deinaras

gta 5 bedos

Rekomenduojami pranešimai

Pabandyk is naujo sukonvertuoti 2 diska gal pades. Man taip nebuvo. Man tik neina online iveikt acc ten ta alert gal gali oasakyt kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

isvados tokios 2dienas sedejau prie gta 5 bandziau visaip ji paleisti bet jis neveikia manau kad tai fake nes dar net oficialiai neisleistas jis

ir siaip gal kas zino tiksliai is kur normalu atsisiusti ir ziuriu ne vienas yra nesuprantantis tai parasykit normalu aprasyma kaip paleisti zaidima bukit zmones

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas puikiai veikia, visi jau zaidzia nuo penktadienio, ir visi relyzai yra geri. Nori konkretaus tutorialo kaip pasileisti? Kreipkis i ta kuris nulauzinejo/pardave konsole, juk jam sumokejai pinigus, jis tau asmeniskai viska ir turetu ishaiskinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat is ko pirkau labai buvo piktas zmogus 1diena papaiskino kita diena raso atsiknisk:D pas mane veikia bet ilgai kraunasi story mode 1-2h ir vistiek neuzsikrauna jungiu per dvd1 o per dvd 2 meta lentute kad reikia live ar kazka panasaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tada paprasciausiai apgavo. Todel ir neverta pirkti is nepatikimu pardaveju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel apgavo konsole puiki dar pridejo harda 750gb tiktai atrodo pries 1metus reikejo truputi paremontuoti bet kainavo nedaug ir viskas. o kok skirtumas kokia konsole pas mane viskas kas imanoma atnaujinta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O galit pasakyt kaip iveikt ta online nu prasau mego gaila pisuos visa diena dar i kompa virusa parsisiunciau dabat :cenzura: skamuoja 2 valandas :cenzura: jau nervas ima. Prasau pasakykit kaip online paaiskinkit. Sorry uz keiksmazodzius nu tikrai nervas sumeme

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.