palme

Killzone 2

Rekomenduojami pranešimai

skaiciau games.lt, tai ten jau yra kas LT klana sukure. :yes:

kiek zinau jau ten koki 5 lietuviai yra, tai gal i ta geriau eiti? :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

arba kaska panasaus i PlayManija-LT

Butu sios bendruomenes klanas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba kaska panasaus i PlayManija-LT

Butu sios bendruomenes klanas

Na bet idomu kiek cia zmoniu su KZ2 susirinks. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Playmanijos klano ideja man patinka,matau cia kokie 6-7 zmones losia online,tai tikrai toki klaneli galim padaryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nesuprantu koki jus cia klana kuriat? Juk cia turi but komanda kuri yra susizaidus ir be to kas per klanas jei prieis ten visokiu loxu kurie zaist nemoka, o zmoniu bus kokia 20. Kvieciat cia visus... kam? Pirma suburkit gera komanda, o po to jau tapsit klanu.

Tada patys ir spresit ka priimt i klana o ko ne.

I be to tam yra atskiras forumas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau kazkaip pabodo tas KZ2 multiplayeris.Ivairoves truksta gal ar ka,nezinau,bet generolo laipsnis lengvai pasiekiamas,o toliau didelio stimulo kazkaip nesijaucia.Reiks gal koki klana bandyt ieskot,vis idomiau kai kazkokia prasme tu susisaudymo bazukom yra.

Redagavo defknight

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau kazkaip pabodo tas KZ2 multiplayeris.Ivairoves truksta gal ar ka,nezinau,bet generolo laipsnis lengvai pasiekiamas,o toliau didelio stimulo kazkaip nesijaucia.Reiks gal koki klana bandyt ieskot,vis idomiau kai kazkokia prasme tu susisaudymo bazukom yra.

tai uz jo jau nieko nera? nepadare tokio dalyko kaip ant COD kad eini Prestige ir vel per nauja lvl keli?

tada biski durnai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau, kaip ten COD, bet cia pasieki 2800 tasku riba,gauni generolo laipsni ir tada gali atsirakinet visokius medalius uz tam tikras uzduotis ir pan., bet tai jau ner labai svarbus dalykai.Taskai aisku toliau sumuojasi ir gali pvz gaut specialu laipsni kiekvienos savaites gale pvz patenki i 10% geriausiu zaideju sarasa,paskui 6%,3 ir 1,kuri labai sunku pasiekt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ir kaip butu gailla man kz2 nebepatinka , ten jauciuosiu suristom kojom. valdimas mane veda isprototen.

cod4 losiu toliau ....

as esu is to LT clano tai galiu pasakyti, jokio klano nera, jis uzsimezge nuo rfom1 laiku. bet merdeja iki siol. neapsivercia man liezuvis ji clanu vadinti, cod4 vat kitas reikalas ten yra zaidejai kurie tik sita zaidima ir tezaidzia ir uztai zaidizia lab gerai, sako kur kas stovi kur mesti granata ir tt. zaidziam takiskai kiek imanoma. reiketu fragfx susiorganizuoti visiem. kaikurie turim. tai hedsotais varo jie jei nori :)

gaila ps3 iki 50 zmoniu tetalpina nes visa vieta jau draugu uzimta pasmene buvo bet dab atsiras, nes man ps3 geltonai mirkciot pradejo :D

beto kz2 aplinkos labai greitai atsibosta, ir neeina padeti claimoru, atsigulti neeina, :D, ginklai neisbaigti. nu man cod4 yra geriau atsiprasau bet as jo laukiau 4 metus ir nusivyliau. dar re5 sako suda mala nu tada teks atsisveikinti isvis su zaidimais. jei jie negereja..

Redagavo SPfanas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SPfanas,

kaip ginklai nesibaigia?

Tipo ammo?

Man kaip tik problemu budavo kad greitai kulkas issvaistydavau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.