LKL

is kur imti psp?

Rekomenduojami pranešimai

Na nezinai, pirkau PSP fata ish honkongo uz 100$ (be pasto ishlaidu, atsiuntimas atskirai kainavo 40$) ir buvo pilna komplektacija ir 2gb kortele (sony originali). Viskas puikiai veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai gal galit man duot kokią parduotuvę Europoje kur būtų daug stuff'o ? Ačiū :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai gal galit man duot kokią parduotuvę Europoje kur būtų daug stuff'o ? Ačiū :D

Europoj ir mokėsi eurais, labai brangiai bus :) Aš pirkau iš Singapūro, irgi netoli HK :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai duok tą nuorodą kur iš Signapūro ar tu čia per net'ą ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai duok tą nuorodą kur iš Signapūro ar tu čia per net'ą ? ;)

Na tai ebay ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu iš Ebay.co.uk ėmei ? Ar čia aš kažko nesuprantu ? ;) ;) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai ėmei iš Ebay.com ,bet iš Signapūro žmogaus ir mokėjai 30 dolerių už siuntimą ? :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazekit pas EDMA skelbimuose pradzioj juk ten naujos jau nulauztos koncoles su garantija. Idomu kokios kainos.. ? :), Gal dar ir pora geimu prideda(kaip ir Xbouxui) kas ten zino.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mhmm.... Aš ne iš Kauno ,bet jei važiuočiau gal ir paimčiau , tai jis visada prideda žaidimų ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mhmm.... Aš ne iš Kauno ,bet jei važiuočiau gal ir paimčiau , tai jis visada prideda žaidimų ? :)

Xboxui prideda 2, apie psp nlb zinau. Bet manau pas ji butu apsimokiausia pirkti jei kaina mazesne nei parduotuvese.

http://www.playmanija.net/edmas

Gali parasyti jam maila, jei ka suzinosi pranesk.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai ėmei iš Ebay.com ,bet iš Signapūro žmogaus ir mokėjai 30 dolerių už siuntimą ? ;) ;)

Taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LKL draugiskas patarimas,perskaites visa tema as galiu tik patarti-kad su tokiu tavo isivaizdavimu apie ebay tu geriau nuek i kokia lietuviska parduotuve is nusipirkt is ten. Sorry bet as nelinkiu blogo ar dar kazko,tik patariu

Visiems kitiems "genijams" isskyrus VtV666,bliam just tokie kvaili ar tik dedates tokias?

"Jeigu psp pirktas lietuvoje ir sugestu,tj nunesi i garantini ir pataisys"-Jeigu nezinote apie ka kalbat,geriau patylekit.

KAS jums taisys konsole su nuflashinta firmware? Genijai blt flashinant originalia programine yranga is sony just NETENKATE GARANTIJOS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.