LKL

is kur imti psp?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!

Cia tiems kurie nori pirkti is uzsienio. Man paste taip pasake:

Va cia apgalvojimui kaip kuriems.

Sekmes!

Na šiaip paštu iš ebay kažin ar siųs tau :huh: Visur siuntų tarnybos, o per jas muitų jokių nėr :D

Noutbukai, jei atsiųs padielką/pakeistą tai gali paprašyt refundo :D

Redagavo VtV666

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki!

Cia tiems kurie nori pirkti is uzsienio. Man paste taip pasake:

Va cia apgalvojimui kaip kuriems.

Sekmes!

Su ta muitine.. muilo burbulas ;] Ejo is jav uz >100,is jap >1000 ir nieko nereikejo papildomai moket ;] Kai is japonejis ejo jau norejo det,bet nuvaziavau i vieta,susnekejau ir viskas praejo be mokesciu ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuvisiskaj susimaisiaw is kur imti :D nezinau ka daryti, Lietuvoj brangiau , bet tikrai neapgaus , Amerikoje pigiau bet ir korta reikia gauti ir siuntimas kainuos ir t.t. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is kur nori is ten ir imk, mes tau tik patareme. Jeigu nori psp siek tiek padeveto ar pusnaujo ir pasitaiko nauju, tai pasiziurek skelbimuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuvisiskaj susimaisiaw is kur imti :D nezinau ka daryti, Lietuvoj brangiau , bet tikrai neapgaus , Amerikoje pigiau bet ir korta reikia gauti ir siuntimas kainuos ir t.t. :D

Iš Amerikos siuntimas brangesnis ir pan. Mano parsiuntė iš Singapūro, Jap versija. Beje, nieks neapgaudinėja, tiesiog imk powersellerį ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurekit ar negalit sutrasti man gero kokio nors psp is ebay europe nes aperikoj lb rangus shiping kad butu kaina 200Dol

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurekit ar negalit sutrasti man gero kokio nors psp is ebay europe nes aperikoj lb rangus shiping kad butu kaina 200Dol

Su siuntimo mokesčiu ar be 200$?..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D Spalvą gali pasirinkt pirkdamas, va su viskuo išeina ~228$

Pažiūrėk mano postą ir nusikopink linką, BE anonym.to, dėl to šūdo neužkrauna...

Redagavo VtV666

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

psp gali bms , topo centras , elektro marktet :D as pasiemiau is topo cetro tesiog grantija ir .. tu nusipirksi is ebay o jai suges? fsio ... o lt tai nunesi i garantija ir sutvarkys... o sandisk geriausiai pagal mane fortake tik 150lt pats pirkau pats zinau :D sorry uz reklama...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nzn , bet visitiek aciu kas pataria .... Vtv666 tavo nuoroda neveikia net ir nutrinus anonym ta .... :D Beje o jei yra PSP 2000 tai cia slim ar fat ? :D

Redagavo LKL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kalbejau apie SANDISK (MS Pro) 4GB Memory Stick Pro Duo 153.00LT bet nuleido tuos 3 lt :D o 2000 tai yra slim ir neapsirik 2004 tesiog del regiono tas paskutinis skaicius...

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar aisku , nes radau PSP 2000 uz 594 lt tai ir galvoju cia slim ar fat ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.