v1rtual1379

Kaip irasyti GTA5

Rekomenduojami pranešimai

pirma updeitint dash reikia.

po to reiks ir kito disko dar.

o kokio dasho reik? as kai su flash360.xex bandau per xbox ten kazka padaryti,man isijungia tas melynas ekranas,ir vietoj to kad kazka krautu,sako paspausti betkoki mygtuka kad issijungtu. tai per usb nebent eitu man i 16197 atsinaujint,o toks tiktu kad galeciau gta 5 palost?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tiktu naujausias dashas. man tiko 16537. kazka darai negerai tada. arba programa bloga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bukit zmones , padekit su GTA V zaidimu. Turiu tokia problema. Parsipuciau ir as ji is linkomanijos. Pirma diska isekstraktinau su " iso2god " . Ir gavau 545408A7/00007000 ( nors visi raso , kad turi gautis 0000002 ) ir viduje tik 2 failus ( D49129A5FEED466719ED.data ir D49129A5FEED466719ED ) . Visa papke 545408A7 i HDD (content/000000000000000) , isekstraktinau disc 2 taip pat su iso2god ir taip pat gavau 545408A7 aplanka su tuo paciu turiniu viduje . Ji sukeliau i HDD kur visi zaidimai . Isjungiau Xbox360 ir vel ijunges bandau zaisti , ismeta lentele , kad reikia turet online profili . Iskart sauksit , kad 1 Disc'a reikejo suformatuoti su " Xbox Image Browser " , bet , kad ji man nesamones ekstraktina . Xbox Image Browser man isekstraktina i tokius failus :

$SystemUpdate

AUDIO_TS

VIDEO_TS

default.XEX

Tai kas cia per nesamone ? Gal del to , kad pas mane Win8 ? Bukit draugiski , padekit , xbox'as lauztas liepos menesi ir tikrai nera dashas senas, plius pries lauzima atnaujinau . Gal kas galetumete video gida padaryt , manau daug kam padesit , nes puse linkomanijos nesusitvarko , o kas susitvarko giriasi , kad zaidzia arba pievas raso.

Redagavo ppacanas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma dvd1 reikia extraktinti su exiso programa. Gauta kataloga reikia kelti i hdd1 > content > 0000000000000000.

dvd2 reikia extraktinti su iso2god ir kelti ten kur standartiskai visi geimai keliami.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei raso apie online tai reiskia su antru disku viskas ok. liko tik is pirmo disko contenta sukelt. jei per sunku paciam ieskot kur ka det tai pasidare su exiso , po to pasijungi 360 content manager per pc ir ilindes i isskleista pirma diska is jo tuos 4 contento failus sukeli i xbox. taip jau tikrai jie susikels ten kur turi but.tiesiog pasirenki upload to xbox ir viskas. filezilla man kazko gryba pjove irgi su kelimu sito dalyko o content manager viska tvarkingai sukele.

o jei jau prikelei i xbox ko nereikia tai pirma susirask tuos dalykus ir istrink. vistik ten virs 7gb tas dalykas.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip , as ten ka buvau prikeles , istryniau . Suprantat , problema tame , kad as sukelineju per flash'a . Nu cia viskas normaliai , randu xb360 content/00000000 papke ir sukelciau as , bet kad man neisekstraktina i (content/545408A7/0000002/ir 4 failai) si programa xbox-image-browser . Jus visi rasot , kad reikia isskleisti su exiso . Bandziau ieskoti intike , tai man mexico meta ir viskas . Kur gauti ta exiso ?

Jau radau exiso , bet man jos neatidaro, juodas ekranas pasirodo su skaiciai ir raidem ir pranyksta iskart. Tai kaip su ja isekstraktint disc1

Redagavo ppacanas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu ne I tuos skaicius ten ziuri.ziurek toliau.

2.0.15574.0

ka man reik padaryt kad pasileist gta v? :D

nesakau kad savarankiskai, bet yra zmoniu kas padaro :) man tik info reik ka daryt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tavo per senas dashas reik naujint. aisku jei jau naujint tai I naujausia. kaip naujint yra begale gidu ir yra zmoniu kurie tai padarytu tau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.