palme

Killzone 2

Rekomenduojami pranešimai

Killzone 2's DLC pack ("Steel and Titanium" DLC pack),Balandzio 30d. Kaina: $5.99

Ir dar bus prideti nauji 12 Trofeju

Awesome! New trophies too:

Wasteland Medic (Bronze)

Revive 5 allies in Wasteland Bullet during one round.

Wasteland Engineer (Bronze)

Repair 5 objects in Wasteland Bullet during one round.

Wasteland Tactician (Bronze)

5 allies spawn on your spawn grenade in Wasteland Bullet during one round.

Wasteland Saboteur (Bronze)

Kill 5 enemies while disguised in Wasteland Bullet during one round.

Wasteland Scout (Bronze)

Kill 5 enemies while cloaked in Wasteland Bullet during one round.

Wasteland Assault (Bronze)

Boost 5 times in Wasteland Bullet during one round.

Cruiser Medic (Bronze)

Revive 5 allies in Vekta Cruiser during one round.

Cruiser Engineer (Bronze)

Repair 5 objects in Vekta Cruiser during one round.

Cruiser Tactician (Bronze)

5 allies spawn on your spawn grenade in Vekta Cruiser during one round.

Cruiser Saboteur (Bronze)

Kill 5 enemies while disguised in Vekta Cruiser during one round.

Cruiser Scout (Bronze)

Kill 5 enemies while cloaked in Vekta Cruiser during one round.

Cruiser Assault (Bronze)

Boost 5 times in Vekta Cruiser during one round.

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar tik man vienam po kiek laiko sp rezimas atrodo tiesog f**k**g frustrating :thumbup: neimanoma zaidimo lost ramiai pasidaro. kodel priesu turi buti tiek daug ir tiek visur,kodel tu esi vienas arba geriausiu atveju dviese,kodel daejus iki paskutinio boso sis zaidimas tikrai uzknisa,ar as zinau kaip iveikti radecka? ne ,o kas nors apie tai uzsimine? isvis kuris ten tas radeckas,net neturiu laiko jo ieskoti nes esu uzimtas visa armija kareiviu,ir tai tiesiog UZKNISA !!

po sio zaidimo pagavoji kad gal tave uzknsia visi fps,bet ne ,palosi viena kita,viskas ok,tai kodel cia toks bardakas,na toks jau shooteriu shooteris kad jau daugiau saudymo turbut sugalvot negalejo :) ,per ta saudymasi nematai nei zaidimo grozio nei jo pliusu,nieko,nes tam neturi laiko,visiskai,nes viskam yra nustatytas laikas ir visur yra ribos,taigi jokios laisves tau paciam nera isvis,nei veiksmuose nei judejime

siais laikais zaidimuose turi buti suteikiama laisve zaidejui ir laisve vieksmam,be to mapai turi buti tokie kad priesam butu ir pagalvot dar uz ko pasislept,ar kur pabegt nuo kulku,o ne taip kad jie jau sedi sleptuvese ir laukia taves

jo gailiuosi kad pirkau si zaidima,tikrai perejau iki paskut boso ir ka,net neprisimenu sio zaidimo po savaites,nezinau kuom jis buvo toks geras,ar isimintinas,nes jis tiesiog niekuom nebuvo geras,kitus zaidimus atsimeni menesiais,metais,nes jie tau uzkrito kazkur ir juos gali zaisti kelis kartus ,bet yra zaidimai kurie tiesiog praeina ir viskas,baigiasi ir jau ieskai kito zaidimo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perzaidziau si zaidima.Jis man nepatiko.Ar kas pastebejote,kad zaidziant ant ELITE sunkumo lygio,priesai puola be galo?Gal man tik taip pasirode...Pataisykit jei suklydau,bet kazkaip ten kur reikia iki kazkokiu ten rumu nueiti pries zaidimo pabaiga,tai vienoje vietoje gal kokia 10min. saudziausi,kol nusibodo,o priesai kaip ejo,taip ejo.Negalima ju apgauti ir apeiti is sono...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradeda nervuoti online. N00b'ai vien su rocket launcher'iais arba tie kur gali pasidaryti nematomais su sniper'iais pasislepia ir saudo. Daugiau nieko. Kitiem linksmuma gadina. F*ck kaip nervuoja!! :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats kaip gausi nematomumą linksminsiesi. :notworthy: Šiandien lošiau vieną map'ą 2 valandas dėl ribbonų, baigėsi mapas ir nedavė nors esu 100% įsitikinęs kad turėjo duoti. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats kaip gausi nematomumą linksminsiesi. :D Šiandien lošiau vieną map'ą 2 valandas dėl ribbonų, baigėsi mapas ir nedavė nors esu 100% įsitikinęs kad turėjo duoti. :notworthy:

Man irgi taip buvo.Ziauriai nervina :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As asmeniskai jo isvis online lost negaliu, nes tik nuejus kai pradeta tave tarsyt tj net nzn nervas ima ziauriai :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas pradedantys tai eikit į mažus servus, kad apsiprastut su aplinka. :D O ne iškart į 32 žmonių servą. :devil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As asmeniskai jo isvis online lost negaliu, nes tik nuejus kai pradeta tave tarsyt tj net nzn nervas ima ziauriai :devil:
Tu kokiuose map'ouse?As visada bunu max map'uose ir dazniausiai bunu 3 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks pabandyt i mazus, nes pakolkas tik pora kart losiau ir visad servuose kur po 32 zmones na ir budauvau pries gala :devil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu kokiuose map'ouse?As visada bunu max map'uose ir dazniausiai bunu 3 :D

32 serve, būnu įvairiai nuo 5 iki 1 vietos. :devil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats kaip gausi nematomumą linksminsiesi. :) Šiandien lošiau vieną map'ą 2 valandas dėl ribbonų, baigėsi mapas ir nedavė nors esu 100% įsitikinęs kad turėjo duoti. :)

Nu gerai. Kelis kartus per match'a, bet ne istisai. Jau net zinojau kuriose vietose jie slepiasi, tai kad ir nematydavau nusaudavau. O del rocket launcher'iu tai turbut sutinki :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš nelabai suprantu kam išvis kiša visus tuos rocket/grenade launčerius į onlainą. Kiek žaidimų onlaine žaidžiau, tai NIEKUR nemėgsta tų R/GL.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.