LKL

is kur imti psp?

Rekomenduojami pranešimai

psp gali bms , topo centras , elektro marktet :D as pasiemiau is topo cetro tesiog grantija ir .. tu nusipirksi is ebay o jai suges? fsio ... o lt tai nunesi i garantija ir sutvarkys... o sandisk geriausiai pagal mane fortake tik 150lt pats pirkau pats zinau :D sorry uz reklama...

Man daiktai negenda, tiksliau ir nebuvo nėkart sugedę tai man p***** ant tos garantijos :D

Dabar aisku , nes radau PSP 2000 uz 594 lt tai ir galvoju cia slim ar fat ? :D

Slim. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ziurekit gal kas galit surasti uz 212dol psp man labai aciuks butu nes niekaip nerandu kad naujas butu o is vieno asmens nenoriu pirkti gal geriau is europos bet jeigu nerastumete tai ir is amerikosar japonijkos gerai;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is europos vcagu ar rasi... :) panasios kainos :) imk is kinijos :) ar JAP :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wlniau gal numestum adresa japan koki nes kinija nepasitikiu ;DD is kur tu sakeisi??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet yra ter www.skelbiu.lt tu psp su nulaustom versijom ir naudotu ir nauju. ir sakyciau kad ir musu pardotuvese kaip tope, ar BMS nebrangei yra. :lol::o arba jimk is mane u (brick) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet yra ter www.skelbiu.lt tu psp su nulaustom versijom ir naudotu ir nauju. ir sakyciau kad ir musu pardotuvese kaip tope, ar BMS nebrangei yra. :lol::o arba jimk is mane u (brick) ;)

na lietuboje naujas psp ~700lt, usa ~400lt tai tikrai manau lietuvoje yra brangu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit pasakyti kada būna muitas kada ne ? Ir iš viso kokį variantą PSP siūlote ? :lol: T.y. Iš kur ir kodėl ? :o Ačiū ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei is jav, kanados bir t.t. bus, pirk is europos sajungos :lol: ir nebus :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal žinot kokia gerą parduotuvę , kad būtų ir PSP ir Memory stickų ir Case'u pasirinkimas didelis ? Europoje ? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit pasakyti kada būna muitas kada ne ? Ir iš viso kokį variantą PSP siūlote ? :lol: T.y. Iš kur ir kodėl ? :o Ačiū ;)

sep siuliciau imti PSP slim value pack bus ir kortele ir slimas, slimas gerai nes daugiau Ram ir kad Skype eina o blogai kad blogiau uz PSP fata atroda is isores. ;);) seip anglijoje Scotland labai nebrangei yra psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir nenoriu fat'o - pamiršau prie PSP darašyti slim :lol: Man Slim'as domina :o BEt kiek girdėjau slim'o nėra Value pack , yra tik fat'ai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ebay imk, man atsiėjo ~550lt su viskuo, dabar ir už ~500 paimsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

VtV666 , o tai tu ėmei tik PSP (slim) ? Šeip aš norėčiau iš gamestop paiimti , idomu kiek man už muitą mokėti reikėtų , nes imčiau ne tik PSP slim , bet ir daug stuff'o :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei jie siuncia is europos, nebus muito,

o seip gali imt is dealextreme, visokio stuffo, iki 100dol, vienu siuntimu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.