blogietis

REIKIA PAGALBOS SUZAIDIMU YKELIMU

Rekomenduojami pranešimai

Man regis tavo nick'as turetu buti ne blogietis, o koks molis ar mulkis... Nusipirkai brangu daikta is zmogaus ir:

1. Net nesupranti ka nusipirkai.

2. Nesupranti kaip juo naudotis.

3. Nepasilikai jokiu kontaktu, jei kas sugestu ar islistu koks kitas brokas.

4. Verki, kad niekas negali padeti, nors pats negali net pasakyti kaip xbox'as buvo atristas.

Neisizeisk, bet arba esi kvailas arba... arba esi kvailas. :kid:

Redagavo bebras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man regis tavo nick'as turetu buti ne blogietis, o koks molis ar mulkis... Nusipirkai brangu daikta is zmogaus ir:

1. Net nesupranti ka nusipirkai.

2. Nesupranti kaip juo naudotis.

3. Nepasilikai jokiu kontaktu, jei kas sugestu ar islistu koks kitas brokas.

4. Verki, kad niekas negali padeti, nors pats negali net pasakyti kaip xbox'as buvo atristas.

Neisizeisk, bet arba esi kvailas arba... arba esi kvailas. :npoker:

tai man p* jis kad ir 10000lt kainuotu o cia uzeejau tik seip pasidomet nes artimiauses salonas kuriame tvarko xbox nuo manes uz 100km jus nepadesit vaziuosiu y ta puse ir tuo paciu xbox nuvesiu maza beda .... kaip man pasakyt kaip tas susiktas xbox atristas jai as jo nerisau man rodos cia tu kvailas skaityk klausima aiskeei buvo parasyta SAKE KAD ATRISTAS IR GALIMA KELT ZAIDIMUS Y HDD tai ka zmones sako dar ne viskas ir gale buvo klausimas KAIP ATSKIRT ATRISTAS JIS AR NE .... Redagavo blogietis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su tokiu poziuriu ir manierom nemanau kad apskritai tau kasnors pades, net uz pinigus.

Ismok bendrauti ir bent siek tiek pagarbos. Uzsiregistruoji, nieko bendruomenei gero nesi padares ir reikalauji info arba kad tau asmeniskai ishaiskintu viska? Linkiu sekmes, su tokiu poziuriu gyvenime bus sunku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su tokiu poziuriu ir manierom nemanau kad apskritai tau kasnors pades, net uz pinigus.

Ismok bendrauti ir bent siek tiek pagarbos. Uzsiregistruoji, nieko bendruomenei gero nesi padares ir reikalauji info arba kad tau asmeniskai ishaiskintu viska? Linkiu sekmes, su tokiu poziuriu gyvenime bus sunku.

kaip tik man labai lengva gyvenime su tokiu poziuriu tik buvo aiskei parasyta kad esu zalias ant sito reikalo o jus iskart puolat kaip kad nezinau ka buciau padares

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip tik man labai lengva gyvenime su tokiu poziuriu tik buvo aiskei parasyta kad esu zalias ant sito reikalo o jus iskart puolat kaip kad nezinau ka buciau padares

Idomu per kuri gala tau lengva? :lol2: perki daiktus nieko nezinodamas, nieko neissiaiskini, nesupranti, o veliau verki internetiniuose forumuose? idomu ar tavo tevams taip lengva su tavim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Anxciau kai pats buvau zalias mzd 2009m visi cia buvo draugiski jei pats grybo nepjaudavai.. o dabar priviso visokiu 2011-12m zinovu kaip GMR kurie VISADA tesugeba pasakyt klausk pardavejo ir panasu bullshit.. no offence bet tikrai.. zinovai o tik floodinat foruma daugiau nieko..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man idomu vistiek. reiskia zaidimai pasileidzia is hdd ..be jokiu disku. nu tai kas dar bus jei ne jtag/rgh. bet kur tada fsd ? :unhappy:

siaip cia ir yra forumas kad padeti teisingai o ne pasiust pas google arba pas pardaveja.

o gal tu darei koki updeita netycia ir pradanginai nulauzima? . na tik variantas. bet jei zaidimai kurie yra tarp games pasileidzia normaliai tai gal ir ne ..

na jei tikrai rgh turi tai isirasyk xexmenu ir po to galesi ir FSD isirasyt. kaip ta padaryt tube turi labai aiskiu video

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sutinku, kad reikia padeti, taciau, kai pats zmogus viska daro neapgalvotai, nieko nesusizino pries pirkdamas, tai irgi yra, na kvaila :fedup: . Ko pasekoje mes net negalim suzinoti kokiu budu buvo atrista jo konsole ir tinkamai padeti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

auksine taisykle: ko pats nepadarysi, kiti nepadarys. ( siuo atveju nesuzinosi,nesuzinos)

Redagavo deinaras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.