narkata

Klausk,o mes tau atsakysim, Kas susije su PS3 jailbreak

Rekomenduojami pranešimai

2014-10-18 13:04, AlgutisS parašė:

Sveiki.

susiduriau su tokia problema kai bandau updetinti ismeta klaida https://www.dropbox.com/s/x2qcluems6oui0x/20141018_153600.jpg?dl=0  . mano ps3 slim versija yra 4.60. Gal as darau kazka blogai? As kiek suprantu cia yra ps3 atr updeitas?

Norint isirasyti 4.65 cfw, reikia tureti <=3.55 OFW arba bent kokia CFW. Is aukstesnes nei 3.55 ofw isirasyti cfw neimanoma. Reikia downgradinti, kaina 150lt, o 3000 modelio slimams ir super slimams reikia ode, kaina 400lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  2014-10-18 13:11, Emilis09 parašė:

Norint isirasyti 4.65 cfw, reikia tureti <=3.55 OFW arba bent kokia CFW. Is aukstesnes nei 3.55 ofw isirasyti cfw neimanoma. Reikia downgradinti, kaina 150lt, o 3000 modelio slimams ir super slimams reikia ode, kaina 400lt.

Skaityti daugiau  

Pas mane yra ps3 slimas  firmwaro versija 4.60. o tas downgeridinimas yra daromas su e3 programatoriumi? ar galima kazkaip namu salygomis atlikti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-18 13:24, AlgutisS parašė:

Pas mane yra ps3 slimas  firmwaro versija 4.60. o tas downgeridinimas yra daromas su e3 programatoriumi? ar galima kazkaip namu salygomis atlikti?

Skaityti daugiau  

Reikia hardware flasher: E3 flasher, Progskeet, Teensy ar kokio kito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-18 13:28, Emilis09 parašė:

Reikia hardware flasher: E3 flasher, Progskeet, Teensy ar kokio kito.

Skaityti daugiau  

Viskas butu labai saunu jeigu as dirbciau lietuvoje. Dabar sedziu Suomijoje ir zadu grizti tik per naujus. Nemanau kad man apsimoka siustis ta flasher vienam savo ps3'ciam. Labai gaila, kad neiseis updeitintis. Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei PS3 Slim nulauztas, tai jau galima loshti online, ar turi buti kazkurios versijos ar nulauzimo budai, kad butu galima online?

Parsiustus zaidimus galima ikelti ir loshti is vidinio PS3 HDD? Kaip isikelia? Ar reikia isorinio HDD?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-24 09:05, ReiKaz parašė:

Jei PS3 Slim nulauztas, tai jau galima loshti online, ar turi buti kazkurios versijos ar nulauzimo budai, kad butu galima online?

Parsiustus zaidimus galima ikelti ir loshti is vidinio PS3 HDD? Kaip isikelia? Ar reikia isorinio HDD?

Skaityti daugiau  
Reikia naujausios CFW arba senesnes, bet su naujausiu spoof(siuo atveju naujausia 4.65). Taip pat zaidziant online siulau naudoti psnpatch.

Galima tiek is isorinio, tik is vidinio. I vidini isikelia is isorinio arba per FTP.

Redagavo Emilis09
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,ant ps3 esu naujokas visiskai galima sakyt zalias.tai nusipirkau ps3 atrista ps3 fat 60gb  bet  nelabai kertu i kokia versija jis atristas  vidiniame diske turiu keleta zaidimu zaidziu tiesiai is ju naudodamas irisman programele,taigi kaip issiaiskint kokiu budu jis atristas.?ir  norint zaist is isorinio hdd  kokiu budu ir versijos turetu jis but,cia kad nenusiperku hdd bereikalo .

Redagavo tautenas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-24 18:20, tautenas parašė:

sveiki,ant ps3 esu naujokas visiskai galima sakyt zalias.tai nusipirkau ps3 atrista ps3 fat 60gb  bet  nelabai kertu i kokia versija jis atristas  vidiniame diske turiu keleta zaidimu zaidziu tiesiai is ju naudodamas irisman programele,taigi kaip issiaiskint kokiu budu jis atristas.?ir  norint zaist is isorinio hdd  kokiu budu ir versijos turetu jis but,cia kad nenusiperku hdd bereikalo .

Skaityti daugiau  
Is isorinio gali zaist su visom CFW.

Kuri versija pas tave? Paziurek per settings-system settings-system information.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-24 18:20, tautenas parašė:

Skaityti daugiau  

esi zalias tai kam perki pirma pasitaikiusi daikta apie kuri nieko neismanai visu pirma . ? :chan:  jau iskart bloga ps3 nusipirkai 

2014-10-24 09:05, ReiKaz parašė:

Skaityti daugiau  

nebutina naujausios. pas mane 4.50 cobra habibo . bet naudoju psn patch tai bet ka lost online gali saugiai. 

isikelia zaidimai paprasciau nei xbox jei ka. nereikia nieko kovertuot i nieka. i keli i vidini ar isorini. kai kurie zaidimai veikia tik is isorinio . bet dauguma is bet kur . vidinis 320gb ir isorinio apie 600gb uzsipildo tikrai greitai.  tai nzn tik su vidiniu aisku irgi issiverst galima jei keltis ir lost po viena zaidima ar kelis.

Redagavo scalman
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-24 20:39, scalman parašė:

esi zalias tai kam perki pirma pasitaikiusi daikta apie kuri nieko neismanai visu pirma . ? :chan:  jau iskart bloga ps3 nusipirkai 

nepasakyciau kad visai zalias tiesiog pagal kaina ir galimybes ps3 visgi pas mane 74 gb 4.65 softo versija tapogi yra ir psn pach tik nekikertu ais man lost is isorinio hd ,visi game dabar aina is vidinio tai tik tiek ir klausiu ar imanoma visiskai paleist game is isorinio hdd?

Skaityti daugiau  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, viskas imanoma. Nusiperki isorini HDD, prisijungi ir zaidi.

Kaip ir @scalman minejo, reikejo labiau pasidomet pries perkant. FAT'ai megsta gaut YLOD. Tikrai nesugenda visi (pats turejau 4 metus ir nebuvo jokiu problemu), bet patarciau ji atidziau priziuret. Termopastos keitimas, Control fan utillity programa, laikymas atviroj vietoj turetu sumazinti gedimo tikimybe.

@scalman, buvau minejes, jog galima ir su spoof. Kas labiau zmogui patinka, ta jis ir gali naudot. 4.65 irgi turi Cobra, tad is senu cfw (pvz. 3.55, 4.21 ir t.t.), turbut, geriausia butu isirasyt naujausia cfw, kuri tikrai nepakenks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-24 22:00, Emilis09 parašė:

Taip, viskas imanoma. Nusiperki isorini HDD, prisijungi ir zaidi.

Kaip ir @scalman minejo, reikejo labiau pasidomet pries perkant. FAT'ai megsta gaut YLOD. Tikrai nesugenda visi (pats turejau 4 metus ir nebuvo jokiu problemu), bet patarciau ji atidziau priziuret. Termopastos keitimas, Control fan utillity programa, laikymas atviroj vietoj turetu sumazinti gedimo tikimybe.

@scalman, buvau minejes, jog galima ir su spoof. Kas labiau zmogui patinka, ta jis ir gali naudot. 4.65 irgi turi Cobra, tad is senu cfw (pvz. 3.55, 4.21 ir t.t.), turbut, geriausia butu isirasyt naujausia cfw, kuri tikrai nepakenks.

Skaityti daugiau  

na kaip pirkau ta fat tikrai apsisoviau kad nepasiskaitinejau iskart apie ji,kad gauna tuos ylod ir tt na bet stovi jis atviroi vietoi oro netruksta,bet bent jau dar garantini pusmeciui gavau tai atitarnaus jis man puse metu ir bus gerai.

o del risimo kiek kalbejau pries pirkdamas tai atristas i naujausia siai dienai versija ais zaist ir is hdd isoroinio ,tik ar nereiks man to hdd kaskaip formatuot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-25 09:02, tautenas parašė:

na kaip pirkau ta fat tikrai apsisoviau kad nepasiskaitinejau iskart apie ji,kad gauna tuos ylod ir tt na bet stovi jis atviroi vietoi oro netruksta,bet bent jau dar garantini pusmeciui gavau tai atitarnaus jis man puse metu ir bus gerai.

o del risimo kiek kalbejau pries pirkdamas tai atristas i naujausia siai dienai versija ais zaist ir is hdd isoroinio ,tik ar nereiks man to hdd kaskaip formatuot?

Skaityti daugiau  

Yra du variantai. Pirmas, mano rekomenduojamas-naudoti NTFS formata, bet zaidimus reiks persidaryt i ISO su genps3iso programa (nieko sudetingo-pasirenki zaidimo aplankala ir viskas). Tada ISO failus reiks kelt i PS3ISO ir veiks visi zaidimai. Siam budui reiks CFW su Cobra.

Antras-suformatuoji i FAT32 ir zaidimus keli i GAMES aplankala. Tada nebus galima kelti failu, didesniu nei 4gb, tad neveiks ir dalis zaidimu. Siulau pirma buda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viena dali hdd palieki NTFS kita FAT32 ir keli kaip nori ir naudoji kaip nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebutina skaidyt dabar. Nebent del filmu, muzikos ir t.t., nes ju bent XMB nepalaiko, o del ju palaikymo per multiman negarantuoju. Bet zaidimai tikrai puikiai veikia. Pats be problemu losdavau 4gb+ zaidimus kaip GT6, L.A. noire.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• @lukasamba, ačiū už pasidalinimą patirtimi. Pats save t. p. galėčiau priskirti prie "entuziastų", bet su amžiumi tas entuziazmas jau ne be toks "degantis"😄 Pinigai šioje vietoje man nėra didelė problemą, diskasukį jau turiu (pirkau iš anksto tokiam atvejui). Man esminis skirtumas ar tikrai verta vargti ir nelaukiant PS6 keisti į Pro (kuria po to vistiek teks keisti į tą pačią PS6). Iki šiol nesu apsisprendęs ar man to reikia, bet aišku čia galutinis sprendimas mano. Kiek teko žiūrėti visų palyginimų, tai kardinalaus skirtumo nėra (jo ir ne gali būti). Tavo pateiktas pavyzdįs labai geras, bet čia esminis skirtumas kad su Pro AC Shadows gauni Performance mode RTGI ir apie 60fps, o vaniline ne, bet tą pati RTGI gauni quality mode. Šiaip asmeniškai labiau linkstu prie to kad kol kas neverta. P. S. Tiesa kaip pati konsoles kokybė, triukšmo lygis, kokie pasaliniai garsai ? 
    • Pirkau išleidimo dieną, bet aš esu entuziastas ant tokių dalykų ir tiesiog labai mėgstu PlayStation konsoles, tai pasakysiu taip. Paprastam žmogui tikrai neverta jos pirkti. Yra žaidimų kur skirtumas didesnis ir yra, kur skirtumas nematomas, bet jau praėjus truputi laiko, tai vis atsiranda žaidimų, kur tas skirtumas yra vis didesnis ir didesnis. Pvz. aš labai daug Gran Turismo 7 žaidžiu, tai ten ant Pro konsolės rezoliucija beveik 4K gaunasi ir FPS šokinėja tarp 100 ir 120 kažkas tokio, čia yra kosmosas. Turint didelį "high-end" televizorių (turiu), tai tas skirtumas labiau pasijaučia. AC Shadows išėjo ir ten skirtumai drastiški, ne tik rezoliucija, bet įvairūs grafikos nustatymai, apšvietimas, šešėliai ir panašiai. Tačiau yra vienas bet, Pro konsolė kainuoja, jei perkant kartu su diskasukiu, +- dvigubai daugiau negu Slim konsolė, tačiau perkant gauni +- apie 30% performance boost. Kaip tas patampa realybe, tai kaip minėjau, pas vienus žaidimus labiau, pas kitus ne, tai jei negaila sumokėti 100% daugiau pinigų dėl 30% performance boost, tai pirmyn. O šeip rekomenduočiau pažiūrėti Digital Foundry video YT, labai daug įvarių palyginimų yra.
    • Sveiki visi, deja, oficialūs ArcheAge serveriai ES ir NA nebėra prieinami, todėl yra tik galimybė žaisti privačiuose serveriuose. Laimei, yra vienas, kuris veikia jau kelerius metus ir yra kuriamas viduje. Neseniai čia buvo išleistas 9.5 atnaujinimas su įvairiais nestandartiniais pakeitimais, dėl kurių serveris pastaruoju metu sulaukė didelio žaidėjų antplūdžio. Dabar taip pat yra labai gerų galimybių naujiems žaidėjams prisijungti prie aktyvių žaidėjų. Taigi, jei vis dar domitės „Archeage“, būtinai dar kartą jį išbandykite. Daugiau informacijos rasite paveikslėlyje.
    • Praėjo jau kiek laiko po PS5 Pro išleidimo, todėl turiu didelį prašymą forumiečiams, kurie visgi įsigijo šią naujovę. Būkit geri pasidalinkit savo įspūdžiais lyginant su vaniline PS5. Ar tikrai vertėjo atsinaujinti ir ar matot tą skirtumą tiesiog žaidžiant be įsižiūrėjimų ar ne labai. T. p. labai domina overall konsoles kokybė, triukšmas palyginti su PS5. Vnž visi įspūdžiai. Būsiu dėkingas.
    • @Impaler, jo žinomas pilietis, Vincent Theon lygtais, jeigu nepainioju. JIs yra pofesionalus TV apžvalgininkas ir kalibratorius. Verta įsiklausyt ką sako. Čia dar geras straipsniukas, kur populiariai paaiškina kas yra HGIG ir kodėl ji verta naudoti: https://www.whathifi.com/advice/hgig-explained-what-is-hgig-how-do-you-get-it-and-should-you-use-it
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos