zipinas

Problema del atristo/neatristo? xbox 360 slim

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Buvau priverestas cia uzsiregistruoti ir pasidometi kas nutiko su mano xbox. Atsiprasau, kad rasau be lietuvisku rasmenu. Tai va. Turejau xbox 360 slim, 2011-05-05 pagaminimo datos. Nusprendziau po kazkiek laiko atsirist, pirkau nauja, pora meteliu prabuvo neatristas. Tai va, nuvykau i Klaipedoje esanti "Signalo Centras". Paprasiau, kad atristu. Na pardavejas ten per racija pasnekejo, paklause koks xboxas, ir sako 200lt. Tiesiog susitarem del laiko ir isejau. Po 3 valandu gryzau, pasiemiau boxa, gryzau namo. Ziuriu irasytas FREESTYLE 3 dashas ar kaip suprast, nu zodziu, freestyle 3 kazkoks, net nezinau kas tai... Na galvoju nieko, kazkas naujo. Bandau det neorginalu zaidima GTA V, disko nenuskaito. Pracheckina diska, paspaudziu play, ismeta freestyle 3 logotipa, ir atgal i dashboarda numeta. Bandziau isirasyt zaidima, neiraso. Visas kopijavimas trunka senkunde, is to galima sprest, kad diskas tuscias, bet taip nera, nes mano draugas su tuo paciu disku laimingai zaidzia. Pabandziau orginalu zaidima, nba 2k11. Viskas normaliai, irasineja kaip reikiant ilgai... KAME DIELA? Taip iseina kad jie man net neatriso mano xbox? Prasau pagalbos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

... Tau ji atriso, bet ne taip kaip tu tikejaisi. Tai vadinama RGH (Atrisimas, tas tavo).

http://www.playmanija.lt/forumas/index.php?app=custompages&module=view&section=display&do=show&pageId=10/

Cia parasyta viskas: Ir pliusai ir minusai.

O cia kaip isikelti tau zaidimus > > http://www.playmanija.lt/forumas/index.php?app=custompages&module=view&section=display&do=show&pageId=13 .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EDIT

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.