Pionell

xbox'o lazeris. Kvailas klausimas.

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, radau už gera kaina boxa , ir prideda 70+ žaidimu (pačiam nereikės rašyt, tas pliusas manau)

tik vat dabar klausimas - jeigu jau tiek žaidimų surašė tai turbūt boxas bus sukes pora k valandų ? lazeris jiem greit pareina?

esu paranojikas, nes abiem ps2 slimam man greit parėjo lazeriai, o čia dar tiek bėges, bijau kad vėl nepareitų........... blogiausiu atveju keik kinuoja pasikeist lazerį ar dvd roma, ir ar tinka nuo vieno ant kito dvd romai (ta prasme kitu modeliu boxu - xenon zephyr ant jasper ir panašiai.?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki, radau už gera kaina boxa , ir prideda 70+ žaidimu (pačiam nereikės rašyt, tas pliusas manau)

tik vat dabar klausimas - jeigu jau tiek žaidimų surašė tai turbūt boxas bus sukes pora k valandų ? lazeris jiem greit pareina?

esu paranojikas, nes abiem ps2 slimam man greit parėjo lazeriai, o čia dar tiek bėges, bijau kad vėl nepareitų........... blogiausiu atveju keik kinuoja pasikeist lazerį ar dvd roma, ir ar tinka nuo vieno ant kito dvd romai (ta prasme kitu modeliu boxu - xenon zephyr ant jasper ir panašiai.?)

Taigi zaidimus su pc raso,o ne su xboxu,o kiek jis ten juos zaide su paciu xboxu jau kitas klausimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi zaidimus su pc raso,o ne su xboxu,o kiek jis ten juos zaide su paciu xboxu jau kitas klausimas.

Zaidimai xbox'ui rasomi, reiskia xbox'as juos suko, reiskia lazeris devejosi jeigu ant jo jie buvo zaisti :)

Siaip as tavo vietoj paklausineciau pardavejo kiek jis zaide, kiek naudojo ir panasiai. Pries perkant toki pirkini niekada nereik gedytis klausineti visko kas tave domina

Pakeisti lazeri galima, kaip girdejau tai is ebay galima uz ~30 lt nusipirkti ir paciam pasikeisti (nors as neikeisciau, nerizikuociau, nesciau meistrui)

Redagavo Dasaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau pirkdamas ismeginsi ar viskas veikia, na tai jai skaito tai ir nera bedos..

išbandyt neturiu galimybės, boxas už 100km nuo manes, tad siūščiaus....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

išbandyt neturiu galimybės, boxas už 100km nuo manes, tad siūščiaus....

100km nėra toli. Jei kokiam didmiesty pardavėjas gyvena tai palauk progos, kada važiuosi ir galėsi užsukt apžiūrėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.