narkata

Klausk,o mes tau atsakysim, Kas susije su PS3 jailbreak

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nusipirkau ps3 fat ir turiu keleta klausimu pries pradedant zaist.

1. Kaip patikrinti kokia cfw irasyta? 

2. Kokia cfw yra naujausia ir ar sunku atnaujinti ja paciam?

3. Noresiu zaisti online, ar tai pakankamai saugu su cfw? Ar banina visa konsole kaip xbox ar tik ta zaidima? Ar reikia ka nors padaryti pries jungiantis i interneta losti? Tarkin nulauzt kazka, nupachint, praskenuot zaidimo failus ir pan.

4. Pas mane 40gb vidinis, kaip geriau i ji perkelti zaidimus kurie daug uzima? 

Kolkas tiek, dekui uz atsakymus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, nusipirkau ps3 fat ir turiu keleta klausimu pries pradedant zaist.

1. Kaip patikrinti kokia cfw irasyta? 

2. Kokia cfw yra naujausia ir ar sunku atnaujinti ja paciam?

3. Noresiu zaisti online, ar tai pakankamai saugu su cfw? Ar banina visa konsole kaip xbox ar tik ta zaidima? Ar reikia ka nors padaryti pries jungiantis i interneta losti? Tarkin nulauzt kazka, nupachint, praskenuot zaidimo failus ir pan.

4. Pas mane 40gb vidinis, kaip geriau i ji perkelti zaidimus kurie daug uzima? 

Kolkas tiek, dekui uz atsakymus :)

1. Patikrint sunku. Pacia versija(skaiciais) geriausiai patikrint per multiman, nes jis lyg rodo tikra versija, o ne spoof. Arba gali per settings>system settings>system information.

2. Naujausia 4.55 habib cobra, bet jos linkai pasene, sunku rast. Arba gali isirasyt 4.53 habib cobra. Isirasyt nesunku, paieskok mano postuose,daug kartu esu aprases. Lyg ir duk temoj yra ka reikia daryt.

3. Saugumas priklauso nuo tavo elgesio. Jei losi neisleistus zaidimus (teoriskai net ir SP,nes trofeju kai gauni Sony gali matyt data), cheatinsi,naudosi homebrew,tai bana anksciau ar veliau gausi. Reiktu naudot psn patch programa,kuri sumazina rizika gauti ban. Nuoroda ir naudojimas ps3 programu ir naujienu temoj.

4. Per ftp sujungus tiesiogiai su laidu(apie 10-30 mb/s), arba per isorini hdd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Patikrint sunku. Pacia versija(skaiciais) geriausiai patikrint per multiman, nes jis lyg rodo tikra versija, o ne spoof. Arba gali per settings>system settings>system information.

2. Naujausia 4.55 habib cobra, bet jos linkai pasene, sunku rast. Arba gali isirasyt 4.53 habib cobra. Isirasyt nesunku, paieskok mano postuose,daug kartu esu aprases. Lyg ir duk temoj yra ka reikia daryt.

3. Saugumas priklauso nuo tavo elgesio. Jei losi neisleistus zaidimus (teoriskai net ir SP,nes trofeju kai gauni Sony gali matyt data), cheatinsi,naudosi homebrew,tai bana anksciau ar veliau gausi. Reiktu naudot psn patch programa,kuri sumazina rizika gauti ban. Nuoroda ir naudojimas ps3 programu ir naujienu temoj.

4. Per ftp sujungus tiesiogiai su laidu(apie 10-30 mb/s), arba per isorini hdd.

Supratau, o per online sumazeja rizika jei naudoji naujausia versija? Tarkim jei pas mane kokia 4.50 ir paleidzia gta5 ar saugiau bus jei bus naujene nepaisant to kad su psn patch?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supratau, o per online sumazeja rizika jei naudoji naujausia versija? Tarkim jei pas mane kokia 4.50 ir paleidzia gta5 ar saugiau bus jei bus naujene nepaisant to kad su psn patch?

Sunku pasakyt, nes nezinom, ka mato Sony. Bet dar yra tokiu, kurie su 4.30 losia. Daugelis zaidzia su 4.46, ir banu negauna. As naudoju 4.53 habib, nes tingiu atsinaujint, ir viskas OK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar klausimas toks. Perrasius cfw i naujesne. Nes dbr kaip maciau rogerio 4.50 . Ar susiformatins viskas? Nes cia nupirkau ir joje daug brudo, tai reiktu formatint. Ar galima tiesiog per settings formatint? Nedings nulauzimas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar klausimas toks. Perrasius cfw i naujesne. Nes dbr kaip maciau rogerio 4.50 . Ar susiformatins viskas? Nes cia nupirkau ir joje daug brudo, tai reiktu formatint. Ar galima tiesiog per settings formatint? Nedings nulauzimas?

Perrasius CFW niekas nedings. Suformatavus nulauzimas nedings, tik reiks is naujo isirasyt multiman, kuri bent kokiu atveju reiks atnaujint po CFW atnaujinimo. Taip pat dings zaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perrasius CFW niekas nedings. Suformatavus nulauzimas nedings, tik reiks is naujo isirasyt multiman, kuri bent kokiu atveju reiks atnaujint po CFW atnaujinimo. Taip pat dings zaidimai.

supratau, o ta multiman ir panasiai jauciu nesunku irasyt? dar kalusimas, parssiunciau ar tai minecraft ar metal gear, bandau i usb / games ikelt, bet per multiman nieko nenuskaito, refreshinus nieko neranda :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supratau, o ta multiman ir panasiai jauciu nesunku irasyt? dar kalusimas, parssiunciau ar tai minecraft ar metal gear, bandau i usb / games ikelt, bet per multiman nieko nenuskaito, refreshinus nieko neranda :/

Per install package files. Labai paprasta. 

Gal zaidimai PKG formato? Jei taip, tai irasyk per install package files ikeles pkg faila i flasha (i pagrindini folderi).

Beje, kai irasinesi CFW isimk blu-ray diska, nes kitaip isirasys versija is jo.

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per install package files. Labai paprasta. 

Gal zaidimai PKG formato? Jei taip, tai irasyk per install package files ikeles pkg faila i flasha (i pagrindini folderi).

Beje, kai irasinesi CFW isimk blu-ray diska, nes kitaip isirasys versija is jo.

Pas mane beda ta, kad BD roma neveikia... ir nezinau ar ten yra diskas koks ar ne... tai jauciu kai sugalvosiu updatint cfw tai reiks issiardyt. O dabar ta PSNpatch kuri reik siustis kad tiktu ant rogero 4.50 versijos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane beda ta, kad BD roma neveikia... ir nezinau ar ten yra diskas koks ar ne... tai jauciu kai sugalvosiu updatint cfw tai reiks issiardyt. O dabar ta PSNpatch kuri reik siustis kad tiktu ant rogero 4.50 versijos?

Pats naujausias-http://store.brewology.com/get/homebrew.php?id=244&fid=1382

Tai jei neveikia BD ROM ir neskaito disku, tai ne problema. 4.55 arba 4.53 CFW gali irasyt ir be BD ROM. Cobra cfw turi tokia funkcija, kuri, kai uzmountini zaidima per multiman, suklastoja diska, taip padarydama, kad veiktu visi zaidimai be disko, tad problemu jokiu nebus.

EDIT: Pas tave FAT ar SLIM? Per slim gali isimt diska is neveikiancio bd romo net neardant.

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats naujausias-http://store.brewology.com/get/homebrew.php?id=244&fid=1382

Tai jei neveikia BD ROM ir neskaito disku, tai ne problema. 4.55 arba 4.53 CFW gali irasyt ir be BD ROM. Cobra cfw turi tokia funkcija, kuri, kai uzmountini zaidima per multiman, suklastoja diska, taip padarydama, kad veiktu visi zaidimai be disko, tad problemu jokiu nebus.

EDIT: Pas tave FAT ar SLIM? Per slim gali isimt diska is neveikiancio bd romo net neardant.

Pas mane FAT. O dabar ta PSNpatch ikeliu i USB, tada package install ir ka man su juo daryt? ar nejunk jo ir iskart galiu jungtis per wifi ir eilt lost MP?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane FAT. O dabar ta PSNpatch ikeliu i USB, tada package install ir ka man su juo daryt? ar nejunk jo ir iskart galiu jungtis per wifi ir eilt lost MP?

Visu pirma reikia isirasyt nauja CFW arba padaryt spoof i 4.55, nes kitaip neprisijungsi i PSN. Po to reikia istrint nereikiamas homebrew programas, o po to vadovaukis mano parasytu gidu. 2-5 zingsnius naudoti kiekviena karta perkrovus konsole. NIEKADA NENAUDOK MULTIMAN IJUNGES INTERNETA!!!!! Citata is PS3 programu ir naujienu temos:

Trumpa naudojimosi instrukcija:

1. Įsirašykite programą (siūlau naudoti stealth versiją).

2. Atjunkite internetą.

3. Užmount'inkite žaidimą per multiman.

4. Įsijunkite PSNPatch ir pasirinkite "Disable CFW".

5. Įsijunkite internetą ir junkitės į PSN.

Informacija paimta iš: http://www.playmanija.lt/forumas/t42571/ps3-jailbreak-programos-ir-naujienos/   

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma reikia isirasyt nauja CFW arba padaryt spoof i 4.55, nes kitaip neprisijungsi i PSN. Po to reikia istrint nereikiamas homebrew programas, o po to vadovaukis mano parasytu gidu. 2-5 zingsnius naudoti kiekviena karta perkrovus konsole. NIEKADA NENAUDOK MULTIMAN IJUNGES INTERNETA!!!!! Citata is PS3 programu ir naujienu temos:

A tai reikes butinai irasyt kita CFW, bet man kartais per multiman rodo ir DVD logo kazkoki, bet kai meginu ijungt tik juodas ekranas ir daugiau nieko. tai negali but, kad BD rome yra kazkas, bet neina nei ejectint, nei nieko. O sukt nezinau, kai ta ijungiu jis pradeda garsiau uzt, tai gal ir suka kazka, jauciu reiks vistiek issiimt ir isardyt paziuret ar yra ten tas kompaktas, kad paskiau neuzsiupdatintu i ka nors blogo. o dar klausimas, per USB skaito tik FAT32 ar gali ir isorini HDD ntfs prijungt ir is jo puikiai zaist zaidimus?

Ir dar klausimas, ar galima updatint zaidimus ir kaip? irgi atjungt interneta, ijungt multimana, uzmountint, ijungt psn ir tada updatint zaidima? ar tiesiog su ijungtu internetu per multimana updatint?

Redagavo 19paulius91

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausyma.

Pas mane atrista i naujausia rogero, multimanas irgi naujausias updatintas.

Isikeliu GTA V i vidini hdd ji uzlaudina, paleidzia pasimato rockstar logo ir poto juodas ekranas ir viskas.... kas cia gali but ? any ideas ? su batman origins taspats. uzkrauna ten kur update versija ismeta ir vsio juodas ekranas.

Bet pvz ni no kuni ar last of us paleidzia.

P.S. relyzai gta ir batman duplex.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.