blindside

Hack//G.U Trilogy

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, pamatęs trailerį vos neapsišikau (atsiprašau už nepadorų žodį). Labai mėgstu .Hack visatą kadangi ten tiek daug paslapčių ir kiekvienam game sužinai kąnors naują. Geimplėjumi gal .hack žaidimai per daug negali pasigirti kadangi dažnokai reikia tą patį daryt, bet siužetas tai nesveikas.

Na, o kas liečia temą, tai kas žiūrėjot .hack//Roots anime ir negalėjot pažiūrėti toliau istorijos kadangi nuo tada buvo pradėti kurti 3 žaidimai vystantys .hack G.U istoriją, tad kūrėjai kuria filmą. Tikrai nerealus..

Filmas vyksta iškart po Hack//Roots.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Emm.. nžn kuo jis tau priminė FFVII, bet man NĖ velnio nepanašus, vienintelis "panašumas" tas, kad ir pagal FFVII buvo sukurtas filmas ir viskas :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman, tu kaip žinau lošęs tus .hack//G.U games, ane?

Tai jaučiu ir filmo nepraleisi? ar aš kažką maišau ? :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman, tu kaip žinau lošęs tus .hack//G.U games, ane?

Tai jaučiu ir filmo nepraleisi? ar aš kažką maišau ? :>

visiskai teisingai pastebejai,tikrai nepraleisciau filmo jei toks iseitu,bet kol kas dar tiek liko perziuret .hack anime seriju,kad filmas gali ir neskubeti jei toks isvis bus,o siaip dar laukia dvi paskutines trilogijos zaidimo dalys,nzn kaip kitiem bet man kai anime megejui sitie zaidimai yra vieni geriausiu ant ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką čia spangti, deagle.. tą jau supratom.. bet nepričiom priminė.. nu vnž.

Aš jau lošiu trečią trilogijos dalį, kuri man dėl nežinomų priežasčių kai įsirašau lėtai kraunasi mepai.. gal toks game..

Aš tai laukiu nesulaukiu to filmo, jis buvo padarytas dėlto, kad kaikurie žmonės pažiūrėję .hack//Roots užsinorėtų sužinoti toliau siužetą, bet jei geimas yra, o PS2 neturi..

Sutinku su scalman, kad bent jau man čia vienas geriausių ps2 darbų. Istorija ypač LABAI gera. Gameplay irgi, tik vat, kad naujovių mažai yra visose trijose dalyse, ir tai numuša balą gamespote.. ar kur kitur.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką čia spangti, deagle.. tą jau supratom.. bet nepričiom priminė.. nu vnž.

Aš jau lošiu trečią trilogijos dalį, kuri man dėl nežinomų priežasčių kai įsirašau lėtai kraunasi mepai.. gal toks game..

Aš tai laukiu nesulaukiu to filmo, jis buvo padarytas dėlto, kad kaikurie žmonės pažiūrėję .hack//Roots užsinorėtų sužinoti toliau siužetą, bet jei geimas yra, o PS2 neturi..

Sutinku su scalman, kad bent jau man čia vienas geriausių ps2 darbų. Istorija ypač LABAI gera. Gameplay irgi, tik vat, kad naujovių mažai yra visose trijose dalyse, ir tai numuša balą gamespote.. ar kur kitur.

del balu tai zaidimas visai neturi patikti visiem,ir kartais nesinori jokiu naujoviu o kad tik testusi istorija toliau,nors trecioj dali naujoviu tikrai yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu žodžiu, nemanau, kad čia vieta diskusijoms apie geimą, čia apie filmą.

Kai kurie sako, kad kaip filmui grafika prasta, bet man nžn kaiptik, kaip per geimą panašei yra kai rodo CG filmukus, na, aišku per filmą charakteriai vis geriau atrodo nei per geimo CG. Effektai man patinka (:

Pamačius Haseo tokį maniaką.. pagalvoju, ar rimtai kažkas panašaus atsitiko in Volume 3 game?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu žodžiu, nemanau, kad čia vieta diskusijoms apie geimą, čia apie filmą.

Kai kurie sako, kad kaip filmui grafika prasta, bet man nžn kaiptik, kaip per geimą panašei yra kai rodo CG filmukus, na, aišku per filmą charakteriai vis geriau atrodo nei per geimo CG. Effektai man patinka (:

Pamačius Haseo tokį maniaką.. pagalvoju, ar rimtai kažkas panašaus atsitiko in Volume 3 game?

man tai tas video primena tiesiog paimtus is visu triju zaidimo daliu CG intarpus ir sudetus i viena,tokiu pilnas internetas "tipo" filmu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai galiu pasakyti, kad tai nėra iš žaidimo imta, žaidžiau jau dvi dalis, ir trečią jau daug perėjau ir nė vienas žaidimo intarpas nėra panašus.

Tai galima spręsti pagal Haseo formas, juk jis pirmos ir antros formos filme buvęs, tai reiškias aš jau perėjau, nes aš jau 3rd form. Tai tikrai filmas. Net saite oficialiam yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.