaičias ten eina apskaičiuoti, bet man labiau įdomu, kur būna tos programos, kai pagal atsakymus į klasimus pasako apie ką galvoji. Ten tai va nesuprantu...

Psichologija gal? Numesk koki linka idomu butu pabandyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia 100% matematika, daug ka galima su ja padaryt. Va pavyzdys:

Redagavo Dasaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,kadangi esu labai smalsus zmogus,ir negaliu neissiaiskinti kaip veikia sis dalykas : http://oligerta.ovh.org/thought-reading1.html ?jau gal pusvalandi bandau ir visus ji atspeja,gal kazkuris supranta sia gudrybe?

Skaičiai kuriuos gali gauti pasirinkdamas bet kokį skaičių nuo 99 iki 11 yra 81 ,72,63,54,45,36,27,18,9 ir jeigu pasižiūrėsi šie skaičiai visada turės tokį patį paveikslėlį . Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.