cicinas

dingo fsd ir rodo originalu meniu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi,

net nezinau kaip tiksliai pavadinti temą, bet beda tokia: xbox padarytas rgh1 ir as, puikiai ivaldes laiko svaistymo mena, praleidau daug progu iseiti i lauka, zaidziau viska, kas papuole. zinoma, apie xbox ismanau nedaug, taciau, kai buvo isleistas GtaV, as ji parsisiunciau-neveike. paskui suradau, kad dashboard per senas. bandziau atsinaujinti xbox dashboard pagal sita tuta ( m.youtube.com/watch?v=yh1IU_D-pJM&fulldescription=1&client=mv-google&guid=&gl=US&hl=lt ) , ir kai jau viska padariau ir ijungiau xbox, atsirado ne tas meniu, kuris buvo, o panasus i originalu. gavosi taip, kad likau ir be GtaV ir be kitu zaidimu. gal jums yra buve kas nors panasaus ir gal galite man patarti, ka man daryti, kad sugriztu senas vaizdas su custom menu. aciu, uz visokia pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nueik i games, xexmenu ir per xexmenu paspaudus rb berods ir po to x pasirinksi vieta, kurioje yra tavo tas FSD menu (mano atveju buvo Hdd1), nueisi i FSD aplanka ir paleisi faila default.xex :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tai games kur ir zaidimai tas f3 .paleidi ir viskas. niekur eit nereikia. bet jeigu vidiniam hdd seniau buvo zaidimai o dbr jau nerodo tai susivare nulauzimas galbut.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zinot kaip atstatyt buvusia padeti ir gal kam anksciau taip yra nutike :D?

Nežinau kaip po atnaujinimo, bet pas mane taip buvo keletą kartų (dingdavo Xex Menu), po mažų vaikų pajunginėjimų didelį blizgantį mygtuką, kuris leidžia garsus :D

Tiesiog perrašau Xex Menu ir viskas tvarkoje. O toliau per jį papuoli visur kur reikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buna ir blogiau, bet vistiek tragedija verta pjeses.

o jei tarkim isideciau ta xex menu i flasha cj vistiek jo neirasytu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.