NerWas

HDMI vaizdas

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, nusipirkau 107 cm televizorių, kuris palaiko 1080p 1980 x 1080. Turiu du klausimus:

1) Kokie geriausi nustatymai norint pasiekti geriausios kokybės vaizdą per HDMI laidą? Aš nusistatęs rezoliuciją 1080p, o Color Space YCbCr709. Patikslinkit ar tai geriausias variantas.

2) Ar HDMI kabeliai pigesni/brangesni (ten visokie paauksuoti) keičia vaizdo kokybę? Aš pirkau patį pigiausią už ~18 Lt, vaizdas nelagina, nieko, bet gal sakau nusipirkęs brangesnį, matyčiau dar geresnį vaizdą?

Ačiū iš anksto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi, nusipirkau 107 cm televizorių, kuris palaiko 1080p 1980 x 1080. Turiu du klausimus:

1) Kokie geriausi nustatymai norint pasiekti geriausios kokybės vaizdą per HDMI laidą? Aš nusistatęs rezoliuciją 1080p, o Color Space YCbCr709. Patikslinkit ar tai geriausias variantas.

2) Ar HDMI kabeliai pigesni/brangesni (ten visokie paauksuoti) keičia vaizdo kokybę? Aš pirkau patį pigiausią už ~18 Lt, vaizdas nelagina, nieko, bet gal sakau nusipirkęs brangesnį, matyčiau dar geresnį vaizdą?

Ačiū iš anksto.

1) Kiek pamenu aš irgi šiuos nustatymus naudojau . Dėl to color space reik žiūrėt pačiam,pasirenki vieną ir žiūri ar spalvos gražiau atrodo .

2) Palyginus minimaliai skiriasi vaizdas 20lt ir 500lt kabelių ir tikrai neverta yra leisti daug pinigų .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.