ErikasR

Playstation 3 atrišimo problema

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu Playstation 3, atnaujindamas į naujesnę versija man konsolė tapo demonstracinė, taprasme kampe dabar rašo "Demonstration mode 4.46". Radau tutorialų kaip atrakint, bet jie yra laikini ir atrakinus ir išjungus konsolę vėl patampa demo versija. Nunešiau pora laužėjų, jie man pasakė kad mes galime downgradint į 3.55 ir ją nulaužti, ps3 palikau, kai grįžau, jie man pasakė kad to negalime padaryti nes demo versija. Nebežinau ką daryti dabar su konsolę.

Dėkui už patarimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko nepadarysi. Demo versija yra demo versija, jas statydavo shopuose kaip testmode modelius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nepadarysi. Demo versija yra demo versija, jas statydavo shopuose kaip testmode modelius.

tai ka man tada su ta konsole daryt, ismest?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu tokia mates UK uz ~40 ar 50 svarainiu. Nelabai jos ko vertos... jei gerai pamenu dalis funkciju apribota

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tos parduotuvės, kurios turi tuos kiosk kompus, juos išmeta arba kam nors atiduoda, o kas gauna tą konsolę ją prakala kaip legit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, sios konsoles yra demonstracines arba seni uzlokinti devkitai. Eiliniams pilieciams jos neturejo i rankas pakliuti, bet pakliuna :) Nes kazkas pigiai pasiulo o kazkas susigundo ir nusiperka sh :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tos parduotuvės, kurios turi tuos kiosk kompus, juos išmeta arba kam nors atiduoda, o kas gauna tą konsolę ją prakala kaip legit :)

Butent. Kas nezinotu tas ir pirktu konsole is zmogaus kaip normalia. As net nezinojau, kad tokiu "čudų" gali buti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.