deinaras

reikia pagalbos

Rekomenduojami pranešimai

taigi isikeliau saint row 4 ir man jis neveikia draugui veikia passiskaiciau reikia atnaujinti kernel ar tai sudedinga? ir iskur gauti ta cpu key ar koki ten?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

reikia specifinio softo ir na siek tiek ismanyt tai. siaip smulkiu tutorialu pilnas netas tai jei tokie nepadeda tai nepades jau niekas to padaryt. cpu key issitrauki su softu irgi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cpu ky rdau bet su j-runner kiek uprataU SUJUNGIA XBOX260 SU KOMPUA R KAZKAIP NES PAS MAN VISKA SUVEDI BET NIEKO KRC ISKART SAKAU AR YRA UTENOJE NUSIMANANCIU ZMONIU?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamėginsu padėti, je tavo RGH ir SLIM, nes mažai pateikta info

Tau rekia visu pirma:

1. Simple 360 NAND Flasher V1.2 by Swizzy (tinka Coroona)

2. J-Runner v. 0.3 (Beta 1)

3. Xebuild GUI 1.09

1. taigi tą Simple 360 NAND Flasher V1.2 by Swizzy įsikeli į flash'ą ar į RGH konsolę paspaudi Default.xex tau išmetą langą su žaliu tekstu, tuomet paspaudi A, pradeda dump'ą viską pabaigus gausi žinutę NAND Dumped :D

2. tuomet flashdmp.bin išsikel į PC. pasijungi JR programą jei nėra dash'o rinktis ten kur dash version, tuomet spaudi Add dash ir susirandi naujausią šuo atvėju 16537 dash'ą uždedi varnelę spaudi Add dashes, tau jį atsiųs, ir bus pasirinktas. tuomet spaudi Load Source r pasirenki savo flashdmp.bin faila pagal ji JR tau viską nustatys kaip tur būti tai yra RGH2 metodą..

Į CPU-Key laukelį įvedi savo CPU-Key, kurį galima išsiimti per dashlaunch. kai jau viskas surašyta spaudi Create Xebuild image palauk kol sukura updflash.bin, tą updflash.bin įkel į flashą prie Default.xex arba į RGH HDD kur guli tas App/Flasher/Default.xex (pas mane).

tuomet pasaudi default.xex šmes juoda vaizda su žalu tekstu spausk A ir START pradės atnaujinimą, kai atnaujins tau konsolės šsijunks po 5 sek. ją įjungus bus naujausas dash'as/

3. Xebuild GUI rekalngas, tam, kad atsisiųstum Avatar Systemupdate, jį atsiųs į pagr programos dir. išskleidi įkeli į flash paled NXE ktap sakant ne F3, o paprasta menų įdedi flash'uką tavęs paprašys atnaujinti paspausi Yes ir įdiegs avatarus.

Pamoka Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=BhZHIDn2gzA

Pats ja naudojausi pirmą syk r viskas pavyko iškart. Tai pat yra ir čia pamkų tkra pravers http://forum.homebrew-connection.org/index.php?topic=144

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai reikšmės nėra rašo, kad Simple 360 NAND Flasher V1.2 by Swizzy tinka visoms Motherbard

tad gali naudotis mano parašyta pamoka. Tik tau pagal flashdmp.bin sugeneruos pagal tavo konsolę, tai bus RGH automatiškai nustatys RGH ir tavo Motherboard tau te reiks įvest cpukey r spausti create xebuild mage ir laukti. Na tikrai nėra taip sunku :)

Tik prieš darant tą create xebuild mage atkrink ar bad blocks nemeta blogų block'ų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cpu ky rdau bet su j-runner kiek uprataU SUJUNGIA XBOX260 SU KOMPUA R KAZKAIP NES PAS MAN VISKA SUVEDI BET NIEKO KRC ISKART SAKAU AR YRA UTENOJE NUSIMANANCIU ZMONIU?

jeigu nesupranti xebuild parsisiusk ten lygtais paprasciau

EDIT: aj blyn tu net nand copy neturi tada jokio skirtumo ;D

Redagavo Fray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera cia sunku ir taip. o del avataru tai tiesio atsisiunti pats ta update pagal savo versija ir pasiupdeitini is US flasho ir atsiranda avatarai . kol kas man ne vienas zaidimas nejo is senesnio dasho tai kam ji naujint .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip tai jo jei eina visi kuriuos dabar siunti, tai nematau tikslo atnaujinti.

Aš atsinaujinau, nes spėju, kad GTA V reikalaus naujausio dash'o, tad iš anksto pasiruošiau. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.