narkata

Klausk,o mes tau atsakysim, Kas susije su PS3 jailbreak

Rekomenduojami pranešimai

situ atveju nesvarbu jau. reikejo iskart daryt nulauzima ir tiek.

Gal žinot kur Kaune pigiausiai daro atrišimą? Gal yra kas iš Forumiečių padarytų nuolaidą? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paprasciausias budas-parsisiusti atnaujinimus. Isijunk interneta (ne PSN, o tiesiog interneta), paleisk zaidima ir ismes atnaujinima.

Svarbu: tau gali pasiulyti atsinaujinti PS3 i 4.66. Neatnaujink!!! Isitikink, jog atnaujini zaidima, ne fw.

Ir siulau isirasyt 4.66 spoof. Bus saugiau del konsoles atnaujinimo ir galesi zaisti online.

Emili, neina man su spoof 4.66 online zaisti jis siulo atnaujint sistema..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prisijungiau prie interneto susikuriau acc pasijunges gta V einu zaist online ir praso atnaujint i versija 1.20 ? kitaip neina. Ar galima atnaujint ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@DarwaS Jei praso atnaujint tik zaidima, tada atnaujink. Jei praso atnaujint i 4.66 OFW, tada atsisakyk, nes prarasi nulauzima.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki esu naujokas,noriu paklaust gal kas esate susidure su tokia problema, buvau paskolines ps3 parsinesiau namo dingo visi zaidimai ,buvo rogero versija ,neber, dabar kazkokia 4.55 noriu ieiti i multimana meta lauk raso error ,zodziu neina ieiti, atmintis kaip ir islikusi tokia kiek ir buvo uzimta like tik 15gb laisvos, nesuprantu kame reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki esu naujokas,noriu paklaust gal kas esate susidure su tokia problema, buvau paskolines ps3 parsinesiau namo dingo visi zaidimai ,buvo rogero versija ,neber, dabar kazkokia 4.55 noriu ieiti i multimana meta lauk raso error ,zodziu neina ieiti, atmintis kaip ir islikusi tokia kiek ir buvo uzimta like tik 15gb laisvos, nesuprantu kame reikalas.

o kokia versija buvo pries tai ? na ta cfw kokia buvo. nes gal dar nesuvare tau visiskai cfw gal tik mm . siaip aiskinkis su tuo kam skolinai 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra Game skilty Install package files ir app_home? Man tokia nuojauta, jog draugas irase OFW ir panaikino nulauzima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

edit: sutvarkyta.

Redagavo robZombie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekaip nepavyksta paleisti GT6, nei is isorines nei is vidines atminties. Leidziu GT6 zaidimo folderi pavertes i iso faila (genps3iso) su ta pacia programa ji splitinau kad eitu i fat32 usb atmintine sukelti. Multiman zaidima randa, paleidus juodas vaizdas, laukti galima, kad ir valanda bet niekas nesikeicia, i meniu iseiti eina, bet paspaudus palikti zaidima, konsole supypsi ir persikrauna. Perkelus visus failus (4 iso) i vidini hhd problema ta pati. Kur ieskoti problemos?

genps3 iso praso IDR kazkokio, jei jis imanomas pries konvertuojant, jis gali kazka itakoti?

PS3 CFW :  Darknet 4.66 cex v1.02 [cobra_edition] ir multimanas v 4.66.2 tai nemanau, kad cia problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kiti zaidimai veikia? Tada tiesiog blogas zaidimo failas. Nereikia jo I nieka verst, puikiai eina tiesiog is savo folderio. Tiesiog zaidimas turi visa kruva updeitu , LABAI daug. Tai gal su jais ten tau problemos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ISO faile GT.VOL split'intas? ISO viduje zaidimai negali buti skaldyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad mm paima skaidyta be prob ir paleidzia pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai suskaldo gaunasi idomus 4 iso faila. Tai per pc net neatidaro ju. Gryzes po darbo pabandysiu nfts formate ikelti iso pilna faila ir paleisti, jei nepavyks tuomet i flesha isimesiu zaidimo folderi orginalu ir bandysiu persikopint i vidini hhd, tuomet ziuresiu kas gausis. 

Ps. Visi kiti zaidimai vidiniame hdd, is jo veikia puikiai,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka nekart neskaldei dideliu zaidimu? Nes ne taip galvoji kaip is tikro darosi. Pasiskaityk info ir naudok spliteri ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Katik ps3 nusilauzem tai kiek ikele zaidimu tiek. Nfts formato flasho MM nemato...  Info gan kreivei daug kur pateikta arba isvis nelabai pavyksta rasti. Nes daug kur reikia keltis viska i vidini hdd. Bet noretusi is isorinio pasileisti. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.