palme

Killzone 2

Rekomenduojami pranešimai

gavau kz2 pirmadieni biski pasaudziau patiko :D valdymas tik reikia apsiprast nes daznai i siena atsitrenki :D patiko garsas geras viskas taip realiai dar kai su ausinem losi isvis pasaka :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kad iseme tj nemanau kad gerai. Galejo tiesiog padaryt kad i online negaletum bot'u mest. But gerai kad vienam pries botus palost butu galima...

nu tai botai ir buvo sukurti online... kai neuztenka zaideju online zaidimui prisidedi botu ir losi, bet kad n00bai pradejo deti botus kad lvl kelti..

nors taip ir per GTA4 daro.. krc kiek kartu mates kad 2 zaidejei per Race yra... vienas skuta kaip akis isdeges o kitas is start'o nejuda.. reiskia tas kitas turi 2 konsoles su GTA4 ir kelesi savo lvl. :up:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane tik biesina Rico DI.As losiu an veteran ir ten kur antram aukste turi atlaikyt priesu puolima bangom mane uzknisa nes visur maisos ir nieko nenusauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na geras zaidimas,labai geras,kai as losiu tik isskirtinus fps tai man sitas tikrai isskirtinis,viska labai gerai ir man kaip tik tinka toks zaidimo stilius,ypac mp geras,cia tai jau kol kas geriausi pojuciai is to ka esu zaides mp

pagaliau zmones padare kazka kas yra auksciau kitu,ir bus i ka lygiuotis visiem,o gal ir geriau kazka sukurt bus kaip ir visu noras,jiem daug vargo ,o mum tik i nauda viskas,mes visada is tokiu varzybu,lenktyniu tik islosiam :up:

10 balu :up:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tu visiskai teisus scalman

man isvis ant konsoliu geriausi FPS zaidimu yra Bettlefield:Bad company ir zinoma Killzone 2 (demo)

Daugiau nieko gero nematau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane tik biesina Rico DI.As losiu an veteran ir ten kur antram aukste turi atlaikyt priesu puolima bangom mane uzknisa nes visur maisos ir nieko nenusauna.

joa, uzknisa mane irgi...

as vienas geriau be jo losciau.

ji nusauna ir reikia begti atgaivinti.

as daar toj misijoj kur ant to traukinio, tai uzkniso jau jis mane.

kol su rocket launcher susprogdinu ta tanka, tai Rico tenka atgaivinti kokius 5 kartus. :up:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Opa gavau killzone2 gerai dirba game.uk is lietuvos kartais taip grait negaunu siuntu, pasiskaites kad geras online zaidimas tai iskarto ir prie jo sokau tiesiok perfect viskas kaip sako ko tikejomes ta ir gavome, galyma dau valandu praleist susisaudymuose net nesinori pultelio paleist is ranku woooo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joa, uzknisa mane irgi...

as vienas geriau be jo losciau.

ji nusauna ir reikia begti atgaivinti.

as daar toj misijoj kur ant to traukinio, tai uzkniso jau jis mane.

kol su rocket launcher susprogdinu ta tanka, tai Rico tenka atgaivinti kokius 5 kartus. :D

o man patinka kad jis nera koks tai super commando ir kad ji reikia gaivint,tam ir yra komandinis zaidimas,o ne vienam pjaut per laukus ir sluot priesus,dziaugiuosi kad zaidimas ne toks ,nes buciau neloses,o dabar nu liuks,siandia visa diena beveik losiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man patinka kad jis nera koks tai super commando ir kad ji reikia gaivint,tam ir yra komandinis zaidimas,o ne vienam pjaut per laukus ir sluot priesus,dziaugiuosi kad zaidimas ne toks ,nes buciau neloses,o dabar nu liuks,siandia visa diena beveik losiau :D

na bet kai jis vienas raunasi pries 20 Helghast'u ir ji kas 15 sekundziu reikia begti gaivinti tai nervas ima, nes tada pats gaunu. jis retai kada uz daiktu slepiasi kai reiketu.

as nesakau kad blogai kad jis yra. be jo tikrai butu nuobodu. bet toj misijoj kur dabar pastriges, tai pastriges tik del jo, kitose misijose man jis netrugdo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Youtube mačiau video kur Radec ant Elite sunkumo su peiliu nužudė. Nelabai aš ten tikiu kad taip padarė aš su ginklu 5 kartus miriau kol nužudžiau ant Normal sunkumo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Youtube mačiau video kur Radec ant Elite sunkumo su peiliu nužudė. Nelabai aš ten tikiu kad taip padarė aš su ginklu 5 kartus miriau kol nužudžiau ant Normal sunkumo. <_<

Na jeigu nufilmavo ir pats savo akimis matei tai gal ir padare. :notworthy:

Bet jis pasake koks sunkumas ar rode koki nusistates?

p.s. duok linka jei gali. as neradau. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As bandziau kaip tas per video tai nelabai gavosi. :)

Gal zaidejas is manes prastas, bet siandien laimejau pries ta Redic! :DD

Krc is pradziu su peiliu papjausciau, o po to susaudziau. Buvo like apie desimt kulku ir aplinkui nebuvo kitu ginklu. pasiseke. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va siandien prisidejau prie jusu (pagaliau atsiunte KL2)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.