Auris11

Gta 5 ant xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,isirasiau gta 5 ant xbox,viskas kaip ir veikia,pirmas diskas flasha antras i diska irasytas,bet daznai uzstringa zaidimas ir persikrauna pats zaidimas,kas galetu but?Irasytas ne visas diskas o tik failai atskirai istraukti per pc,gal padetu jai visa diska israsyciau ?Flashas Sandisk 16gb Ultra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

del flasho gali but.nes ir is hdd teksturos paveluot megsta vis.pirmo disko contenta ir reikia kelt I laikmena. tik gal ne viska sukelei. ten 4 failai to contento.viso susikelia virs 7 gb.plius antras diskas visas aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man žaidimas persikrovinėjo kai antras diskas buvo negerai įsirašęs. Tada net neišeidavo suinstaliuoti jo į HDD. Bet tavo atveju greičiausiai flashas stabdo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamėgink performatuoti savo flashą arba tiesiog mėgink su kitu.Nes aš lygiai taip pat įsirašiau game kaip ir tu.Įrašiau antrą diską išekstraktinęs per iso2god o iš pirmo disko content folderio ištrauktus failus imečiau į antro disko folderį.Tai nemažai jau perėjau žaidimo ir viskas čiki pfu pfu pfu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir turiu panasiu problemu, isirase storylinas idejau antra CD pradedi zaisti ir po 5min gameplejaus zaidimas persikrauna ir ismeta klaida The game was restarted due to a problem with the storage device where the game data was installed. Please replace the storage device and reinstall the game data if issues continue to occur.

Abu Cd irasyti i diskus, xboxe naudoju xboxo HDD, + dar neina irasyti antro CD i HDD raso, kad can't read this disc it may be scratched or dirty xbox 360, gal kas kokiu patarimu turi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Kaip jus ji pasijunget? As ir viska susitvarkes bet nezinau kaip iveikt ta alerts del online acc.

su PLM nariu pagalba iveikiau reikalavima online profilio, kai 1dvd ikeliau i ta pacia papke kaip ir 2dvd (panasiai kaip dlc kad keliamas), svarbu kad manage game paths butu teisingai nustatytas,kad swapintu diskus gerai, ir pagaliau eina! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane rgh. Antra diska sukonvertaves. Pirma diska su xbox image browser man rods isextraktinau viska turiu savo isorinem harde. Bandziau kelt pirma diska i xb bet mazai vietos tai pabandziau taip ijungt ir veikia. Tai ka man reiktu daryt? Kad pereiciau alerta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane rgh. Antra diska sukonvertaves. Pirma diska su xbox image browser man rods isextraktinau viska turiu savo isorinem harde. Bandziau kelt pirma diska i xb bet mazai vietos tai pabandziau taip ijungt ir veikia. Tai ka man reiktu daryt? Kad pereiciau alerta?

tai mano irgi rgh. daryk kaip rasiau ir paleis. nu nebent trukdytu kad neturi vidinio orginalaus MS hdd. Siaip 90proc. darbo jau padarei :D
Ne į temą

o pvz. esi pasileides max pane 3 abu diskus? jei taip,tai ir gta5 eis be problemu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.