narkata

Klausk,o mes tau atsakysim, Kas susije su PS3 jailbreak

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , nusprendziau jailbreakinti savo ps3 slim modeli (CECH 2503B) kuriame yra irasyta 4.46 OFW . Esu naujokas prie ps3 jailbreakinimo, taigi noreciau kad kas nors isamiai pagelbetu . Kiek skaiciau teorijos pirmiausia reiktu downgradinti su e3 flasheriu. Esu nusiziurejes is ebay . Nuoroda : http://www.ebay.co.uk/itm/F03426-E3-Nor-Flasher-4-kits-Dual-Boot-with-Slim-Power-Switch-Downgrade-/131067495193?pt=UK_Replacement_Parts_Tools_Repair_Kits&hash=item1e843b4319. Ar tiktu sitas modelis ? Atrode pigus variantas,taciau tenai raso jog  2.Downgrade 3.7 to 3.55 in 5min.   cia taip iseina jog 3.7 OFW to 3.55? [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]Reikes lituoti ? Ar uzteks kiek teko matyt video youtubej prijungti + uzdeti pleistra ? Kokiu dar priemoniu reiktu isigyti ? Kaip kad usb + micro sd korteles. Tikiuos sulaukti atsakymu. Dekoju.

Nekreipk demesio i ta versija 3.7,veikia su visom. Lituot nereiks,bet ta jungtis ne itin gerai uzsideda kartais,ko pasekoje gali gauti bloga dump ir visam laikui uzbrickinti konsole. Flasheris-tai tik dalis downgrade. Dump patch'inimas irgi labai atsakingas yra.

Reiktu microsd kortos, adapterio. Jei naudosi FSM buda,tai reiks prietaiso ieiti i FSM (pradedant usb donglais,baigiant psp),bet gali no-fsm buda naudot.

5min-na taip,dump irasymas uztrunka panasiai,bet kur konsoles ardymas ir t.t...

Nepatarciau tau daryt paciam. Geriau nunesk meistrui,sumokek 150lt ir padarys tau,nes didele rizika nepataisomai sugadint konsole.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Emilis09 Dekui uz atsakyma. Gyvenu uk netoli Leeds ir nezinau jokiu meistru kas galetu padet, be to paciam idomiau nusijailbreakinti. Maciau kaip isgauti Dump. O tai jeigu tarkim netycia uzsibrikintu konsole ir as tureciau pasidares dump vis dar yra vilciu atsibrikinti ? Dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Emilis09 Dekui uz atsakyma. Gyvenu uk netoli Leeds ir nezinau jokiu meistru kas galetu padet, be to paciam idomiau nusijailbreakinti. Maciau kaip isgauti Dump. O tai jeigu tarkim netycia uzsibrikintu konsole ir as tureciau pasidares dump vis dar yra vilciu atsibrikinti ? Dekui

Jei turesi gera dump, tai galesi. Su E3 galioja viena taisykle-bandyk tol, kol gausi tvarkinga dump. Jei irasysi bloga nauja dump ir konsole issijungines, tai reiks sujungt 2 kontaktus (neprisimenu kuriuos),ir konsole bus isijungusi. Tada surasysi originala.

Pries perkant dar patikrink savo gamykline fw. Ji turi buti 3.56 arba zemesne. Su 3.56 naudok non-fsm metoda, su 3.55 veikia abu.

Beje,dabar neprisimenu,bet gali but, kad reiks pakeist termopasta,nes bent per PS3 FAT be heatsink nuemimo prie nand/nor neprieisi.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Emilis09 Super didelis dekui uz isamius atsakymus. Nu ka uzsisakiau beliko laukti 1.5men begy E3 flasher. Sekmes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsinaujink į 4.53 HABIB. Neapsimoka žaist su ta 3.55. Nei online, nei naujesni žaidimai be fix'ų veiks.

Na kolkas to nedarysiu, nes svarbu man pasileisti game su fix'ais ar be jų tas pats :D Žodžiu įrašiau 3.55 CFW kmeaw, ką man dar reikėtų įsirašyti ir padaryti, kad galėčiau pradėti kelti žaidimus ir juos pasileisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kolkas to nedarysiu, nes svarbu man pasileisti game su fix'ais ar be jų tas pats :D Žodžiu įrašiau 3.55 CFW kmeaw, ką man dar reikėtų įsirašyti ir padaryti, kad galėčiau pradėti kelti žaidimus ir juos pasileisti?

Bent aš tavo vietoj pirma įsirašyčiau 4.53, nes multiman ir kitas homebrew pagrindinai kuria naujoms versijoms, tad su senesnėmis gali būti bugų.

Dabar tau reikia įsirašyt naujausią multiman. Po to žaidimus gali įsikelt į išorinį HDD (3.55 versija palaiko tik FAT32 formatą, 4.53 palaiko ir NTFS, bet žaidimus reikia perdaryt į ISO), arba į vidinį hdd. Į vidinį hdd keliasi žaidimai per FTP į /dev_hdd0/GAMES/. Multiman kėlimo metu turi būti įjungtas. Kai įkelsi žaidimą, į PS3 įdėk diską ir per multiman paleisk žaidimą. Būsi grąžintas į XMB. Tada paleisk žaidimą per disko įkoną.

Dar viena iš priežasčių, dėl kurių siūlau 4.53-PS1, PS2, PS3, PSP žaidimų ISO palaikymas iš vidinio hdd arba išorinio (FAT32/NTFS), NTFS palaikymas, žaidimas per lan ir t.t. Siūlau nepatingėt ir įsirašyt. Sutaupysi daug laiko ir nervų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po 4.55 atnaujinimo radot kas nors koki varianta kaip prisijungti online? :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent aš tavo vietoj pirma įsirašyčiau 4.53, nes multiman ir kitas homebrew pagrindinai kuria naujoms versijoms, tad su senesnėmis gali būti bugų.

Dabar tau reikia įsirašyt naujausią multiman. Po to žaidimus gali įsikelt į išorinį HDD (3.55 versija palaiko tik FAT32 formatą, 4.53 palaiko ir NTFS, bet žaidimus reikia perdaryt į ISO), arba į vidinį hdd. Į vidinį hdd keliasi žaidimai per FTP į /dev_hdd0/GAMES/. Multiman kėlimo metu turi būti įjungtas. Kai įkelsi žaidimą, į PS3 įdėk diską ir per multiman paleisk žaidimą. Būsi grąžintas į XMB. Tada paleisk žaidimą per disko įkoną.

Dar viena iš priežasčių, dėl kurių siūlau 4.53-PS1, PS2, PS3, PSP žaidimų ISO palaikymas iš vidinio hdd arba išorinio (FAT32/NTFS), NTFS palaikymas, žaidimas per lan ir t.t. Siūlau nepatingėt ir įsirašyt. Sutaupysi daug laiko ir nervų :)

laba, susiduriau ir as su siais dalykais, 

gavau ps3 kaip suprantu su 4.46  CFW (OFW - orginnal taip?) ir mutlimenu 4.46 (atrodo kad tokia v)

isijungiau po ilgo laiko ir matau mutlimena siulo atnaujint i 4.55 versija, 

- ar saugu atnaujint multimena nenaujinant CFW ? 

- ka pirma naujinti CFW ar multimena ?

mane domina GT6 kuri linkomanijoje radau (14gb) 

leisti dar nemeginau taciau pries atnaujindamas kazka, noriu kad nukreiptumete i info kuria seka ir kaip teisingai viska atlikti bei ko reikalauja GT6 mano atveju ?

keletas suminiu klausimu:

1 - GT6  su CFW 4.46 ir mutlimenu 4.46  - veikia ?

2 - FTP budu ikeliant i vidini HDD, 14gb dydzio gt6 faila reik skaldyti dalimis ? 

3 - tai 4.53 dabar naujausia CFW  (kokiam saite tiksli info) ?

4 - kokia multimeno versija galima su 4.53 CFW ?

del konsoles uzblokavimo - cia i psn su nulaztu lendant ar ir i geimu servus lendant (necheatinant) gali taip nutikti ?

dekui, laukiam atsakymu nekantriai

**ps siuos klausimu atsakymus siulyciau ideti i jb duk tema

Redagavo nOmad

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gavau ps3 kaip suprantu su 4.46  CFW (OFW - orginnal taip?) ir mutlimenu 4.46 (atrodo kad tokia v)

leisti dar nemeginau taciau pries atnaujindamas kazka, noriu kad nukreiptumete i info kuria seka ir kaip teisingai viska atlikti bei ko reikalauja GT6 mano atveju ?

2 - FTP budu ikeliant i vidini HDD, 14gb dydzio gt6 faila reik skaldyti dalimis ? 

del konsoles uzblokavimo - cia i psn su nulaztu lendant ar ir i geimu servus lendant (necheatinant) gali taip nutikti ?

Nepatingek paieskoti atsakymu, jau tikrai yra ne viena tema!

Redagavo Ov3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepatingek paieskoti atsakymu, jau tikrai yra ne viena tema!

taip vaka r4 valandas cia iskojau - paieska suranda tikrai idomiai.. tik nieko konkretaus esamu laiku na kagi.. metas darban gal kada kita karta tuomet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pas tave yra multiman, tai turi CFW. OFW yra oficialios, Sony išleistos versijos, su kuriomis homebrew neveikia.

Su atnaujinimu reikia atsargiai. Šiuo metu tiek OFW, tiek MultiMAN naujausios versijos yra 4.55, tad reikia žiūrėt kas ką siūlo atnaujint. Jei siūlo atnaujint multiman, tai atnaujinti saugu.

Atsakymai dėl GT6:

1. Taip

2. Ne. Skaidyti dalimis reikia tik į išorinį FAT32 HDD, bet ir juos naudoja vis mažiau žmonių, nes CFW jau palaiko ir NTFS.

3. Kol kas naujausia CFW yra 4.53. Jų yra kelios, bet pats rekomenduoju 4.53 HABIB v1.05A su Cobra funkcijomis. Neseniai parašiau link'ą į kažkurią temą (į DUK man atrodo).

4. Veikia visos versijos, kurios išleistos po 4.53 CFW išleidimo. Kuo naujesnė MM versija, tuo geriau.

Ban'as yra įmanomas, tačiau jei naudosi PSNPatch (stealth versiją), stealth multiman, nenaudosi homebrew programų online, necheatinsi, nežaisi žaidimų prieš išleidimo datą (net SP, nes kai gauni trofėjų tai visi gali matyt jo gavimo datą), tai riziką sumažinsi.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pas tave yra multiman, tai turi CFW. OFW yra oficialios, Sony išleistos versijos, su kuriomis homebrew neveikia.

Su atnaujinimu reikia atsargiai. Šiuo metu tiek OFW, tiek MultiMAN naujausios versijos yra 4.55, tad reikia žiūrėt kas ką siūlo atnaujint. Jei siūlo atnaujint multiman, tai atnaujinti saugu.

Atsakymai dėl GT6:

1. Taip

2. Ne. Skaidyti dalimis reikia tik į išorinį FAT32 HDD, bet ir juos naudoja vis mažiau žmonių, nes CFW jau palaiko ir NTFS.

3. Kol kas naujausia CFW yra 4.53. Jų yra kelios, bet pats rekomenduoju 4.53 HABIB v1.05A su Cobra funkcijomis. Neseniai parašiau link'ą į kažkurią temą (į DUK man atrodo).

4. Veikia visos versijos, kurios išleistos po 4.53 CFW išleidimo. Kuo naujesnė MM versija, tuo geriau.

Ban'as yra įmanomas, tačiau jei naudosi PSNPatch (stealth versiją), stealth multiman, nenaudosi homebrew programų online, necheatinsi, nežaisi žaidimų prieš išleidimo datą (net SP, nes kai gauni trofėjų tai visi gali matyt jo gavimo datą), tai riziką sumažinsi.

Ačiū emili !

Tai jėga tuomet mėginsiu gt6 nenaujindamas nieko. 

Norėčiau dar kaip ką sužinoti,

1 - o ps1 ps2 senais laikais pirktas/keptas kopijas (cd/dvd) užkurti ar įmanoma (cia vis as apie ta pati savo ps3 jis su ps2 palaykumu) ? 

2 - o ps1/ ps2 iso siustus is neto  ?

3 - ar reikalingos kokios nors papildomos priemones arba kokia nors imantri seka ?

Del ps3 cfw -  ijungiant ps3 kazkaip kartais rodo "rogero" uzrasa.

4 - Ar teisingai supratau kad manajame esama tiksliu pavadinimu toks cfw : Cobra Rogero 4.46 ?

Ir nesupratau kaip galima tureti zaidima anksciau jo isleidimo datos, ar cia turima omenyje regionini skirstyma (usa eu jp rinkos) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū emili !

Tai jėga tuomet mėginsiu gt6 nenaujindamas nieko. 

Norėčiau dar kaip ką sužinoti,

1 - o ps1 ps2 senais laikais pirktas/keptas kopijas (cd/dvd) užkurti ar įmanoma (cia vis as apie ta pati savo ps3 jis su ps2 palaykumu) ? 

2 - o ps1/ ps2 iso siustus is neto  ?

3 - ar reikalingos kokios nors papildomos priemones arba kokia nors imantri seka ?

Del ps3 cfw -  ijungiant ps3 kazkaip kartais rodo "rogero" uzrasa.

4 - Ar teisingai supratau kad manajame esama tiksliu pavadinimu toks cfw : Cobra Rogero 4.46 ?

Ir nesupratau kaip galima tureti zaidima anksciau jo isleidimo datos, ar cia turima omenyje regionini skirstyma (usa eu jp rinkos) ?

1. Tiesiog idek diska ir paleisk per XMB. Esu pats isbandes su CECHC03(2007m. pradzios BC fatas).

2. Eina. Veikia tiek is isorinio NTFS,tiek is vidinio HDD. Su cobra launcher net PSP kai kurie veikia

3. Nieko nereikia,tik reikia per multiman kazkur surast MMCM rezima ir ji ijungt.

CFW nebutinai cobra. Pabandyk pasileist mmcm ir suzinosi,jei ne cobra tai isirasyk ja. Zymiai geresne.

O zaidimai pasiekia zmones anksciau. Pvz. GTA V jau rugpjuti turejau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti tu kas esa tai dare. Jei pas mane CFW Rogero 4.46, koks saugiausias budas isirasyti 4.53 HABIB v1.05A su Cobra palaikymu? Reikia downgrade'inti iki 3.55 ir tik po to 4.53 HABIB v1.05A?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti tu kas esa tai dare. Jei pas mane CFW Rogero 4.46, koks saugiausias budas isirasyti 4.53 HABIB v1.05A su Cobra palaikymu? Reikia downgrade'inti iki 3.55 ir tik po to 4.53 HABIB v1.05A?

Rasyk is kart. Esu bandes su daug kombinaciju(4.30 i 4.40,4.40 i 4.46,4.46 i 4.53),viskas OK. Tik butinai isimk diska is ps3.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.