LKL

is kur imti psp?

Rekomenduojami pranešimai

Bet nepamirsk , kad cia su 4gb korta :D O gal zinai tada kur pigiau gauti ? Beje value pack yra storas ar plonas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zinai geraiau imk iš lietuvos nes jei imsi iš kitos šalies bus žimei bragiau nes pridėk atsiuntima į lietuva

Tai va nezinau ka man daryti .... Pamaciau , kad Amerikoj zymiai pigiau negu Lietuvoj ir nebezinau is kur imti .. Jei man padruske is Amerikos atsius ?? Ir per kiek laiko atsius ... Ka siulot ? Beje maciau topo centre Vaue pack , tai cia slim ? Patarkit ka daryti ...

beto slima aš turiu ir zinok ,kad pasikrauna per 1.h.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinai geraiau imk iš lietuvos nes jei imsi iš kitos šalies bus žimei bragiau nes pridėk atsiuntima į lietuva

beto slima aš turiu ir zinok ,kad pasikrauna per 1.h.

:D :D :D

LoL... kaip tik pigiau...

per kiek pasikrauna priklauso nuo pakrovejo, yra tokiu kur pakrauna per 15min... tad nesigirk :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi manau kad is USA iseina pigiau ... Pazejau ten paprastas slim su 4gb korta ir parsiuntimu i Lietuva apie 750Lt iseina o Lietuvoj be kortos jau 700 Lt ... Tikriausiai reiktu dar is karto paimti dekla PSP 'ui ... Koks pakrovejas greitai pakrauna ? Kaip butent wadinasi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur prie PSP buna pridetas tai tas per kiek laiko pakrauna ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aj gali buti trisakis ? Ar tu cia apie tai , kad bus per storas ar panasiai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi manau kad is USA iseina pigiau ... Pazejau ten paprastas slim su 4gb korta ir parsiuntimu i Lietuva apie 750Lt iseina o Lietuvoj be kortos jau 700 Lt ... Tikriausiai reiktu dar is karto paimti dekla PSP 'ui ... Koks pakrovejas greitai pakrauna ? Kaip butent wadinasi ?

Nu žiūrėk, pats psp ~228 + korta 4gb ~50 su atsiuntimu tai pigiau nei tavo variantas ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu gal gali man nuoroda to puslapio kur tu taip radai ? Arba gal zinai puslapi USA kur butu pigiau negu Lietuvoje ir , kad galima butu atsiskaityti paste arba grynais , nu bet gali buti ir kortele is bedos , bet geriau tai be korteles :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu gal gali man nuoroda to puslapio kur tu taip radai ? Arba gal zinai puslapi USA kur butu pigiau negu Lietuvoje ir , kad galima butu atsiskaityti paste arba grynais , nu bet gali buti ir kortele is bedos , bet geriau tai be korteles :D

Nu gi kaip tu atsiskaitysi grynais, niekaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai kurie selleriai ebay priima chekius, banko pervedima, bet tai nepatikima, gali apgaut, geriau per paypal :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.