narkata

Klausk,o mes tau atsakysim, Kas susije su PS3 jailbreak

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.

susiduriau su tokia problema kai bandau updetinti ismeta klaida https://www.dropbox.com/s/x2qcluems6oui0x/20141018_153600.jpg?dl=0  . mano ps3 slim versija yra 4.60. Gal as darau kazka blogai? As kiek suprantu cia yra ps3 atr updeitas?

Norint isirasyti 4.65 cfw, reikia tureti <=3.55 OFW arba bent kokia CFW. Is aukstesnes nei 3.55 ofw isirasyti cfw neimanoma. Reikia downgradinti, kaina 150lt, o 3000 modelio slimams ir super slimams reikia ode, kaina 400lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Norint isirasyti 4.65 cfw, reikia tureti <=3.55 OFW arba bent kokia CFW. Is aukstesnes nei 3.55 ofw isirasyti cfw neimanoma. Reikia downgradinti, kaina 150lt, o 3000 modelio slimams ir super slimams reikia ode, kaina 400lt.

Pas mane yra ps3 slimas  firmwaro versija 4.60. o tas downgeridinimas yra daromas su e3 programatoriumi? ar galima kazkaip namu salygomis atlikti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane yra ps3 slimas  firmwaro versija 4.60. o tas downgeridinimas yra daromas su e3 programatoriumi? ar galima kazkaip namu salygomis atlikti?

Reikia hardware flasher: E3 flasher, Progskeet, Teensy ar kokio kito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia hardware flasher: E3 flasher, Progskeet, Teensy ar kokio kito.

Viskas butu labai saunu jeigu as dirbciau lietuvoje. Dabar sedziu Suomijoje ir zadu grizti tik per naujus. Nemanau kad man apsimoka siustis ta flasher vienam savo ps3'ciam. Labai gaila, kad neiseis updeitintis. Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei PS3 Slim nulauztas, tai jau galima loshti online, ar turi buti kazkurios versijos ar nulauzimo budai, kad butu galima online?

Parsiustus zaidimus galima ikelti ir loshti is vidinio PS3 HDD? Kaip isikelia? Ar reikia isorinio HDD?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei PS3 Slim nulauztas, tai jau galima loshti online, ar turi buti kazkurios versijos ar nulauzimo budai, kad butu galima online?

Parsiustus zaidimus galima ikelti ir loshti is vidinio PS3 HDD? Kaip isikelia? Ar reikia isorinio HDD?

Reikia naujausios CFW arba senesnes, bet su naujausiu spoof(siuo atveju naujausia 4.65). Taip pat zaidziant online siulau naudoti psnpatch.

Galima tiek is isorinio, tik is vidinio. I vidini isikelia is isorinio arba per FTP.

Redagavo Emilis09
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,ant ps3 esu naujokas visiskai galima sakyt zalias.tai nusipirkau ps3 atrista ps3 fat 60gb  bet  nelabai kertu i kokia versija jis atristas  vidiniame diske turiu keleta zaidimu zaidziu tiesiai is ju naudodamas irisman programele,taigi kaip issiaiskint kokiu budu jis atristas.?ir  norint zaist is isorinio hdd  kokiu budu ir versijos turetu jis but,cia kad nenusiperku hdd bereikalo .

Redagavo tautenas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,ant ps3 esu naujokas visiskai galima sakyt zalias.tai nusipirkau ps3 atrista ps3 fat 60gb  bet  nelabai kertu i kokia versija jis atristas  vidiniame diske turiu keleta zaidimu zaidziu tiesiai is ju naudodamas irisman programele,taigi kaip issiaiskint kokiu budu jis atristas.?ir  norint zaist is isorinio hdd  kokiu budu ir versijos turetu jis but,cia kad nenusiperku hdd bereikalo .

Is isorinio gali zaist su visom CFW.

Kuri versija pas tave? Paziurek per settings-system settings-system information.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esi zalias tai kam perki pirma pasitaikiusi daikta apie kuri nieko neismanai visu pirma . ? :chan:  jau iskart bloga ps3 nusipirkai 

nebutina naujausios. pas mane 4.50 cobra habibo . bet naudoju psn patch tai bet ka lost online gali saugiai. 

isikelia zaidimai paprasciau nei xbox jei ka. nereikia nieko kovertuot i nieka. i keli i vidini ar isorini. kai kurie zaidimai veikia tik is isorinio . bet dauguma is bet kur . vidinis 320gb ir isorinio apie 600gb uzsipildo tikrai greitai.  tai nzn tik su vidiniu aisku irgi issiverst galima jei keltis ir lost po viena zaidima ar kelis.

Redagavo scalman
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esi zalias tai kam perki pirma pasitaikiusi daikta apie kuri nieko neismanai visu pirma . ? :chan:  jau iskart bloga ps3 nusipirkai 

nepasakyciau kad visai zalias tiesiog pagal kaina ir galimybes ps3 visgi pas mane 74 gb 4.65 softo versija tapogi yra ir psn pach tik nekikertu ais man lost is isorinio hd ,visi game dabar aina is vidinio tai tik tiek ir klausiu ar imanoma visiskai paleist game is isorinio hdd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, viskas imanoma. Nusiperki isorini HDD, prisijungi ir zaidi.

Kaip ir @scalman minejo, reikejo labiau pasidomet pries perkant. FAT'ai megsta gaut YLOD. Tikrai nesugenda visi (pats turejau 4 metus ir nebuvo jokiu problemu), bet patarciau ji atidziau priziuret. Termopastos keitimas, Control fan utillity programa, laikymas atviroj vietoj turetu sumazinti gedimo tikimybe.

@scalman, buvau minejes, jog galima ir su spoof. Kas labiau zmogui patinka, ta jis ir gali naudot. 4.65 irgi turi Cobra, tad is senu cfw (pvz. 3.55, 4.21 ir t.t.), turbut, geriausia butu isirasyt naujausia cfw, kuri tikrai nepakenks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, viskas imanoma. Nusiperki isorini HDD, prisijungi ir zaidi.

Kaip ir @scalman minejo, reikejo labiau pasidomet pries perkant. FAT'ai megsta gaut YLOD. Tikrai nesugenda visi (pats turejau 4 metus ir nebuvo jokiu problemu), bet patarciau ji atidziau priziuret. Termopastos keitimas, Control fan utillity programa, laikymas atviroj vietoj turetu sumazinti gedimo tikimybe.

@scalman, buvau minejes, jog galima ir su spoof. Kas labiau zmogui patinka, ta jis ir gali naudot. 4.65 irgi turi Cobra, tad is senu cfw (pvz. 3.55, 4.21 ir t.t.), turbut, geriausia butu isirasyt naujausia cfw, kuri tikrai nepakenks.

na kaip pirkau ta fat tikrai apsisoviau kad nepasiskaitinejau iskart apie ji,kad gauna tuos ylod ir tt na bet stovi jis atviroi vietoi oro netruksta,bet bent jau dar garantini pusmeciui gavau tai atitarnaus jis man puse metu ir bus gerai.

o del risimo kiek kalbejau pries pirkdamas tai atristas i naujausia siai dienai versija ais zaist ir is hdd isoroinio ,tik ar nereiks man to hdd kaskaip formatuot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip pirkau ta fat tikrai apsisoviau kad nepasiskaitinejau iskart apie ji,kad gauna tuos ylod ir tt na bet stovi jis atviroi vietoi oro netruksta,bet bent jau dar garantini pusmeciui gavau tai atitarnaus jis man puse metu ir bus gerai.

o del risimo kiek kalbejau pries pirkdamas tai atristas i naujausia siai dienai versija ais zaist ir is hdd isoroinio ,tik ar nereiks man to hdd kaskaip formatuot?

Yra du variantai. Pirmas, mano rekomenduojamas-naudoti NTFS formata, bet zaidimus reiks persidaryt i ISO su genps3iso programa (nieko sudetingo-pasirenki zaidimo aplankala ir viskas). Tada ISO failus reiks kelt i PS3ISO ir veiks visi zaidimai. Siam budui reiks CFW su Cobra.

Antras-suformatuoji i FAT32 ir zaidimus keli i GAMES aplankala. Tada nebus galima kelti failu, didesniu nei 4gb, tad neveiks ir dalis zaidimu. Siulau pirma buda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viena dali hdd palieki NTFS kita FAT32 ir keli kaip nori ir naudoji kaip nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebutina skaidyt dabar. Nebent del filmu, muzikos ir t.t., nes ju bent XMB nepalaiko, o del ju palaikymo per multiman negarantuoju. Bet zaidimai tikrai puikiai veikia. Pats be problemu losdavau 4gb+ zaidimus kaip GT6, L.A. noire.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos