fflexas

The Darkness

Rekomenduojami pranešimai

Ne pats naujausias, bet vienas iš geriausių, mano manymu - aišku. Asmeniškai man - labaio patiko. O naudot The Darkness galias labai linksma. Tik va pabaiga kiek neaiški :D Bet žaidimas nuostabus.

Kai mane užkabino tai meigot ait nebenorėjau, na bet ką padarysi. Ypač įtraukiantis ir įdomus storyline, puikus gameplay ir grafika. Žodžiu - privalote išbandyti.

Gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=9avNYDZUJr0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kzkur skaiciau apie sita zaidima,nemanau kad turetu but labai senas, jai bus galimybe butinai isbandysiu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu, bet dar tik pačioje pradžioje kapinėse blaškausi... Neblogas žaidimas, kai turėsiu daugiau laiko - butinai pereisiu.

Redagavo Servilatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu, kad ten visu reik pačiam nueit :) Arba su metro nuvažiuot, objectives'e gaunam tik adresą kur ait :) Bet žaidimas tiesą sakant gana trumpas. Ir truputuką šlykštus :) (pvz kai su gražtu dantis išgręžia)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu, kad ten visu reik pačiam nueit :) Arba su metro nuvažiuot, objectives'e gaunam tik adresą kur ait :) Bet žaidimas tiesą sakant gana trumpas. Ir truputuką šlykštus :) (pvz kai su gražtu dantis išgręžia)

Tai realistiškas, tu ką pas stomatologą nesi buvęs? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai patiko žaidimas, nors nesu first person megėjas, bet šitas geimas buvo maloni išimtis. Siūlau pabandyt visiems nežaidusiems :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu atsisiuntęs Demo, nelabai sužavėjo, vie dėl to kad valdymas yra atvirkščias Resisance: fall of man :) tada ji losiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.