Drakulenas

PSP ant TV padekit

Rekomenduojami pranešimai

Tai va nusipirkau vakar kaipsuprantu TV laida prie psp slimo savo tiksliau AV-S Cable su AV, S-VIDEO ir AUDIO. Prijungiu du laidus video ir audio prie tv, s video lieka neprijungtas. Nustatau per psp kad per tv rodytu ir rodo, bet kai tik bandau paleisti zaidima raso : To display this screen on a connected device, you must connected using a component AV cable or a D-terminal AV cable and you must output the video content in progressive format. Bandziau ten aspect ration ir ta determinat is progressive ir interface nustatyt bet vistiek meta tapati gal kas zino kame problema o gal ant TV negalima graju pasijungt :D ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va nusipirkau vakar kaipsuprantu TV laida prie psp slimo savo tiksliau AV-S Cable su AV, S-VIDEO ir AUDIO. Prijungiu du laidus video ir audio prie tv, s video lieka neprijungtas. Nustatau per psp kad per tv rodytu ir rodo, bet kai tik bandau paleisti zaidima raso : To display this screen on a connected device, you must connected using a component AV cable or a D-terminal AV cable and you must output the video content in progressive format. Bandziau ten aspect ration ir ta determinat is progressive ir interface nustatyt bet vistiek meta tapati gal kas zino kame problema o gal ant TV negalima graju pasijungt :D ?

tavo TV neplaiko reikiamo standarto. Dabar tiksliai neprisimenu, kokie ten skaičiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:/ as bandziau ant savo maziuko Philipso ir ant didesnio Panasonico bet ta paty raso. Kita menesy turetu atvezt jau dideli plazmini LG su HD Ready tai ten turetu veikt kaip suprantu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:/ as bandziau ant savo maziuko Philipso ir ant didesnio Panasonico bet ta paty raso. Kita menesy turetu atvezt jau dideli plazmini LG su HD Ready tai ten turetu veikt kaip suprantu..

kaip suprantu irgi, tai jo :D p.s. nufotkink vaizda, kai išbandysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man rodos tu neta laida turi. yra du laidai vienas fotkem ir filmam man atrodo. o kitas wiskam ir zaidimams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man rodos tu neta laida turi. yra du laidai vienas fotkem ir filmam man atrodo. o kitas wiskam ir zaidimams.

laidą gali turėti kokį tik nori, bet jei TV nepalaiko reikalaujamo PSP standarto, tai nieko nesigaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra laidai dvieju tipu vienas su 3 fiskem kitas us penkiom ant senu teliko eina su 5 ant naujesniu su 3 cia taip primityviai paaiskinus o jei bandyciau giliau pirted vel pradetu kabinetis nes nieko nesuprastu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra laidai dvieju tipu vienas su 3 fiskem kitas us penkiom ant senu teliko eina su 5 ant naujesniu su 3 cia taip primityviai paaiskinus o jei bandyciau giliau pirted vel pradetu kabinetis nes nieko nesuprastu

Ok, davai papasakok giliau, nes jau šitam poste biški nusvaigai. Dabar aš parašysiu kas, kur ir kaip, ir jeigu tu neįrodysi, kad aš klystu eisi pailsėti savaitei kokiai už "nieko nesuprastu"

psp geimų išėjimo signalas yra 480 progresive. Seni tv turi palaikyti "progresive scan" ir turėti komponentini įėjima (component input), nes kitaip tik VIDEO ir MUZIKA eis. Su AV Cable ir S video irgi tik video ir muzika. Taigi geriausiai, kad tv būtų SDTV ar HDTV norint išnaudoti pilnas PSP galimybes arba kaip minėjau turit seną tv kuris palaiko ir turi ką reikia. Konkrečiam asmeniui dabar siūlau paneigti mano turima info ir pataisyti mane, kurioje vietoje aš nieko nesuprantu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reiskiasi ne ta laida turi pas tave toks http://uk.playstation.com/psp/hardware/acc...80008/AV-Cable/ ?

kad galetum ir zaidimus reik matyt reik tokio http://uk.playstation.com/psp/hardware/acc...onent-AV-Cable/ :)

beje kur pirkai laida ?

Pirma pirkau tik kad su S-Video dar buvo jungtim dar laukiu naujo tv paziuresiu jaj nesulauksiu tada teks pas drauga pamegint jai veiks tada gerai o jai ne tai teks pirkt 5 kistuku laida

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma pirkau tik kad su S-Video dar buvo jungtim dar laukiu naujo tv paziuresiu jaj nesulauksiu tada teks pas drauga pamegint jai veiks tada gerai o jai ne tai teks pirkt 5 kistuku laida

taigi aiškiai mano poste parašyta, kad su S-video laidu tu nepageiminsi, nes jis nepalaiko to 480p (ant jokio tv) nebent kaikas įrodys, kad klystu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.