Dovydax

Būkit žmonės jei galit prašau dėl CS:GO

Rekomenduojami pranešimai

Juokas tik ima skaitant :D

Nuotrauka

Redagavo Altec128

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
:D nekyla net ranka temos dar trint :DDD
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu na :DDDDDD

Best Topic of the year :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš žinau kas tau gali padėti nes matosi kad tikrai turi problemų ir matosi kad tau tikrai to reikia -->vaikulinija.lt - Pagrindinė Vaikų linijos veikla yra emocinė parama vaikams ir paaugliams telefonu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano pana megsta zaidimus ji sake jei as bent steam tureciau cs go draugaus jei ne svajok ir tuojau nu prasau duokit kas nu bukit geri negi jums gaila

is kart turesit mano meile,tikejima,vilti,draugyste,pagarba nu prasau zmones kas nors negailekit man nervai pakilo plz zmones kas nors atsiuskit steam gift cs go man i e past

P.S. Dieve atsiusk mano gelbetoja ir tegu jis padovnoja cs go

]

prasau as taip noriu zaist ir butu su visom privijegilom ir rinkti achviementu nu prasau kas nors negi jums gaila to cs go ar neturit patys? nu kas nors uzsilikusi prasau man tevai pibigu gyvenime neduoda net per gimtadieni nuperka kazkoki suda ir viskas

negi jums p* as busiu laimingas

jauciu visi galvoja kad nerimtai bet visuose web lakstau tik pasijuoke is manes ir sake cia tas pats kaip 50lt ismest i bala nieks nepazystam neduos nu bet prasau negi jums gaila ? jei turit ir nenaudojat?

prqasau prasau tikrai nesikeiksu daugau

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir juokinga buvo ir "ne"

Kaip Tii sakė būtum prieš metus prisiregistravęs duočiau aš tau ta CS:GO - o dabar neužsidirbai kad gautum CS:GO

Redagavo narkata
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai man laukti tai gal kas nors ateityje padovanos? blem kaip norejau bet va taip ir liksu nepazaides zinau kai durnus atrodau bet kai noriu bet ar jei tevai neduoda kiti irgi nelabai nori ar tiekto einu ir tualete paverksu.

dekui uz nieka nors pabandziau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dar rašei kad metus laiko ieškojai, deja blogai ieškojai nes CS:GO pardavinėjo už ~4.99£

o dar buvo už 11.99£ 4 kopijos CS:GO GIFT pavidalu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano savjone pazaist cs go ir gauti pana db ne cs go ne panos aisku š**** siaip labai noriu pazaist cs go nu bet ir panos noriu kad draugti kitaip nedraugs. š****

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blm gaila buvau neuzmates tokios auksines temos :D Idomu paskaityti buvo. Suejo uz gera romana :D Net asara nubraukiau...

Suprantat, vyrai, juk del kilnaus tikslas CS:GO buvo. Butu pana iskart pasirasius :D Uoj geras... Galejo narkata nerakint, butu gal dar ka idomaus parases :DDD lel

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.